Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Общи приказки и простотии !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Общи приказки и простотии !

Ако случаино има някои които е работил в зологическа градина нека поясни адже ба кв'о правят тия маимуни............

Коментар

Едната развива научноизследователска дейност, а другата се радва на проявения към нея научен интерес.
      "Do not correct a fool, for he will hate you;
      Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Аз съм фен на Кавасаки, вие........

Японски имена:

Ямиготури
        Якошиба Цицибара
        Сигутура Накура
        Нагазима Надовара
        Якошиба Угазаки
        Курошава Угазаки
        Цун Кай Хуй
        Целденебал

Коментар

Цун Кай Хуй е китайско!
          Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
          Джон Кенеди

Коментар

На кой му беше домъчняло за ZBYTSAM?
            Тъй като напоследък не се мярка,ще си позволя да цитирам част от творенията му от местата където се подвизава.И така:

Във връзка със зачестилите питания , относно Шопите и тяхната култура пускам подробен материял за областта.

Обединен окръг Шопландия включва: Всичко от Младост до Самоков включително,като броим и Дупница.Характерно за областта е шопската салата,хейта към труда,мотокросо,бойо,Рилецо,музиката и позата.
            Символа на Шопландия е змия-От древни времена ние Горубленските гангстери и нашите приятели Самоковските гангстери си мечтаеме да сме змия-ем си лежиме , ем си ходиме.Гордеем се с това, че ние колкото можеме да лежиме,те не могат да ни осъдат на толкова.Гордеем се с това, че сме толерантен народ- винаги сме споделяли, че и вие дет не сте шопи и вие сте хора-ЖИВЕЙТЕ!,никога не си хвърляме фаса на пода на кръчмата-от там винаги има хора дет излизат лазейки на ръце. Из шопско не се монтират билбордове с реклами - просто всеки манекен ,рекламиращ от билбордо,изглежда смешен и не на място,на фона на красавците и красавиците, населяващи едноименната област. Символ на прочутото шопландско домакинство е тлъстата шопска хлебарка-ако момата не е добра домакиня,то хлебарките са мършавички.Има логика!!! Почитаме 2 спорта Футболо и мотокросо. У футболо,макар че сме шампиони,така и не го разбрахме:Защо трябва да използваме за извинения някво кожено кълбо,като може направо да се ритаме?!?! У мотокросо пак сме шампиони-ако не може да ги биеме на трасето, че ги въргаляме извън него.Имаме си всичко-море и плажна ивица-Искъро,събрал в себе си чудовището от Лох Нес и мариянската падина-за това от Искъро по-дълбоко нема;Курорт-Витоша-качвал съм се,факт е че по-високо нема.Единствено, което си нямаме това е НЛО. В Шопландия никога не каца НЛО-много ги бият!!!Не ни пускат у Сървайвър-и сами да сме на острова,па че се заградиме! У шопски некролог винаги пишеме-спреха да бият едно сърце и две ръце!!!Допринесли сме и за българската граматика с минало незапомнено време-Бил съм се бил напил и съм се бил бил!!!Жена,дет за нея не са ставали 30 побоя у дискотека-не е жена!!!а за кулнарията-няма какво да говорим! Шопска салата и изчерпваме коментарите!!! Ама понеже сме толерантни, ше ви издам как се прави шопска салата по модерно му,че да си направите и вие:
            Продукти:домати,крастаици(шопландски),яйце,сирене, мегданоз,месо,лук. Доматките са обикновени,тук специфично е придобиването им.Трябва да сте три шопа и 1 бензинова джи класа. Спирате пред Билата и държите колата запалена,като единио шоп остава вътре.Заставате на електронната везна и един от вас подига леко кошницата на везната.докато другия товари домати в нея.това се прави с цел кантара да отчете по-малък грамаж,с което дА избиете бензина.После бегаааааай,докато не са разкрили камерите далаверата. Краставичката трябва да е от дългите шопландски крастависи-шопландската краставица е като обикновената , но специфичното е че винаги достига един и същ размер-24 см.24 е много важно число у шопско.Герба на шопското знаме е взаймстван от герба на Габровското,но за разлика от тяхното "котка без опашка",герба е котка с 24 сантиметрова опашка, символизиращ мъжкото ни достойнство.
            Сиренце можете да ползвате каквото и да е-краве,овче,козе,но преди да си закупите буца ароматно сирене-идете да видите животното от което е издоено млякото.То трябва да е агресивно,да притежава стероидно акне,и да изглежда натрупано.Това е и една от тайните-прочутото Шопландско мляко-за разлика от алпийското,в животното се инжектират -тестостерон суспензия,дека дураболил,омнадрен,бионабол(приема се орално),анавар,примоболан.Стероидните инжекции влизат в изтормозения ви организъм,докато си цъкате салатка-тайната за 50 сантиметрови ръце на шопландци.НИКОГА не мийте сиренето-просто по стара Шопландска традиция-сирене и първичен женски полов белег при бозайниците колкото и да се мият-все си миришат.
            Шопландският лук расте и се отглежда само и единствено в Самоков(основен поминък на Самоковските гангстери.както и кокаиновото пюре), в местността Ридо,в непосредтствена близост до мотокрос трасето Ридо.Тайната е в специфичният климът и въздух , образувал се от изгорелите емисии на кросовите мотори.
            Магданозчето може и обикновено,но не го режете , а го занесете на шопски фризьор,който да му направи най-прекрасната Шопландска ливада.

Продуктите се измиват с минерална вода "Перие",като по-заможните може да си ги измият с Бистришка или Панчаревска вода.С вода "перие" се мият и шопските улици и Самоковското шосе.
            Нарязват се в купа и се разбъркват.Сервира се направо БЕЗ подправки.За чуждоземци,които ядат с подправки,подправете салатата по следният начин:
            Взимате клавиатурата на компа си,обръщате я надолу с копчетата над купата и нанасяте 4 до 6 удара.Каквото изпада-това е.Между копчетата има големи далаверки.
            Месото може да е всякакво,НО БЕЗ КОКАЛ.Просто ако ми засмучете някой кокал,не искате след 1000 години като ви изследват ДНК-то да ви обвините че сте правили груб секс с пиле,да речем.И по този начин да изложите Шопландия.
            Шопландската салата е и прекрасен афродииак:Просто докато режете,пейте , споменавайки любимата си.Пример:
            "Сладката Мери го намери,малкото Миме-слошо име"

Помнете!!! Като сте на територия на Шопландия и ви казат Ай лъв Ю , не става дума за любов, а за лъв!!!
            Модерният термин Шопинг не е дамско пазаруване,а свойството на чуждоземски дами да идват да се обичат със шоп!!!

Това е!!! Уеукъм то дъ ленд ъф Шопс!!!

ПП.Следва продължение......
            Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
            Джон Кенеди

Коментар

нощеска сънувах ,че карам на Chinela црф-а ,много лесно се изправя на задна гума

Коментар

Еее, кога ли ще ми се случи и на мен да сънувам такъв сън
                Пази душата си, не гумите!

Коментар

Първоначално публикуван от Di4kata Преглед на мнение
                  Еее, кога ли ще ми се случи и на мен да сънувам такъв сън
                  Що бе, че и аз си карам само на еротични сънища все още Естествено в тях няма мотори, и Чинела също го няма
                  Hristo Draganov
                  http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от kol1o0 Преглед на мнение
                    нощеска сънувах ,че карам на Chinela црф-а ,много лесно се изправя на задна гума
                    Ако имаш път към Дупница мога да сбъдна този твой сън...

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
                      Що бе, че и аз си карам само на еротични сънища все още Естествено в тях няма мотори, и Чинела също го няма
                      Е какво пречи пък да има мотори в тези ЕРОТИЧНИ сънища? Доколкто знам, си имаш приятелка... По-добре, че г-н Чинела го няма, а ако случайно е там, дано само да не участва в еротичната част... Може да му поискаш мотора, да повозиш мацката която е с теб в съня... е може и да не я возиш... ти си знаеш .

Ае, ся май вече много лични работи почнахме да споделяме... Нестава така! Хах, майтапя се разбирасе за всичко по-горе.

Поздрави, Данаил!

Коментар

Ааа не Не може в един сън да има хем мотори, хем мадами - че аз как да се разделя на две????
                        Или си се кефя на мотора, или на мадамата
                        Hristo Draganov
                        http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Като стана въпрос за сънища...
                          Аз също няколко пъти съм сънувал, че карам заедно с Ива-кх и Жоро Хаджиев по Родопите (моят край )
                          Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Аааа, не! Не си прав! Неможе да неможе и двете... Е как, няма се делиш на 2, направо качвай мацката отпред, ти отзад и така...

Коментар

Аз викам чат рума да се затвори защото дискусията отива на към триене...

Коментар

г-н Чинела, а къде да пишем такива простотии? Няма ли една тема в която да може да се пише всичко, смисъл без цинизми де... Аз мислех, че това е темата... но явно съм сбъркал. Извинявам се! Изивнявам се и за спама!

А междодруго, ще си спестите много време което отива в триене на спам, ако сложите едно чат роом-че. Само предлагам, така ще можем да пишем, без да "СПАМИМ" в темите, и да пускаме нови.

Поздрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X