Алоооо май теб те стяга шапката говорим за мотори разбрахме вече че ти си най добрия Трънката бледние.
Как ще ми докажеш че ХТ ще се качи над хана А
Защо зорлен се правиш на гламав,кой ти е казал че Трънката бледнее,къде го прочете.
ХТ-то е за Ендуро,не е за на Пачароза простотиите.
А ти не ми каза как качи пътеката на Живота.
Защо зорлен се правиш на гламав,кой ти е казал че Трънката бледнее,къде го прочете.
ХТ-то е за Ендуро,не е за на Пачароза простотиите.
А ти не ми каза как качи пътеката на Живота.
Нали излиза на всякъде. На истинското ендуро се качват бая по големи сипии от този ехоооо.
Ако можеше да я качиш щеше да видиш но качи само 200м. от първата пътека и се върна
Нали излиза на всякъде.
МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256
Не съм виждал някой да приказва толкова надмено за себе си колко може да кара и, че е по-добър от всички, които му се изправят. Абе я кабела и лягай
Ти пък въобще къде се слагаш с каране,та никой нищо не знае за теб,ти нямаш никакъв наличен материал който да те свързва с Ендурото.Първо се замисли преди да изцвъкаш поредното аки.
Нали излиза на всякъде. На истинското ендуро се качват бая по големи сипии от този ехоооо.
Ако можеше да я качиш щеше да видиш но качи само 200м. от първата пътека и се върна
Нали излиза на всякъде.
Ето пак доказа колко си проЗ,на Трънката мотора е крос,а ние говорим за ендуро,че и раздела е Ендуро,какво става бе карачев,карааааааааааачевввввввввввв.
Коментар