е как да не те обича човек
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Общи приказки и простотии !
Свий
X
-
Ето ме и мен.
Снощи се върнахме от Родопите. Австрийците каталясаха, аз се разболях и поради тази причина прекратихме по-рано преходите. Направихме 5 маршрута и те казаха, че са достатъчни. Искам да похваля Митков, че се представи достойно през тези два дена, но уж щеше да идва пак след като им строши главите в Здравната каса, но не дойде.
София, вече нищо не мога да кажа за планове, че от походи, разходки и състезания не ми е останало време да си погледна работата, а следва в началото на септември още едно каране из Родопите, кръг в Севлиево, каране в Пирин и после Мароко. Каквото се получи, това ще е!
Много си лаконична напоследък
Коментар
-
Верно си е, поцепи се от скитня, но като гледам къде ходиш, доста ти завиждам... С такава тежка програма как издържаш...Първоначално публикуван от Жоро ХаджиевСофия, вече нищо не мога да кажа за планове, че от походи, разходки и състезания не ми е останало време да си погледна работата, а следва в началото на септември още едно каране из Родопите, кръг в Севлиево, каране в Пирин и после Мароко. Каквото се получи, това ще е!
Много си лаконична напоследък

Виждам, че споменаваш кръг в Севлиево - дай дата, че си изчакахме чакането... Нямам търпения пак да ходя на ендуро
[url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]
Коментар
-
Пичове, старозагорският клуб се увеличи с още петима нови члена
Да ви ги представя: Ламята, Гъзъ, Шарика, Манекена и Янчо Терзиев, а Магарето има вече нов, четиритактов DR-Z 400 и се чувствува прекрасно с новата придобивка! Има и още желаещи, но не могат да си намерят свестни мотори. Вчера ги водихме на тренировка /без Янчо/ в планината. Резултатът е: Десетина жокера, изкълчена китка, разтегнати колянни връзки и каталясване до умиране. Весело си прекарваме ние.
Янчо и Магарето сигурно ще правят двойка за Севлиево
И другите щяха да правят преди вчерашната "екскурзия". Сега вече не знам.
Коментар
-
жоре така ще ги откажете тия хора бе
трябва първо по някакви по лесни маршрутчета да ги прекарате та да посвикнат малко с мотора
хем да си помислят че тва много лесна работа е ендурото и да се надъхат повече
вие май нарочно гледате да им вземете акъла
то никой изведнъж не се е научил
насърчавайте ги някак си стимулирайте ги
Коментар
-
Коментар
-
Няма страшно, те се държат мъжки, пък и тренираха уж цял месец! Нека сега да знаят на какво трябва да обърнат вниманиеПървоначално публикуван от mitkovжоре така ще ги откажете тия хора бе
трябва първо по някакви по лесни маршрутчета да ги прекарате та да посвикнат малко с мотора
хем да си помислят че тва много лесна работа е ендурото и да се надъхат повече
вие май нарочно гледате да им вземете акъла
то никой изведнъж не се е научил
насърчавайте ги някак си стимулирайте ги
Ти не четеш ли темите бе? В тази за Севлиево има написано: Трасе - 75км
Коментар
-
Към Митков
Чудя се и се мая как пускаш пипала навсякъде? Гледам, че наградата на Троян плаза, която по някаква "случайност" е ендуро - BMW 650 DAKAR взела, че отишла не къде да е, а при кактусите. Сигурно още по-случайно ще се окаже, че печелившата Валентина Желязкова ти е някоя близка роднина... Току виж на следващия кръг се изтипосаш с новата машина, то тя си е почти кат твойта
[url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар