Напускане на Crazy job.
С голяма мъка искам да се кажа на моите съклубници от Crazy job, че тази година няма да се състезавам за Crazy job .
.
Прекалено се сближих с приятели от Велико Търново, които ми извадиха душата, да се прехвърля в МК "Боляри" дори първоначално като отказвах ми се поразсърдиха.
Много съжалявам за тази рокада. Но пък го погледнете и от добрата му страна - отървавате се от един състезател който на последните 4-5 кръга взима седмо, осмо, та дори и девето място .
.
Обещавам Ви да си платя наказателния данък от едно 25-30 килограмово прасенце за една вечерна сбирка. Стига да има къде да го опечете. 

С голяма мъка искам да се кажа на моите съклубници от Crazy job, че тази година няма да се състезавам за Crazy job
 .
.Прекалено се сближих с приятели от Велико Търново, които ми извадиха душата, да се прехвърля в МК "Боляри" дори първоначално като отказвах ми се поразсърдиха.
Много съжалявам за тази рокада. Но пък го погледнете и от добрата му страна - отървавате се от един състезател който на последните 4-5 кръга взима седмо, осмо, та дори и девето място
 .
.Обещавам Ви да си платя наказателния данък от едно 25-30 килограмово прасенце за една вечерна сбирка. Стига да има къде да го опечете.

Вярно, момичето няма опита на Десо, но пък има талант !!!
  Вярно, момичето няма опита на Десо, но пък има талант !!!

.
.

Коментар