Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Crazy Job - Обикновено Ендуро

Свий
Това е залепена тема.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #91
    Да не му викате Стоян Джамирикоая?
    Ride to arrive.

    Коментар


    • #92
      БИНГО !
      Имаме печеливш.
      Пламене, на закриването имаш голям Джак от мен !!!
      Ето негов клип за да се уверите в приликата:

      http://www.youtube.com/watch?v=gJmX1...elated&search=
      Ендурото и сексът не са шега работа !
      -------------
      Животът се измерва с броят на издишванията !

      http://sixdayscrazyjob.com
      http://crazy-job.com

      Коментар


      • #93
        Благодаря, благодаря...
        Ама май няма да е на закриването, че с този БЕШ навъртях 250км на мотора (5 състезания по 50км ) и 5000км на колата. Покрай тези събития направо се виждаме в приключение с транспортната схема. Без Шумен, навсякъде другаде сме от най-далеко. Но има цяла седмица, не се знае още, пък и направо умирам от желание на видя Митака Драганов и Митков в костюм (за Жасмин да не говорим )!
        Ride to arrive.

        Коментар


        • #94
          Айде де, стегни се малко! Костюмите на са за изпускане!
          Ами ако живеехме в Русия ?!
          Ендурото и сексът не са шега работа !
          -------------
          Животът се измерва с броят на издишванията !

          http://sixdayscrazyjob.com
          http://crazy-job.com

          Коментар


          • #95
            Аз с Русия проблеми нямам: http://plamen.multiply.com/photos/album/29
            Ride to arrive.

            Коментар


            • #96
              Първоначално публикуван от Plamen WR
              май няма да е на закриването, че с този БЕШ навъртях 250км на мотора (5 състезания по 50км )
              Ти направо си го изкъртил от каране, колега!!!
              К. Кулев

              Коментар


              • #97

                Ама в Котел пристигнах преди теб
                Аз на ендуро се качих преди 10 месеца, сега след лагер-школи в Харманли и Шумен зимата, няма да се излагаме толкова догодина.
                Ride to arrive.

                Коментар


                • #98
                  Че какво сме се излагали до сега??
                  За Котел си е вярно. Последен бях?
                  К. Кулев

                  Коментар


                  • #99
                    Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
                    Нуньо, Диме, вече оздравя от КТМ епопеята, взе думата и критикува управителния съвет, че тази година сме изяли само 10-тина агнета от 30 възможни.
                    Ние от своя страна прехвърлихме вината на Магарето, който "уреди" само едно безплатно + трите , спечелени на бас от Янчо Терзиев. Тук не броя моето, Кокеровото, Данчовото и това на Ефира.
                    Който ял агнета, ял. Вече почваме прасенцата. Бучка-а-а !!!
                    малко късно/може би/ виждам че е споменато нещо за прасета и моя милост,макар че в момента съм без мотор аз си оставам ЧЛЕН на crazy job и никакви замени за Брейчев и т.н. а колкото до прасето то е налице само трябва да уточним дали ще е на село или в Tenis jazz club
                    [SIGPIC][/SIGPIC] най-добрите

                    Коментар


                    • Така сий. Като стане въпрос за теб се сещаме за прасета и обратното... Браво Бучка Ето, това е верния член на клуба. И за Дейвид Найт не те сменяме, шъ знайш !!!
                      А Магарето уж е голям член, ама съм сигурен, че за едно прасе ще го купят!
                      Чакай бе, ти нали ходи в братска Италия за мАтор ?! К'во стана
                      Колкото до прасето, знаеш че има ред за тия мероприятия. Яде се в Тенис джаз клуб и се слуша класика и джаз през това време.
                      Ако пък няма класика, Жасмин какви скандали прави ...!
                      Ендурото и сексът не са шега работа !
                      -------------
                      Животът се измерва с броят на издишванията !

                      http://sixdayscrazyjob.com
                      http://crazy-job.com

                      Коментар


                      • Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
                        Така сий. Като стане въпрос за теб се сещаме за прасета и обратното... Браво Бучка Ето, това е верния член на клуба. И за Дейвид Найт не те сменяме, шъ знайш !!!
                        А Магарето уж е голям член, ама съм сигурен, че за едно прасе ще го купят!
                        Чакай бе, ти нали ходи в братска Италия за мАтор ?! К'во стана
                        Колкото до прасето, знаеш че има ред за тия мероприятия. Яде се в Тенис джаз клуб и се слуша класика и джаз през това време.
                        Ако пък няма класика, Жасмин какви скандали прави ...!
                        остаих оденето до Италиата за догодина нали ша улизаме у Европата я,догодина живот и здраве месалите на гърба и в Италия и въобще навсякъде в Европа ще ни посрещат с "отворени обятия" за прасето ще се дооточним,а за спора м/у класиката и чалгата в клуба трябва да обърнеш особено внимание на този проблем,безобразие LONG LIVE ROCK&ROLL"eто това е най-важното"
                        [SIGPIC][/SIGPIC] най-добрите

                        Коментар


                        • НОВА ПЪТЕКА !

                          Снощи както си стояхме без Валя и лентяйствахме, къде мислите ? Естествено, че в клубното барче и се роди гениалната идея: Да покараме днес, без да се напъваме, само по черни пътища и връщайки се да хапнем по някоя прясна риба на "Пъстървата" в Енина. Изрично подчертахме, че и да видим накъде "весела" пътека, няма да надникваме дори !
                          Сутринта по едно време направо се чудех дали да тръгвам, че по мотора ми имаше от последното каране един тон кал, скоростния ми лост беше вързан на възел след удар в камък, а пластмасите така си стояха счупени след внимателното каране на Сифона в Шумен. Позакъснях малко и добре, че срещнах Кокера, та да ми каже, че останалите вече са бензиностанцията. Не беше за вярване! Само половин час след часа на уговорката групата бе тръгнала. Това си беше прецедент. Записах си го веднага в лексикона


                          Ето я групата, весела, че ни чака приятна разходка. Бяха все пак насрочени 2-3 директни двубоя, за да не ни е скучно по пътя. Само един километър след това Чукура и моя милост вече се търкаляхме на хубава зелена полянка, където горния слой почва се бе размразил, а отдолу си беше заледено. Тук искам да похваля ботушите "Gaerne", които страхотно пазят глезените от усукване ... но това рефлектира върху коленете. Падайки отново усетих познатото вече все едно скъсване на ластик от вътрешната страна на коляното си и остра болка, която след 2-3 минути псувни, минава леко в сърбеж. Толкова вече съм свикнал на това, че теглих последни майни, качих се на мотора и продължих с групата, тъй като много ми се караше.


                          До село Тулово в една нива намерихме този фен с белите чорапки, който приличаше на отличник от прогимназията, да бута този хибрид. Той много ни се зарадва и каза, че ще кара твърдо с нас. Ние го попитахме дали е сигурен, но той заяви направо да тръгваме и като запалел звяра, щял да ни настигне.
                          Изчакахме го съвсем малко след 4 км на една бензиностанция, като през това време изпихме по едно двойно кафе, а Данчо изяде два крем карамела. И ето, отличникът пристигна превъзбуден и хич не му се почиваше. За негов късмет Кокера каза, че ще тръгва към планината, тъй като вече си бил изпил кафето и скучаел. Препоръчахме на колегата с хибрида да кара след него и ако нашият бездарник почне някъде да му прави тапи, да не му цепи басма, а да го минава като малка гара.


                          Ние пихме по една кола и тргнахме след тях. По пътя се състояха няколко директни елиминации, последвани от падания, кантари, чупене на опашки на мотори и някъде след втория километър, пак настигнахме нашия човек. Изчакахме го разбира се на чешмата, от която обикновено хващахме вече гората. Ето хибрида, сниман отзад. Виждате колко много екстри има! А облегалката е изразител на пренебрежението към стръмните пътечки в тази част на Балкана.


                          Нямаше как да не го снимам това творение и отпред. Виждате множеството тунинги, пред които MZ-та на Туйков направо бледнее.
                          Кормило, калник, фар, силно оребрена глава и ... много тиксо.
                          Точно щяхме да тръгваме и в този момент му се обадиха по телефона. Отличникът се завайка и заяви на отсреща говорещия, че точно си е намерил чудесна компания за каране и сега ли са намерили да го безпокоят. След известно суетене обаче той заяви, че все пак трябва да се прибира, защото баба му починала, но другия път ще дойде с Априлята 600 и ще му гълтаме прахта. Ние с готовност се съгласихме, но го посъветвахме да изчака поне до лятото, че да гълтаме като хората и се разделихме с него със съжаление.
                          В интерес на истината искам да ви кажа, че пичът беше много навит и караше Балканчето, изцеждайки последните му сили, ама какво да очакваш от такава барборина, колкото и "страшно" да е тунингована.
                          От такива навити момчета може би утре ще излязат бъдещите добри ендуристи! Евала за мерака, дет се вика.
                          По-късно в типично наш стил си споделихме, че явно бабата е решила да му направи последна добрина със смърта си. Ще видите защо след малко!


                          Докато Чимшира и Ники се кипрят до новите си ATV-та, а Магарето вадеше ключ, злощастно изпуснат между двигателя и металния му гард, аз реших да се поразходя наоколо и ...
                          Какво да видя? Нова пътечка, която по-скоро беше тесен път и тръгваше към билото. Казах на Жасмин, че ако не се върна до 5 минути, значи всичко е ОК и направо да ме последват. Някои с ужас в очите предполагаха в какво ще се превърне приятната разходка и казаха: "Айде, почва се!"


                          Пътчето се разшири и аз спрях да ги изчакам спокоен, дори с известно съжаление, че ще бъде много лесно. След малко групата пристигна и аз ги успокоих, че сигурно ще се разходим до билото.


                          Само сто метра след това попаднахме на първите три паднали на група едно върху друго дървета, пътечката се стесни до 50 см. Групата вече предусещаше какво я чака.


                          Започна се едно щурмуване кой от където му падне. Янчо си избра вариант "Б".


                          Други без чак толкова фантазия си караха по вариант "А". За пракарването на едно ATV обаче трябваше да се събере цяла бригада.


                          Да се върнем си беше направо срамно и малко помалко прекарахме всички машини.


                          Геoрги Чимширов ATV доста зор видя, но на молбите му за помощ към Янчо и мен, ние отговорихме, че сме бизнесмени и не можем да се излагаме в гората да бутаме.


                          Още по-нагоре. Появи се и сняг, а дълбоките листа под него създаващи неприятности масово напоследък, още утежняваха изкачването. Маникена направи плонж в едно дере малко преди това място.


                          Пътечката ставаше все по-стръмна и приятна.


                          По едно време тя се изгуби и се налагаше да се импровизира. Преди импровизацията стана тапа.


                          Жасмин ползва известната техника "Завой на свещ", тъй като напред нямаше вече как.


                          И не се отказа от тоя навик шлема му да е на върха на главата. Ако тук се бе търкулил, както в Хасково, нямаше повече да го намери.


                          Основната група се приближава към най неудобното място за минаване. Бат Дак се засилва и ...


                          ... кантар със салто назад! Много мощни тия КТМ-и бе !


                          После следва това и пак връщане за засилка.


                          Е, ако е сухо, ще е далеч по-лесно, но сега най-отгоре е сняг, после листа и най-отдолу кал. Весеба!


                          Магарето запъна копита на същото място.


                          Жасмин по едно време докара мотора на Кокера, но последият го навика, че иска той да си го изкара сам и Жас върна КТМ-а отново в джандема.


                          Чукура с неговия "италианец". Бетата изкара невралгичното място без проблем, но явно москвичите не и понасят нещо ?!


                          С ATV-тата беше зор, но поне те бяха на четири колела.


                          За тежкото ATV "бригадата" е толкова голяма, че спокойно би построила набързо пирамида в Египет.


                          Най-накрая вече сме на билото. Веселбата приключи за съжаление, а мен ме пресърбява съответно задника!


                          Тук ATV-тата са в силата си. Не оставиха сняг на поляната да си направим снежен човек, а така ни се искаше !


                          Разбира се, дежурната в такива случаи снимка за спомен на цялата група. ( този път с лице към камерата ) Тук отново се сетихме за "отличника" с балканчето и установихме, че голям късмет извади със смърта на баба си. (е, доста черен хумор, ама си беше така)


                          По стара, весела пътечка се отзовахме отново при чешмата. Тук за наше нещастие срещнахме местен човек, които твърдеше, че няма да можем да се качим по стръмния улей на отсрешния склон ?!
                          ... и отиде пак един час в опровергаване на твърдения.
                          Този път аз почивах, защото вече кракът БАЯ започна да ме боли. Маникена и той, защото пък спука задна гума.


                          Както тръгне, така си и отива. Тук Данчо се сети за някакво екстриймче край магистралата и то съответно бе уважено също.

                          https://htftp.offroad-bulgaria.com/J...3.12.2006g.wmv
                          Ето и едно клипче от някои качвания. (изтиглете го с - Save as)

                          Сега ми се пие нещо студено, но хладилника е чак на 6 метра от мен, а с тоя крак ... пък да не говорим за "тежък физически труд"!
                          Боже, отиде пак един месец с ортопедична наколенка с шини!
                          В кого ли остана последно ?
                          Ендурото и сексът не са шега работа !
                          -------------
                          Животът се измерва с броят на издишванията !

                          http://sixdayscrazyjob.com
                          http://crazy-job.com

                          Коментар


                          • Браво пак отрепахте Змея!
                            Живей за мига.
                            Honda CRF-250X
                            [IMG]http://forum.offroad-bulgaria.com/customprofilepics/profilepic2708_1.gif[/IMG]

                            Коментар


                            • Що не съм малко по наблизо .Явно голяма веселба е паднала,драйвера на KLR-а да не е прекалил с кафетата че е толкова нервен,много цветисто ''благославя'' Съжалявам за коляното Жоре,оправяй се по бързо

                              Коментар


                              • Адаш, кажи на председателя на алтернативния клуб, че нещо е занимарил дейността напоследък Ни каране, ни курбани, ама пък да се готви за общото мероприятие, което ще се състои на 29.12. в Тенис Джаз Клуб. Курбана е от Бучката, за което му благодарим сърдечно !!!

                                Ники, това е KLX 250, a актьорът с богатия арсенал реплики е Бучката.
                                Конкретно аз, вярвам че ще се оправя бързо, не ми е за пръв път. Надявам се да карам поне джипката на традиционното пиене на кафе на 31.12. на връх Шипка!
                                Ендурото и сексът не са шега работа !
                                -------------
                                Животът се измерва с броят на издишванията !

                                http://sixdayscrazyjob.com
                                http://crazy-job.com

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X