Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се разберем и да покараме ОТ и ОКОЛО София?-общи приказки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Да се разберем и да покараме ОТ и ОКОЛО София?-общи приказки

Утре може би ще покарам по Плана, до Самоков и обратно,ако някой иска да пише.
    Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

Аз съм пас за такива преходи. Лошо ще е времето а и трябва да съм си в нас по рано. Обаче ако иска някой да се повозиме около кладница да звънка утре.
      0897975566 за тези които не знаят
      KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Хехе, как мина прехода до самоков. Мокро ли беше Аз открих покрай Делтахил една много готина тренировачна площадка мини ерзберг. Ма ми остана десния гард и спирачката там. Сега мисля да ги обкова с желязо отвътре тея гардове.

Коментар

Аз си взех на асerbis протектори за кормилото с алум. шина + монтажен комплект за 150лв. Тия дни ще ги слагам на мотора. Изглеждат "мега яки" хаха....
          09 YZ290F Athena BB

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
            Хехе, как мина прехода до самоков. Мокро ли беше Аз открих покрай Делтахил една много готина тренировачна площадка мини ерзберг. Ма ми остана десния гард и спирачката там. Сега мисля да ги обкова с желязо отвътре тея гардове.
            Йоане в събота не можа да ги счупиш тези гардове, много ги хвали и ето какво стана а сега и без предна спирачка. Но аз много да не говора че се пребрах с две спукани гуми.
            Довечера ще качвам снимките от събота.

Коментар

Абе карах до Самоков и беше супер , но точно между Бистрица и камбаните на връщане оня от горе като раствори ципа не ме питай , добре че бях с дрехите за дъж, а снимки няма ,знаете че аз когато съм сам не снимам.

Коментар

Първоначално публикуван от nik0272 Преглед на мнение
                Йоане в събота не можа да ги счупиш тези гардове, много ги хвали и ето какво стана а сега и без предна спирачка. Но аз много да не говора че се пребрах с две спукани гуми.
                Довечера ще качвам снимките от събота.
                E то бая зор видяха тея гардове Хч не бях в форма. Ама сега ще ги тунинговам много здраво и край. А ръчката се разпръсна на 4 отделни части Тази събота или неделя ако най накрая кандардисате да дойдете ще ви го покажа мястото, ама това ще ви е най малката грижа

Коментар

• До: Да се разберем да покараме около София

E аз знам, че не е много ама няма да се излагаме пред другите. А и ми беше мерак да видя оня скок, че си
                  полетях доста, ама приземяването беше доста тежко.
                  А сега ще проведа един инсруктаж по качване на снимки специално и само за нашата група
                  Така започваме с това къде да си качиме снимкитеее.
                  Значи цъкваме на никнейма си горе в дясно там дето пише "Добре дошъл" едикойси.И се отваря този прозорец.

И натискате там де е стрелкатааа.
                  После ви се отваря ейто такъв прозорец, който при вас най вероятно е без снимки И па' така натискате бутона със стрелката.

Тук ви питак как да ви се казва албума кръщавате го и кликате "изпрати"

Точно така вярвам в вас Ето го и следващия прозорец(знам знам, че са много ма ша' свиквате).
                  Тук ви показва снимките в наличния албум сега е празен после няма де е. И пак стрелкатааа.

А тук ви пита от къде да извлече картинката вие си следвате стрелките, тук съм сигурен, че ще се справите без обяснение.
                  Можете да вкарвате по 3 снимки наведнъж.

Тука ви дава шанс да променяте име на фаила и да сложите описание, ако ви се занимава го правете иначе пак стрелакта

И ето тук идва тънкия момент. След като сте си качили всичко що е снимка за репортажа,
                  от прозореца в който ви показва наличните снимки в албума си кликате върху тази която ще поствате.
                  Отваря ви се този прозорец, в края на който има едно редче отбелязал съм го с 2 стрелки.
                  Та това редче го маркирате и го копирате, пействате го там дето си пишете мнението(репортажа)
                  и си пишете коментарите под него, над него, на кой как му е удобно само не до него.
                  Горната стрелка е невалидна просто съм използвал изображение от по-горните за примера.

И това е.
                  П.П незнам модераторите как ще реагирате на този пост знам, че не е свързан с конкретна разходка, ако искате го преместете в темата на нашата група в общи приказки, но държа този пост да го има, защото не всеки
                  се оправя с компютрите. Така и вие ще имате по-малко работа а и на потребителите ще им е по-добре когато четат нашата тема.
                  Последно редактирано от GSXR; 21-04-09, 16:45.

Коментар

Евала малък , по-подробно обяснение не съм виждал.

Коментар

Привет колеги,
                      извинявам се, че се включвам малко неподготвен, но видях, че темата е за общи приказки за каранията около София и реших да попитам тук.
                      От скоро карам Доминатор 650. Проблема е, че мотора е по-скоро за черен път и по-леки оффроуд терени (поне за мен) и ми се иска да попитам дали тук няма и други начинаещи като мен с които от време на време да си правим леки разходки? Няколко пъти се качвах в планината, но понеже не съм с "таралежки" и дойде ли кал пред мен виждам доста зор да задържа мотора във вертикално положение. Карам от време на време по полетата, но сам определено е скучно, а и всичко се случва.
                      Ще се радвам ако някой изяви желание да покараме заедно.
                      Поздрави и безаварийно забавление!
                      The most beautifull navigation system in the world comes as standart in every BMW Convertible: the stars!

Коментар

Първоначално публикуван от X-citer Преглед на мнение
                        Привет колеги,
                        извинявам се, че се включвам малко неподготвен, но видях, че темата е за общи приказки за каранията около София и реших да попитам тук.
                        От скоро карам Доминатор 650. Проблема е, че мотора е по-скоро за черен път и по-леки оффроуд терени (поне за мен) и ми се иска да попитам дали тук няма и други начинаещи като мен с които от време на време да си правим леки разходки? Няколко пъти се качвах в планината, но понеже не съм с "таралежки" и дойде ли кал пред мен виждам доста зор да задържа мотора във вертикално положение. Карам от време на време по полетата, но сам определено е скучно, а и всичко се случва.
                        Ще се радвам ако някой изяви желание да покараме заедно.
                        Поздрави и безаварийно забавление!
                        Ивайло Шопски е твоя човек, стига да има желание, разбира се

И той е с Доминатор, някой ден ще излезнем на разходка с него, та може да се комбинират нещата
                        Per aspera ad astra.

Коментар

Някой ще ходи ли да гледа в събота състезанието, може да изпиеме по един швепс.

Коментар

Moже и да дойда. Ти с мотора ли ще се приземиш? Ако бащата няма работа ще го редя да гледаме състезанието. Но имам намерението поне един от 2та дни да покарам, ти какво мислиш по този въпрос?

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
                              Moже и да дойда. Ти с мотора ли ще се приземиш? Ако бащата няма работа ще го редя да гледаме състезанието. Но имам намерението поне един от 2та дни да покарам, ти какво мислиш по този въпрос?
                              Може би с мотора. Тази седмица ако карам ще е в неделя.

Коментар

Ако искате в събота да се събереме някъде порано и да ходиме да зяпаме ендурото какво ще кажете.
                                Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X