Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Общи приказки и простотии !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• В неделя пак бях там с Африката. Рекох да покарам малко асфалт по завоите на Шипка. Накефих се. Само дето нафтата по асфалта на едно място леко ме подведе, ама нали съм гледал супермото.
    В неделя очаквах доста повече хора! Пак бяха много малко, щом си викам я да потърся Краси и го видях след 15 секунди, ама беше много далеч и не му се обадих. А при 80 кубиковите имаше наистина какво да се види! Нещо се нааква работата в мотокроса напоследък и голям "принос" за това дават слуховете, които се въртят около федерацията и опеката над "нашите" и игнорирането на "чуждите"
    Не е на добре работата. Когато нещо върви към зле са необходими спешни промени

Коментар

• ... хе хе Жоре
      то много трудно да ме видиш с тия шарени дрехи измежду "тълпата", ама и аз те фиксирех де

съответно Данчо малко ми върза тенекия че ще ми донесе нещо де

тоя човек що невлиза във форума, ако има проблем с компютрите дай ще го пообучим малко а и някое лаптопче ще му продадем да си кара бизнеса и когато е в движение

ще му направим стойка на кормилото за лаптопа
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

• Данчо си представяше неделята с джипа, вътре жената, а децата се бият в "кучкарника" и той пътува за Севлиево, но мечтата му се сбъдна само на 50%. Децата пак се били, но в къщи, тъй като спирачките на джипа нещо се прецакали
        А бе, къде е тоя Митков да разкаже за морето

Коментар

• Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
          а при по-големите нямаше почти чуждо участие Що така
          Щото беше Европейско 65 и 80,а останалите класове Републиканско
          К. Кулев

Коментар

• А-а, това е друго нещо! Мерси за информацията Калине, ще ги уволня всички медии от утре

Коментар

• направих и едно клипче, забележете лидерите как минават скока а и назад доста от участниците има какво да покажат, а и с каква скорост минават. масовите приземявания на този скок в БГ шампионата са като на пред пред последния и предпоследния участник. в този клас 80сс повечето са мачугани и като се замисля за положението в нашия мотокрос направо ми става жал май Печето както е пръгнал след година-две няма да има кой да му се опре на родна земя

ето и линка - http://htftp.offroad-bulgaria.com/krasi/IMGP4267.AVI
              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

• Митков, я раздуй нещо за морето!
                Къде беше, има ли доста туристи и ще се намерят ли 20-ина места за спане, ако смогнем до неделя да идем.

Коментар

• абе супер е пичове нямам търпение да тръгнем за на там
                  направихме няколко интересни снимки които ще ви харесат ако дидо др пак помогне малко ще ги качиме до довечера или утре
                  все още няма чак много туристи на морето
                  а и честно казано за туризъм само се говори но като гледах нищо не е направено особенно тази година и то специално от местните общини направо срамотии
                  иначе поне нямаше ремонти по пътя както други години
                  места за спане смятам че ще намерим
                  даже и като минавахме през болярово спряхме на местната бензиностанция та между другото е много готино направена има и мотелче където може да спим но според мен до болярово ще стигнем сравнително бързо
                  иначе ако се позамотаем може и там да спим
                  тунджа ми се видя бая придошла
                  иначе тука реките не са много придошли и почвата е доста суха
                  даже аз смятам да си карам със старите гуми
                  па и май няма да имам време да сменям гуми щото съм плътно на работа до сряда вечерта а и по тва твърдото си държат и тия без проблем
                  вчера минах през местата около харманли дето съм набелязал да минем минава се без проблем няма нито наводнени места нито придошли реки даже и кални участъци няма всичко е сухо въпреки че честичко вали,само на едно място се минава през едни коприви но не вярвам някой да тръгне по къс ръкав а и те май са от тия дето не парят
                  леко водата е поизровила на няколко места ама съвсем минимално
                  а ако знаете кви гори ще се пресекат като наближим морето
                  невероятни красоти буквално детствена природа
                  и за бусовете май няма да е много трудно да ни съпровождат щото гледам пътищата са ги позакърпили

Коментар

• Все добри новини И аз ще карам със стара гума тогава, че ми писна да ги сменям последните месеци!
                    Там сигурно и не вали, като знам че това е най-безводният район в Б-я.

Коментар

• Вчера случайно видях една карта на горите в България. Района от Звездец до морето беше ПЛЪТНО оцветен с тъмно зелено което ще рече че това са дъбови гори. За повече яснота ще спомена че между Харманли и Звездец по картата имаше само пръснати тук там малки светли петънца.
                      Заключението което си правя е че половината от маршрута ще се кара по сянка на хладина
                      2010 CRF 250 R

Коментар

• Което ме навежда на мисълта че за атв-та може би ще е доста трудно да ни следват особенно ако минаваме въжени мостове
                        ще трябва много да заобикалят
                        на тунджа например поне 30км ще им се удължи пътя
                        ако могат да се съберат няколко да си помагат добре
                        но иначе ще е много трудно
                        освен това всеки който има някакви средства за радиовръзка да ги носи
                        гсм-ите нямат покритие през голяма част от местата които ще минаваме
                        освен това е добре да имате гсм с договор за роуминг щото на места се хваща гръцки и турски оператори по добре
                        иначе има страхотни гори особенно като наближим морето
                        димитър бива да си носи задължително служебната карта та да води преговори с агресивно настроени горски стражари
                        ако срещтнем такива де което мен лично малко ме съмнява

Коментар

• Може би не сте разбрали, но Тунджа за момента се пресича дори и с мотор само на моста в с. Срем. Всички въжени и паянтови мостчета са отнесени в Турция до едно, така че от мегданя в Харманли ще тръгнем направо през Сакар за този мост, че е по-напряко
                          АТV-та няма да има, тъй като единственият възможен беше Руснака, но той е зает.
                          Митков, вече всички знаят за пустия МЕГДАН и пак трябва да се обаждам на 20 човека да им казвам за стадиона, а като им кажа това, познай какви въпроси ще възникнат и като им спомена, че ти си изменил мястото на срещата ще те наричат с разни не много приятни епитети
                          Нека срещата да си остане там, пък всички се канят да идват с платформи, така че няма да събудим ситито на Харманли
                          Пък и в 9.00 вече всички са на полето

Коментар

• В 9 точно всички ще са на мегданя а не ми се щеше да привличаме чак толкоз внимание...но щом така искате ...няма проблеми
                            но така или иначе пак ще трябва да минем през стадиона

Коментар

• Стадионът ни е в кърпа вързан!
                              Обещаваме да бъдем послушни

Коментар

• Калине, недей гледа сеир, ами се включвайте в прехода! По всичко личи, че ще е вълнуващ и пълен с неизвестни.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X