Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Общи приказки и простотии !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Re: Общи приказки и простотии !

-ало господин -НО КОМЕНТ писах ви нещо на лични съобщения -прочетохте ли го

Коментар

NoComment между другото няма да е лошо да се ориентираш към по-малка картинка в подписа, защото тая реже глави направо
      Последно редактирано от iva_kx; 04-04-07, 17:19.
      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
      [/FONT]________________________________________
      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
      [/CENTER]
      [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Different_Soul Преглед на мнение
        NoComment между другото няма да е лошо да се ориентираш към по-малка картинка в подписа, защото тая реже глави направо

човек като сам не се сеща да го направи .......незнам какво да кажа
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
          човек като сам не се сеща да го направи .......незнам какво да кажа
          No Comment !
          Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

ти остави за сам да не се сеща ..но и когато 2 ма модератори му пращат писма с подобни съдаржания и пак не се сеща..

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
              ти остави за сам да не се сеща ..но и когато 2 ма модератори му пращат писма с подобни съдаржания и пак не се сеща..
              Ами Митак, нали си говорихме за тия неща, за това сте модератори голямата ножица и това е. Като не се съобразява с вашето мнение да си ходи във форумите Байкърс и Тунинг БГ. Там ги позволяват тия работи
              Иво Георгиев
              Gworkshop

Коментар

що не му разбиете носа утре в Хисаря

Коментар

Първоначално публикуван от Гено Сопот Преглед на мнение
                  Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

е няма нужда от такива мерки

тука във форума поне да спазва правилата
                    навън да си прави каквото сметне за добре
                    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

това е най-лесно и всеки го може , не всеки може по дипломатичен начин да разреши проблема ... и аз мисля че втория начин е по-одачен от първия в 90% от случеите
                      http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

ми не сам видял че имам ЛС кво да направя пак и не сам пстоянно тука и ся го оправих

ПС:вие ме изкарахте че по лошо нещо от убийство сам направил та чак и до бой се е стигнало браво на вас
                        Последно редактирано от NoCommenT; 05-04-07, 14:08.
                        [IMG]http://htftp.domainbg.com/didkata_s/Avatars/lqto.gif[/IMG]

Коментар

Ха-ха! Браво и на Гено!!!
                          Никому угода, на никого напук.

Коментар

No Coment-ти не си направил убийство,ако беше направил щеше да си задържан ,а ти си на свобода все още,нали знаеш 4е човек ако боя не го оправи няма другоп нещо което да се направи ще върви в неправилния път.Ситуацията при тебе беше такава,не се сърди ще се видим в Хисаря и смятам да се поправиш.Колко хора ти казаха да си поправиш раз.способност,омразва на тях камо ли на мене.

Извинения от мене ако съм те обидил нещо но ......... смятам да се поправиш и да почерпиш пичовете които ти казаха за грешката.

Коментар

Еееее, оставете човека на Бира бе, в крайна сметка нали си оправи подписа.
                              Може пък наистина известно време да не е посещавал форума (и на мен ми се случва понякога по цяла седмица да ме няма онлайн), затова да не си е поправил грешката "в срок"

Но Комент - обаче това за черпенето си остава , щото иначе ... носа ... ти знаеш ....

Весели Великденски празници на всички и успех на всички състезатели през уикенда
                              Hristo Draganov
                              http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

ех да де проблем няма но са мотора ми е малко в бокса и не знам дали ще е оправен за събота и неделя но пак ще сам горе да гледам но не знам и дали ще се видиме там но за 21 на откриването би трябвало да сам там щто до тогава ще имама и "А" категория после да не ме е страх като слизам в града че оня пат така слизах и хо актче имаше но нма знчение дано до тогава и дами го оправат звяра да та се повеселим горе
                                [IMG]http://htftp.domainbg.com/didkata_s/Avatars/lqto.gif[/IMG]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X