Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Общи приказки и простотии !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Т'ва отзиви от гръцката преса ли са? Срамота е да не се държиш прилично Забрави за феърплея в Бухово

Sofianitke, и аз помня едно изречение като ме натириха от унгарски публичен дом, да ти го пратя ли за превод

Коментар

• Пак никой не пише
      Отивам да тренирам обикаляне на въженца в гората

Коментар

• Кой да пише? Вие двамата с Митков дето публикувате мнения с това темпо никой не може да вземе думата от вас
        Та колко пари казахте щели да раздават?
        2010 CRF 250 R

Коментар

• Ето бе появих се и аз днес

Калине ти с кого ще ходиш на Бухово , нали си от Шумен, май ще минеш и през Севлиево,че на мен много ми се ходи ама тукашната група все още не се е начудила и като гледам май няма и да се начуди. Лошото е че аз нямам кола с теглич а и не ми се бъхти сам към София
          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

• Сега пък вас ви няма !!! къде изчезнахте бре? бира ли пиете или следобеден сън карате
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

• Всичко живо що е ендурист тренира за Бухово щото стимула е сериозен
              Айде Краси, бегай да трнираш че ако караш заедно с Калин ....
              2010 CRF 250 R

Коментар

• бегай бегаи ама нестава, до 6.30 съм плътно в офиса
                после ако не ме отмъкне някоя може и да покарам

Коментар

• Така значи! Имаш време да седиш в офиса, да пишеш във форума и даже да се мъкнеш с някоя, а нямаш време да тренираш. А
                  2010 CRF 250 R

Коментар

• Лоша работа с този унгарски . организирай си нещо в гръцкоговоряща страна
                    и с удоволствие

Коментар

• http://www.ktm.at/DE/models_7343.asp?id_seiten=7343
                      ХМММ

Коментар

• Митков, май толкова леко ендуро не съм виждал като тоя КТМ. Колко ли коня е?? И дали окачването става за крос?
                        No bike - no fun!

Коментар

• Първоначално публикуван от mitkov
                          http://www.ktm.at/DE/models_7343.asp?id_seiten=7343
                          ХМММ
                          ЕЕЕХ !!
                          2010 CRF 250 R

Коментар

• Някой може ли да ми намери (достави) въздушен филтър за Сузуки DR250RS? Ако може да е TwinAir
                            No bike - no fun!

Коментар

• пичове разбрахте ли в щатиския шампионат сгащили няколко отбора че не ползват стандартен бензин
                              между тях е и джеймс стюарт
                              лишили са ги от по 25точки от точките им за шампионата
                              http://dirtrider.com/news/141_0506_ama_fuel/

Коментар

• Педерасти! Като ги видя ще ги дам на Данчо да ги напляска

Митков, ти пък що още дремиш тука? Я да отиваш да тренираш преминаване на паднали дървета

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X