Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се разберем и да покараме ОТ и ОКОЛО София?-общи приказки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Да се разберем и да покараме ОТ и ОКОЛО София?-общи приказки

чакай че първо писах в другата тема нещо се пообърках, та какво ще кажете за събота да се събереме по раничко и да ходиме да позяпаме ендурото.
    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
      чакай че първо писах в другата тема нещо се пообърках, та какво ще кажете за събота да се събереме по раничко и да ходиме да позяпаме ендурото.
      Казвай къде и в колко часа.
      Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

• До: Да се разберем да покараме около София

Ако искате в събота да се събереме някъде порано и да ходиме да зяпаме ендурото какво ще кажете.
        Tи пък кво ще зяпаш нали си от състезателите!!!!!!!!!!

Коментар

Утре ще се видиме направо там.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
            Tи пък кво ще зяпаш нали си от състезателите!!!!!!!!!!
            Ами нали знаеш поговорката от неколко стола на земята, от 4 машинки ни една не е у ред

Коментар

Първоначално публикуван от nik0272 Преглед на мнение
              Утре ще се видиме направо там.
              Къде че нещо не мога да се ориентирам

Коментар

Аз ще гледам състезанието, ама по снимките Мисля да си отмъстя на мотора за изпуснатото състезание като го бодна по екстремите. Ако има желаещи да звънят
                KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

• Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                  Ами нали знаеш поговорката от неколко стола на земята, от 4 машинки ни една не е у ред
                  Пацо днес те чаках да дойдеш на състезанието да се видиме но неможахме,кога ще покараме.

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
                  Аз ще гледам състезанието, ама по снимките Мисля да си отмъстя на мотора за изпуснатото състезание като го бодна по екстремите. Ако има желаещи да звънят
                  Малък стягай кавата че се разбрахме с Искрен да ходиме да покараме по празниците към Самоков.
                  Последно редактирано от cveti; 26-04-09, 18:30.

Коментар

Колеги, напомням ви, че тази тема е САМО за СНИМКИ и коментари към тях. Моля използвайте другата в подраздел общи приказки и простотии
                    Per aspera ad astra.

Коментар

Къде че нещо не мога да се ориентирам
                      На състезанието в Герман но явно сме се разминали.

Коментар

Първоначално публикуван от nik0272
                        Малък стягай кавата че се разбрахме с Искрен да ходиме да покараме по празниците към Самоков.
                        Kака е стегната бе (като никога) всичко и е супер. Само казвайте кога, къде и в колко часа. А иначе за натам с тебе ще си пътуваме заедно
                        Утре ако има желаещи да ми звънят, ще се мотам по пътеките на Кладница.

Коментар

Пепи карали днес на систезанието че неможах да дойда да гледам.

Коментар

Мисля, че не е карал...аз поне не го видях, пък и Искрен не се похвали да го е видял
                            Per aspera ad astra.

Коментар

Народе, я споделете с мен плановете за това ходене до към Самоков.
                              От къде ще минаваме, къде ще се чакаме и такива подробности, че да правя сметка. Дали да минавам през Владая или през Чуипетльово.
                              Ники с тебе да се разбереме допълнително от къде ще минаваме ако караме заедно, така да измислиме пътя, че срещата с катаджиите да е сведена до минимум, аз ще се постарая да си сложа стопа поне та да може спокоино да карам пред колите.

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
                                Народе, я споделете с мен плановете за това ходене до към Самоков.
                                От къде ще минаваме, къде ще се чакаме и такива подробности, че да правя сметка. Дали да минавам през Владая или през Чуипетльово.
                                Ники с тебе да се разбереме допълнително от къде ще минаваме ако караме заедно, така да измислиме пътя, че срещата с катаджиите да е сведена до минимум, аз ще се постарая да си сложа стопа поне та да може спокоино да карам пред колите.
                                Чакам Искрен да каже кога къде и как ще се видиме.
                                Йоане с тебе при всички положения ще караме на там заедно,защото не знам маршрута до Ярлово кадето най вероятно ще ни чака Искрен и Жоро.
                                Незнам само дали ще идва Пепи,ще звънна и на Владо да го питам дали ще иска да дойде с нас.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X