Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
    Оооо сега пък удъртя Къде горе стигаш на Каравеловската поляна или на магарета на х---
    От един месец уж идваш да видиш и все те няма,искам един талант поне да видя от Ерзберг който е изпреварил 1200 човека,а чакай да питам да не би да са били спрели.
    Така ли ги изпреварваш,брей че то Габровци сигурно са започнали да правят по яки пътеки от Австрийците.

Коментар

Хайде гледай скоковете пък може да ти дойде кураж да изпревариш поне още 100,пожелавам ти успех.

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
        В 21.00 по ТВ7 най добрия Христо Мекият БГ.
        Oня плажният Варненски майстор Пламен,ме прекръсти на Животното,сега ти пък Мекият.

Коментар

Къде изчезна бре Стуене,да не отиде тайно да тренираш към Дерменка,пиши че иначе ми е скучно без интриги,днес и каране май не се очертава.

Коментар

Ето и нещо интересно в стил Чик Норис,специален поздрав за Пачароза.

Аха,аха,малееееееее,не бях обърнал внимание че е брадат,еееееее не,това вече е яко.

Това от Брусле-то го гледах на вуйчо ми на телевизора от Сопот.
            Последно редактирано от hristo jivota; 15-12-13, 11:07.

Коментар

Живота в Балкана пристигна

и голяма олелия вдигна:
              — Пет години, братя, аз се учих

и какви не майсторства научих.

— Дай да видим, Животе, какво знаеш?

Можеш ли с мотора да играеш?

— Мога! Аз съм моторист голям

и да нося, и да бутам знам.

Знам да нося и в Балкана сам,

често си правим iам разходка.

Знам да хвъркам с аероплан,
              мога да преплавам океан.
              Дрехи шия от Кировата кожа,
              а от горски — шапка ще ви сложа.

Зная аз да стрелям и със пушка,
              знае Живко и със нож да мушка.

— Браво! Ура! — всички мотористи викат

и от радост сълзите им бликат.
              Но не щеш ли, ето чичо Киро

гостенина скоро помириса,
              тихо се промъкна в храсталака
              и се хвърли бързо връз юнака,
              за врата го пипна и отвлече.

Заек стар тогава тъжно рече:

— Той ни беше умен, славен брат,

не един научил занаят,
              но научил беше най-добре
              да се хвали, затова умре.
              Че е Живота, беше той забравил,

предпазливостта си изоставил.
              Край
              "Животе моля ти се, спри!
              Самохвалко не бъди!
              Що е скромност научи!
              Научи и запомни!"

Последно редактирано от Pacharoza; 15-12-13, 15:53.
              МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Браво,браво,знаех че си талант ама за такива скрити заложби никога не съм си и помислял.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                  Браво,браво,знаех че си талант ама за такива скрити заложби никога не съм си и помислял.
                  Казаха ти го право в ЛИЦЕТО. Наистина на всички им писна да се хвалиш с този мотор убиец. Успокой топката малко. Никога не е късно да влезеш в състезание с ендуро. Проблема е, че нямаш ендуро, с което да отидеш на поляна с припятствия камоли в гората. Пачароз поне участва в състезания и според мен се представя добре. Снимките, които са му правени на падания си е нормално човек да пада и най-добрите винаги падат, но трябва и да се изправяш, а не да тикаш, буташ и да се мъчиш с гума тип "галош".

Коментар

Първоначално публикуван от rdlegy Преглед на мнение
                    Казаха ти го право в ЛИЦЕТО. Наистина на всички им писна да се хвалиш с този мотор убиец. Успокой топката малко. Никога не е късно да влезеш в състезание с ендуро. Проблема е, че нямаш ендуро, с което да отидеш на поляна с припятствия камоли в гората. Пачароз поне участва в състезания и според мен се представя добре. Снимките, които са му правени на падания си е нормално човек да пада и най-добрите винаги падат, но трябва и да се изправяш, а не да тикаш, буташ и да се мъчиш с гума тип "галош".
                    Твоето мнение ни най малко ме вълнува,напиши го на лист за да мога да го използвам по предназначение за естествени нужди,първо не ни знаеш отношенията с Пачароза та се слагаш,казах ти като не разбираш да си стоиш мирен иначе ставаш за посмешище.

Коментар

Първоначално публикуван от rdlegy Преглед на мнение
                      Казах ти го веднъж да не си слагаш газ.т където двама си мерят пи.ките,следващият път мисля да съм малко по груб,с Пачароза сме приятели и независимо че тук изглежда че се караме,реално с него няма как да се скараме,затова си седни на гъза и спри да ръсиш простотии,а ако искаш да продължим,профила ми във фейса се открива бързо,и най интересното е че няма ограничение в грубия език.

Коментар

Oня плажният Варненски майстор Пламен,ме прекръсти на Животното,сега ти пък Мекият.
                        ОО мерси кръщелник, риза не си ми пратил.
                        И забрави да напишеш великия ...майстор...Ама не си Животно, объркал съм се. Добитък си ти с неизчерпаемата енергия да разнасяш под мишница това 130кг недоразумение из Балканските чукари.
                        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

• Re: От: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

другия експерт с пластмасовите КТМ с които никога не е влизал дори на черен път
                          Влизам, влизам, ама не тикам и не си използвам петите за помощни колелета

Коментар

По тази магистрала мож да тикате само ако ви свърши горивото или се скине моторцикъла. Къде е приликата с пътеките с наклони 100% и всевъзможни препятствия....че нещо не схванах сравнението
                            Gnome Rhone AX2 800 1938
                            Yamaha XT600Z 1VJ 1986
                            Husqvarna Te 510 1989
                            Argvmentvm ad novitatem

Коментар

• От: Re: От: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Първоначално публикуван от chemomche Преглед на мнение
                              Влизам, влизам, ама не тикам и не си използвам петите за помощни колелета
                              Тук е за R1 не за ендуро.
                              МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

• Re: От: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Първоначално публикуван от gnomerhone Преглед на мнение
                                пътеките с наклони 100%

Евала, толко години учене, ама за наклон 100% не бях чувал.

Иначе аз с Живота не се сравнявам, нито съм тръгнал да се меря с неговите умения в "карането" ендуро.
                                Писа, че по черен път не съм влизал и ето, показвам му че съм влизал.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X