Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Животе като заседнеш по баира ще ти дам едно такова да сигнализираш да идвам да тикам с теб
    http://vbox7.com/play:ba5b65d0ce

Коментар

• Re: От: Re: От: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
      Тук е за R1 не за ендуро.
      Нямам мотор като на Ален делон, па тия пластмасовите КТМ-и само тука върват....

Коментар

Научете се първо да не сядате наобратно на матора, па после се мешайте в темата на доайените....това за господата che и rdlegy.

Наклон, баир или квото и да му викат - 100% = 45 градуса.
        Gnome Rhone AX2 800 1938
        Yamaha XT600Z 1VJ 1986
        Husqvarna Te 510 1989
        Argvmentvm ad novitatem

Коментар

Първоначално публикуван от gnomerhone Преглед на мнение
          Научете се първо да не сядате наобратно на матора, па после се мешайте в темата на доайените....това за господата che и rdlegy.

Па аз не съм викал такива 100 градуса баирчета :d
          Ето защо на Живота му викат животно http://vbox7.com/play:37bae52f99
          Никога не се отказва

Коментар

Абре гаче ли сте слаботелесни или нефелни и му завиждате на Живота за уменията да носи И да се не отказва И по тоз начин мож да се тълкува таз неприязън
            Gnome Rhone AX2 800 1938
            Yamaha XT600Z 1VJ 1986
            Husqvarna Te 510 1989
            Argvmentvm ad novitatem

Коментар

• Re: От: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Бе всички големи разбирачи се извъдихте, ама май като Живота само на клавиатурата наблягате.

Коментар

Йес, г-н Che !! Това е за хубав, спокоен и пълноценен живот Но не мога да не призная, възхитен съм как навивате масуря на денивелация 0%!! Скоро че очакваме включване как КТМ-а прелита от било на било с ездач или без такъв
                Gnome Rhone AX2 800 1938
                Yamaha XT600Z 1VJ 1986
                Husqvarna Te 510 1989
                Argvmentvm ad novitatem

Коментар

• От: Re: От: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Първоначално публикуван от chemomche Преглед на мнение
                  Бе всички големи разбирачи се извъдихте, ама май като Живота само на клавиатурата наблягате.
                  Майсторе,не е лошо първо да погледнеш колко снимки съм качил,снимани на пътеки в Стара планина,дата по дата,година след година,и тогава да коментираш дали наблягам на клавиатурата,същият текст се отнася и за Шнорхела.

Коментар

Че ние сме рабирачи на клавиатурата да но ако беше Живко с твоята камера нямаше да се вижда нита една дупка щеше да е на пУлна газ.

При него камерата щеше само небето да гледа а не да се влачи като теб с темпото на охлюв.
                    МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Oстави ги децата да се развиват,то не стига че майките им са им забранили да не напускат очертанията на пясъчника,ще им объркаш всички детски мечти.

Коментар

Влизам, влизам, ама не тикам и не си използвам петите за помощни колелета
                        Браво,Капитан Планета ще ти завиди какви умения притежаваш.

Коментар

• Re: От: Re: От: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Дали капитан планета или трите прасенца не знам, ама не знам защо толко искаш да ми кажеш че не мога да карам?
                          Аз сам си го написах - нито съм карач, нито съм разбирач, нито някъде съм написал че съм експерт, та даже те поправих като ме нарече такъв. Клипчето го качих да видиш, че на черен път съм карал, щото писа че не съм.
                          Ти се хвалиш че си карач, пък клипове как караш не виждам

Коментар

• От: Re: От: Re: От: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

пък клипове как караш не виждам
                            Как е станало така че тук не тикам и аз се чудя,на 0.20м.
                            https://www.facebook.com/photo.php?v...3535101&type=3

Коментар

• От: Re: От: Re: От: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                              Как е станало така че тук не тикам и аз се чудя,на 0.20м.
                              https://www.facebook.com/photo.php?v...3535101&type=3
                              Хеййй Животеее видях те и аз най после качен на мотор от 5г. насам.
                              МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Господин Pacharoza , не обиждайте така R1 , тях ги карат в гората.

В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X