Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дупница ЕКСТРИЙМ - HARD Enduro Team!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Дупница ЕКСТРИЙМ

Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнение
    Ванка, шЪ та убия, бе, как правиш тези снимки!!!
    Не разбрах за кои снимки става на въпрос ...

Днес беше един много ДРАМАТИЧЕН ден, МНОГО. Изпълнен с много и различни емоции.
    Цяла седмица ще ви показвам и разказвам, наистина има какво да се види и разкаже.
    Аз все още не мога да асимилирам нещата случили се през тези два дни,
    затова ще си легна и от утре всеки ден ще се опитам да ви направя съпричастни към случилото се.

Коментар

Ей, това направо ме уби. Голям увод, явно и историята ще е голяма. Ванка, спи по-малко и пиши повече

Коментар

Чинел, моля ти се, беее ... не бях влизал десет дена в тая тема - имай милост

Коментар

Беше събота, валеше дъжд, а ние се бяхме скрили в работилницата на Будин и броехме по спиците на едно балканче.......
          Ще караме, няма да караме, ще караме, няма да караме....после спиците свършиха и Будин ни каза нещо
          което не мога да напиша и веднага тръгнахме да караме в дъжда.

Опаковах апарата с найлон и си казах, днес вадене май няма да има.
          Но в гората където са самодивите не издържах, рекох си, ами ако се покажат па макар и за малко и аз ги изпусна.. ...
          ................какво ще кажат после Бойко и Мони..

Ето един екстрийм също като в Яхиново, но с дървета по него и много хлъзгав от игличките и торфа.

Дъждът продължаваше да вали и беше ужасно....но нямаше мърдане, чакахме самодивите и това си е.

Будин тамън беше сложил чисто нова гума и я тестваше с пУна ГаЗ...

Асен гледа доволно, нищо не предвещаваше това което щеше да се случи по-късно с окото на тоя звяр.

Помощ от приятел.

Наистина в тоя дъжд беше невъзможно да се излезе ако не се спуснем поне 3-4 пъти отгоре и да почистим малко.
          Дори и 2т. КТМ не искаше да излезе въпреки огромната си мощ..

Водата ще спаси човечеството от жажда, нищо друго......и бирата де.

Време е за по цигара...и какво пушат в Дупница екстрийм... ЕКСТРИЙМ естествено при това РЕД.

И след тази цигара Асен реши да направи едно спускане което му коства един месец болнични и шина на коляното.
          Спусна се, един скрит дънер му подхвърли задната гума и след 7-8 метрово каране на предна последва челен удар в бор.

Тук с Будин се качваме след спасителната акция която му спретнахме...не съм снимал изтръпнах от страх..

Много лошо падане и фара/маската на мотора останаха завинаги в гората.

Ама и пеша не е по-лесно отколкото с мотора..

После се качихме по 3-4 и след като никакви нимфи не дойдоха решихме ние да ги потърсим.

КРАЙ на първа част.

Коментар

[QUOTE]
            Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
            Беше събота, валеше дъжд, а ние се бяхме скрили в работилницата на Будин и броехме по спиците на едно балканче.......
            Ще караме, няма да караме, ще караме, няма да караме....после спиците свършиха и Будин ни каза нещо
            което не мога да напиша и веднага тръгнахме да караме в дъжда.

Опаковах апарата с найлон и си казах, днес вадене май няма да има.
            Но в гората където са самодивите не издържах, рекох си, ами ако се покажат па макар и за малко и аз ги изпусна.. ...
            ................какво ще кажат после Бойко и Мони..

Еми....не ги крийй де, покажи ги....как ми текат лигите бре Чинел....знаеш ли?

п.п. к'во става тоя сезон бре?...някакъв карък!!!...съжалявам за момчето ....пожелавам му бързо възстановяване и повече самодиви.

Поздрави,
            Последно редактирано от Chinela; 26-04-10, 19:02.
            търся си подписа....

Коментар

Мони, лошото в моя разказ тепърва предстой за съжаление...

Както и да е, бяхме гладни, мокри и хорни, но самодиви нЕмаше.
              Будин даде команда да тръгваме и да търсим храна, аз му предложих да отидем до най-близката кръчма при което той каза:
              - Аз от тая храна имам киселини и газове, искам истинска балканска храна, Натюрлих един вид екологична и да е три пъти препек..
              От там се даде една пУна газ и нагоре към Рила, тоест към високата и част където освен хрема друго май нямаше да получим.

Добре, но във всяка една приказка има и къщичка с добри хора която първоначално е само една светлинка в далечината и после става палат.
              Та след като се качихме по една ЖЕСТОКА пътека която намерихме за първи път се оказахме ТУК.

Вътре също се стелеше мъгла, но каква мъгла само, беше поне 50-55градусова..

След като сложих апарата на печката за около десетина минути се получи ето тази снимка.

Ето това остана след нашата инвазия.. миялната машина била развалена.

Отвън беше спрял един гост от Швейцария...

А гледката въпреки мъглата беше ето такава...

Тези снимки са правени след употреба на подгряващи средства и достатъчно количество цигарен дим.

Ето от тук се качихме, тези мокри скали бяха доста трудни за преодоляване, дъждът не спираше и за минутка.

И сега както си е редно, любезните ни домакини започнаха да ни показват на къде е истината..
              Те дори и не подозираха колко близки щяхме да си станем в тези два дена.

Тази река излъчваше магнетизъм в истинският смисъл на думата.

Както вече написах, тези хора ни нахраниха, напоиха и казаха, че нагоре имало страхотно красив водопад и в момента гледката била невероятна.

Колко мислите ни трябваше на нас, бяхме вече почти сухи, нахранени и опиянени от.......въздуха.
              Тръгнахме и след около 5-6 километра се натъкнахме на за това в следващата серия.

КРАЙ на втора част.

Коментар

То е ясно какво, ама както сте се подкарали на седмица по юнак паднал в боя - до месец няма да има кого да снимаш вече!
                Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                KTM 350 SX 2011

Коментар

Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнение
                  То е ясно какво, ама както сте се подкарали на седмица по юнак паднал в боя - до месец няма да има кого да снимаш вече!
                  Почакай само да видиш неделния ден, това тук все още не е нищо...
                  За всички любители на съспенса, ще видите лов на синя акула в Рила планина при това СЕРИОЗНО.

Коментар

Така, полека лека, внимателно стигнахме до водопада и там наистина онемях пред красотата и мощта на природата...

Простете но тук не искам да коментирам, не е почтено към природата.

Яааа...

Асен напълни ботушите при опит да провери за Русалки тъй като самодиви нЕмаше.

Опа, чорапите са неопренови..

С тази страхотна снимка завършвам този епизод, но ние пак ще ви върнем тук след няколко епизода за кулминацията.

КРАЙ на трета част.

Коментар

Щом се върнахме при нашите нови приятели поехме по още малко "гориво" и се започна вечния спор,
                      те тука мотор нЕма да се кАчи, че се кАчи, нЕма да се кАчи....

Веднага се качи помощник да осигурява трасето, стръмно е и мокро...

А аз и Будин решихме да защитим честа на групата.... тоест бог Дионисий.

Опа, до първия завой и край...

Нов опит, все пак се носех на крилата на .......................гроздовия сок...

Будин се съветваше с личния си треньор...

Я пак

И пак...

Лъвът се готви за скок.

Ииии скооок..

Нов опит и все по-близо и все по-близо...

Понякога и вестибуларният апарат отказва..

Я да полегна, нещо главата ми натежа, сигурно защото каската ми е мокра..

Аз чинно си чакам реда..

Ако мислите, че е лесно елате вие да го качите кога е мокро....

Понякога забравях, че трябва да го качвам с мотора и се засилвах пеша, добре че бяха публиката иначе не усещах липсата на такъв.

Мъка...

Това беше от тук, оставеше да благодарим на хората за храната, за огнената вода и за добрината която все по-рядко се среща.
                      Ние пък им се отплатихме с малкото шоу което им спретнахме за около час, после поехме към къщи..

Ето я къщичката там горе...

Тук ни чакаше нашият духовен водач, който сега е само духом с нас в гората, а телом е с нимфите....ГАРГАТА.

Тук оглежда пораженията по неговият кон който обявява за продан, бил месояден.

Край на четвърта част и на съботният ден.

На досетливите ще ги помоля да имат търпение, ще им върна постовете по нататък.

Коментар

Неделя е, облачно с надежда да не вали. Ставам сутринта и си казвам или трябва да правя секс или да карам мотор.
                        Ръцете обаче ме болят все още от съботното каране и за секс не мога и да си помисля, остават моторите.
                        То и там ситуацията е като в секса, но поне Реклуза и демпфера ще ми свършат някаква работа.
                        Знам че не ми вярвате, но един ден все някой ще се върже и ще си каже...еииии, тоя е голямата работа.
                        Точно тоя ден чакам, та ставам неделя сабале, взимам Люси с мене и газ към Дупница.
                        Там Будин е с болно гърло, Асен със счупено коляно...оставаме аз и Люси.
                        Но когато съдбата се намеси ние сме безсилни...обадихме се на Краси, дойде и Боби и станахме дружина пак.

Газ към вчерашните красоти да покажем водопада и новата пътека на Боби и Краси...тук Люси асфалтира вчерашните скали.

Боби чака асфалтирането да приключи...

Добре че Гаргата го няма да ги напътства по негов си начин...

Отгоре вече се беше събрала и публика, интересно беше.

Още един опит на Боби, но изведнъж видя монета от римско време и ....оказа се станиол от цигари.

Обратно за нов опит...беше все едно караш по мокро стъкло.

Нова монета, този път се оказа капачка от буркан с кисели краставички.

Наложи се Краси да покаже как трябва да се въздейства на Ямахата...

Люси си почисти един улей и се изниза успешно, аз пък без да искам прелетях пръв от там на пУна газ.

Нещо казах за Люси ли да, но той кара 3-4 пъти в годината и това си беше приключение за него, БРАВО.

После ни посрещнаха с една осмица, но затова по-късно когато всички сте се навечеряли...

КРАЙ на пета част.

Коментар

Големи красоти. Браво и за куража. Мисля си обаче най-сериозно, че трябва да направим един курбан за здраве за MG Racing и Дупница ЕКСТРИЙМ. Това най-сериозно, че нещо бая народ пострада. Курбана може и да е някъде в ниското. Чета пътеписа - Асен със счупено коляно, шини ама така е разказано, че все едно си е счупил фара на мотора. Аз като прочетох и веднага се хванах за мойто коляно, пък за другите не знам.
                          Айде давай и продължението.
                          Ама пък е много красиво у тоя край и много се радвам като са хубави снимките, че и аз да се нагледам на красоти.

Коментар

Ванка,карай нататък,че вече направих пътека и жената ще иска да сменям паркета ?.

Коментар

Ок, ок...и по телефона днес ми се скараха, че съм проточвал много сериала.
                              Всеки иска бързо да разбере кой е убиеца и ще се ожени ли доня Гаргалина за монсеньор Будин..

Започвам последният епизод и след него ще има зад кадър.

ЛОВ НА СИНЯ АКУЛА В РИЛА ПЛАНИНА.

След като свърши мъката на Люси и ко. ние тръгнахме към водопада от вчерашните снимки.
                              До там е скалист черен път по който тече вода през цялото време от снеготопенето.
                              След около 4-5км стигнахме и аз преминах моста първи и при слизането ми от мотора с намерение
                              да снимам останалите от групата, видях нещото което не ми даде да заспя през следващата нощ.

Точно в момента който прехвърлих крака над седалката за да сляза видях как КРАСИ удари предна спирачка на дървеният мост,
                              предната мокра гума поднесе и той полетя заедно с мотора във водопада...
                              Аз се панирах и препарирах, не знаех как да реагирам, той просто изчезна заедно с мотора във водовъртежа.
                              Добре, че Боби скочи по камъните и аз го последвах, за наш късмет Краси се появи над водата 10 метра по надолу при един каменен праг.

Беше в съзнание, но с изкривено от болка лице, помогнахме му с Боби да излезе, но не можеше да стъпва на десният си крак.
                              Извадихме го на пътя, Боби го качи на мотора си да го вози а аз излетях с пълна газ да търся помощ и връзка за GSM-a, там няма.

Стигнах до къщичката с добрите хора и започнах да звъня на който се сетя, но първо на Будин.
                              В Дупница и Бистрица започна трескава организация на хора и джипки да извадим мотора.
                              Един от мъжете в къщичката качи Краси веднага в джипа с който се бяха качили и отпраши с мръсна газ към болницата.
                              До този момент и през ум не ми е минавало да снима, аз си бях глътнал граматиката.

Ние с Люси и Боби седнахме при хората там и не знаехме какво да кажем...бяхме побелели като сняг..

След около 30-40мин. започнаха да пристигат хората и джипките, Краси съобщи, че само петата му е счупена.

Първите помощници с пикапа за извозване на мотора....

Добре, че за тези 30-40 дълги минути успях да глътна доста ракийка, че иначе бях взел дал.

Част от добрите хора.

Тръгнахме с първите джипки и вече сме на моста....

Краси падна от мястото на Г класата в ляво на вашите екрани...

Ето тук най-долу на снимката се показа Краси.

Боби доволен е, че няма жертви и добре, че запази самообладание.

В дясно от Боби падна, около 3,5-4метра е.

ТУК.

Пристигна и Будин със следващият ДЖИП..

И Гаргата е тук разбира се, къде без него....

Къде ли е мотора сега...????

Главният ВОДОЛАЗ от Бистрица с каската....

След малко ще ви покажа приготовленията и същинският лов на синята акула.

Коментар

Започват приготовленията, разпъване на такъмите и мрежите...

Гаргата е довел и куче спасител за да намери мотора...

Добре че е той иначе няма кой да координира действията на спасителите.

Първо замятане, няма успех..

Второ....същото

Вече по отблизо, но пак без успех, така е като не слушат Гаргата.

Рошко...

Сухо дупе риба не яде.

Опааа, май клъвна...

Дааа

Стига съм ви мъчил с тея снимки, ето ви и малко видео.
                                Гледайте го на голям екран, HD формат е, приятно гледане.

Утре следва продължение, да не си помислите, че съм свършил...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X