Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се разберем и да покараме ОТ и ОКОЛО София?-общи приказки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Да се разберем и да покараме ОТ и ОКОЛО София?-общи приказки

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
    Аз да дам отчет защо липсвам от плановете. Започнах едно леко освежаване на мотора и като стане цялата работа ще се похваля и най-важното ще карам
    Малък къде се изгуби бе човече никакъв не се обаждаш, прави мотора и да караме че ми е скучно сам в гората.

Коментар

Първоначално публикуван от nik0272 Преглед на мнение
      Малък къде се изгуби бе човече никакъв не се обаждаш, прави мотора и да караме че ми е скучно сам в гората.
      Ееее, Ники, ш'се обиждаме ли сега
      Айде някоя събота-неделя да се видим да покараме, че все не се засичаме.
      Per aspera ad astra.

Коментар

На някой кара ли му се тия дни ?

Коментар

Кара му се
          Друг е въпроса дали ще мога

Още е рано, през седмицата надали ще успея, евентуално събота или неделя...
          Per aspera ad astra.

Коментар

Ми аиде който реши да кара да драсне нещичко

Коментар

Утре няма да карам,защото ще ходя на състезанието в Долна Митрополия.

Коментар

• До: Да се разберем да покараме около София

Евалата Тони сериозни сте с Мони.... добре сте покарали. Другия път като карате може и аз да дойда.....ако ме искате разбира се.

Коментар

Ама разбира се
                  Предполагам Мони няма да има нищо против.
                  Но покупката на ремарке вече е належаща, защото има все повече интересни местенца, а толкова асфалт на излизане ми съсипва гуметата...
                  Per aspera ad astra.

Коментар

• До: Да се разберем да покараме около София

Абе малко си се изложил откъм снимки ,но пак е добре.
                    Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

На първата спирка видях счупения диспей на фотоапарата и през цялото време не знаех дали снима или не и общо взето действах на принципа, ако стане
                      Ама следващия път ще има повече
                      Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
                        Нещо ни се разпадна групата а на мен това не ми харесва.
                        Аз също съм от Перник.Имам Kawasaki KX250 и няма с кой да карам така,че ако искаш ми се обади да се запознаем и да влизам в групата - 0885098925

Коментар

Първоначално публикуван от Тануцо Преглед на мнение
                          Ама разбира се
                          Предполагам Мони няма да има нищо против.
                          Но покупката на ремарке вече е належаща, защото има все повече интересни местенца, а толкова асфалт на излизане ми съсипва гуметата...
                          Ремарке съм купил и дори вече е направено за два мотора, но има малко довършителна работа по токовете и една стойка за рег. номер.

Коментар

Първоначално публикуван от nik0272 Преглед на мнение
                            Ремарке съм купил и дори вече е направено за два мотора, но има малко довършителна работа по токовете и една стойка за рег. номер.
                            Това е добра новина
                            Per aspera ad astra.

Коментар

За през седмицата има ли желаещи за каране?
                              09 YZ290F Athena BB

Коментар

Първоначално публикуван от casamica Преглед на мнение
                                Аз също съм от Перник.Имам Kawasaki KX250 и няма с кой да карам така,че ако искаш ми се обади да се запознаем и да влизам в групата - 0885098925

Ти каде караш в Перник!!!моя матор е в Рударци и разучавам Витоша !!
                                ако искаш да покарам сам свободен след 18 19 часа!!
                                Опел Корса В 1,4 82 коня
                                Пасат 1,9 ТДИ 90-ка
                                Ямаха ХТ 600Е
                                Симсон SR 49 1959 г. :D

0898234666:D

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X