Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Общи приказки и простотии !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Е че Харманли толкова малък град ли е? То Карлово е малък( 30 000 човека), Харманли да е към 20 000

Коментар

• харманли беше 20 000 човека преди голямото преселение към испания гърция холандия и софия
      сега не знам 15 хиляди дали се събират
      а и не сравнявай с карлово
      само в едно от карловските села има повече ендуро и кросови мотоциклети отколкото в ЦЕЛИЯ ХАСКОВСКИ ОКРЪГ
      И това не е преувеличено
      да не говорим че при вас няма човек който да не се вълнува от тези спортове
      в много села при вас например не знам да има стадион но писта за мотокрос има задължително
      а при нас стадион ИМА задължително
      а писта НЯМА никъде

Коментар

• Митков, така е братче. Като се почне да се прави трасе, гледаш да отговаря на всички условия, а после ако трябва и административната работа цялата да я вършиш ти ...
        Голям е .... (как му беше името).
        А, "зор" се казваше

Коментар

• жоре няма как да се клонирам
          и да съм на 10 места едновременно
          а даже и да ме клонират докъто пораснат клонингите....

Коментар

• Ако моторите можеха да се клонират така с един замах...щях да имам всеки мотор който пожелая

Коментар

• Първоначално публикуван от Петър Манолев
              Ако моторите можеха да се клонират така с един замах...щях да имам всеки мотор който пожелая
              Тоз пък гений к'во измисли.
              Ти от половин година насам не си спомням някой мотор да не си пожелавал Бая шъ има да клонираш в мазето.

Коментар

• Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
                Тоз пък гений к'во измисли.
                Ти от половин година насам не си спомням някой мотор да не си пожелавал Бая шъ има да клонираш в мазето.
                А бе то между желание и реалност колко е пропаста , направо чак не ми се мисли. Ама кво да ти кажа...лапешка работа е мойто. На тая възраст всички са били така - Незнаеш какво искаш

Коментар

• Първоначално публикуван от mitkov
                  ...а при нас стадион ИМА задължително
                  а писта НЯМА никъде
                  Абе Митков ... едно време имаше крос в Хасково ... помня преди 15 години като кръжахме Ловеч-Крумовград ...
                  Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

• "едно време" е точният израз

Коментар

• То и в Харманли имаше мотокрос едно време
                      Още личи къде е трасето
                      2010 CRF 250 R

Коментар

• Да, ама по-късно кой даде на Вселената Стоичков - ...арманли.

Коментар

• ...

Първоначално публикуван от Dimitar
                          То и в Харманли имаше мотокрос едно време
                          Още личи къде е трасето
                          Ами Хващайте РедБулл, МТел, Вивател, аптеки Митков ... малко спонсори и го възтановете

То това е малко груба шега ... защото знам колко трудно е всичко това ...

Коментар

• хмм да го възстановим
                            за да карат двама души от дъжд на вятър по него
                            не знам струва ли си
                            трябва да са повече хора мераклиите

Коментар

• ...

ММ ... да ...
                              Може би ако успеете да направите кръг там ... да се популяризила ... и да станат повече мераклиите ...

Остава обаче и още един фактор - финансовия ... не всеки може да си позволи да си купи мотор ... (даже са малко които могат) ... а за оня край ... не знам как седят нещата сега

Коментар

• бе има мноого дето могат ма не щат по различни причини
                                и няколко души които искат но не достатъчно силно а не могат да си го позволят при нивото на сегашното си искане

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X