Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Общи приказки и простотии !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ААА имате ли се или да ходатайствам и аз

Коментар

• Поздрави от красивата Филаделфия. Дано имам време да се снабдя със някое друго списание
      Чао за сега. На коледа се връщам за малко
      No bike - no fun!

Коментар

• браво бе начи самолета не е успял да падне
        супер
        как е там
        времетд добре ли е или ураганно

Коментар

• Браво Дидо, дано всичко са нареди както трябва за теб там, и търси някой евтин еднуро магазин да праща стока занасам
          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

• Успех, Дидо!
            И си слагай винаги гума, че в този град Том Ханкс направи един от най-тъжните си филми
            Заеби ги индураджиите и гледай да се оправиш.

Коментар

• че той си е готов опраен
              и степендия си има даже

Коментар

• Първоначално публикуван от mitkov
                че той си е готов опраен
                и степендия си има даже
                Още едно доказателство, че на ендураджиите им сече
                Ето човекът със стипендия, Митков - фармацевтичен бос, само мен от четвърти клас ме взеха в казармата.

Коментар

• Ами времето е мнооого жегаво. В понеделник почваме лекциите, а сега само мятаме крачоли като овце насам натам
                  Работниците по улиците кърпят дупки и правят маркировка с Доджове като на някои офроудъри от бг
                  Тук не видях моторист с каска изненадващо нали! Много хора стържат с R1 на задна по улиците , видях само един чисто нов ХR 650. Но както ни казаха в университета - тук е много лесно да придобиеш нещо материално, което в никакъв случай не означава, че си богат
                  No bike - no fun!

Коментар

• Първоначално публикуван от Dido_DR
                    тук е много лесно да придобиеш нещо материално, което в никакъв случай не означава, че си богат
                    Така разсъждават там обикновените хора, но тук знаеш, че не е така. Кючека научи младото поколение на други ценности! Всичко свястно се изнесе навън, само ние с бат ти Митков останахме.
                    И гледай да не те развалят там! Друго си е в BMW кабрио, до теб руса мацка ти прави непрекъснато снимки с GSM-a и Азис вие от 400 ватовите колони!

Коментар

• теб руса мацка ти прави непрекъснато снимки с GSM-a и Азис вие от 400 ватовите колони!
                      жоре що непременно руса бре
                      не може ли и с друг цвят

Коментар

• Може и брюнетка, но там летвата общо взето е по-висока. Брюнетката може и да попита колко пиксела е камерата на GSM-a и става проблем!
                        Обикновено "Нашият човек" се изнервя много от такива въпроси. Той е компетентен повече на темите: Щанги и свински уши.

Коментар

• жоре тия участия в състезания много добре ни се отразяват
                          неска успях да мина без проблем по една ...да го наречем пътека /ма по скоро е кат тия на ерзберг /
                          дето тая "пътека " зимата даже и не мислех че ще мога да се кача по нея
                          карах я само на слизане
                          а сега успях да я кача
                          начи добре
                          има напредък, участието в състезания редовно много "сприятелява" шофьора с машината
                          айде някой да напрай още един шампионат та да има кръгове всяка седмица или айде поне по две на месец
                          че то тва като наркотик

Коментар

• Браво Митков, ти си нащта гордост
                            Някой да ги направи, а ти нещеш да правиш и едно в Ню Мексико, а?
                            Ние можем да спретнем едно през месец Ноември и без това ще броим паузи, но при условие, че аз няма да знам трасето и ще карам.

Коментар

• Ламя, хайде да си лъснем каските за утре
                              Аз отивам да лъскам, а като звънна на 2-3 места, ако ме ритне коня, ще лъсна и ...

Коментар

• жоре искам и аз да направя състезание даже тия дни обикалям и да реша от къде точно ще минава трасето
                                има много неща с които трябва да се съобрази
                                искам да е интересно
                                да не е лесно
                                да не е и трудно
                                бях решил да включа качване по една пътека но от екологични съображения реших да я включа на спускане щото иначе много ще я изровим а и както каза димитър "ако ги пуснеш да я качват мнооого щта псуват"
                                проблема е че 1 града е малък
                                2 града е мноого малък
                                3 само двама души сме запалените а от как му се роди второто дете на димитър почти съм само аз
                                ако се намери кой да помогне за административната част на организацията тоест пожарни линейки общини горско и т.н.
                                аз ще направя трасето и ще го маркирам дори ще намеря хора за контролите/няма да е хич лесно/
                                но иначе не ща да ходя да се разпраям нито в горското нито в полиция нито за линейка а и ако трябва аз да направя сам сичкото накрая нищо няма да стане
                                състезанието го замислям да е зимата когато другаде и без тва не може да се кара а тука е супер
                                може и да е след нова година края на януари или февруари
                                или да е първи кръг за догодина
                                ще видим
                                но сама птичка пролет не прай
                                трябва да помогне някой

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X