Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се разберем и да покараме ОТ и ОКОЛО София?-общи приказки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Да се разберем и да покараме ОТ и ОКОЛО София?-общи приказки

За утре ще трябва да съм сам от София, което не ми се ще да се случва, щото не знам пътеките до Боснек, така че аз ще ходя в Перник, но сигурно с кола, следобяд може да се получи каране в Лозенската планина...
    Per aspera ad astra.

Коментар

Ако идва някой в лозенската планина да драсне два реда,че да паля и аз.

Коментар

• софия

Вече знам на кой е оранжевата светлоотразителна лента,която намерих на пътя от Тихов дол за Кремиковци.Колега Тануцо,закачил съм я на клонче до пътя ако минаваш от там може и да си я вземеш.Иначе почти бях сигурен,че този ХР е твоя,а малкия с Бета-та поиска като твоя мотор.Успех и безаварийно.

Коментар

• До: Да се разберем да покараме около София

Първоначално публикуван от СПИДИ Преглед на мнение
          Вече знам на кой е оранжевата светлоотразителна лента,която намерих на пътя от Тихов дол за Кремиковци.Колега Тануцо,закачил съм я на клонче до пътя ако минаваш от там може и да си я вземеш.Иначе почти бях сигурен,че този ХР е твоя,а малкия с Бета-та поиска като твоя мотор.Успех и безаварийно.
          Направо не мога да повярвам
          Умрях от яд, като установих преди Бобслея, че съм си изгубил лентата и се чудех дали някой ще я види въобще...

Много благодаря Събота или неделя живот и здраве може пак да сме там, така че ще се оглеждам

P.S. Трябваше да я вземете,можеше да ви е полезна
          Последно редактирано от Тануцо; 06-04-09, 15:56.
          Per aspera ad astra.

Коментар

Утре с приятели ще караме по люлинската планина до Бучино,ако някой иска да казва да се срещаме

Коментар

Нещо за събота и неделя ще се разбираме ли Може едно преходче да направиме примерно от Ярлово и пак там да се върнем разбира се. че лошите спомени се завърнаха Хайде чакам предложения.
              KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Айде събота и неделя мога и двата дни.
                За неделя ще се разберем утре с Жоро дали ще му ходим на гости в Пасарел или да караме по Стара Планина, може да се видим там и със СПИДИ, има супер пътечки.
                А за събота съм фри засега, така че давайте идеи?
                Per aspera ad astra.

Коментар

Колеги утре ще караме в Люлин или Марчаево-Рударци и тн. ако някой има възможност и желание може да ми звънне към 9:00 да се разберем 0888218531 Коко. Поздрави
                  [SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]

Коментар

Бях помолил да ми сменят маслото и да направят основен преглед на мотора и днес ще ходя може би да го видя. Ако всичко е ок може и аз да се включа за неделя. В събота няма как ама за неделя е вероятно. Поздрави!
                    09 YZ290F Athena BB

Коментар

Първоначално публикуван от nk_dimitrov Преглед на мнение
                      Бях помолил да ми сменят маслото и да направят основен преглед на мотора и днес ще ходя може би да го видя. Ако всичко е ок може и аз да се включа за неделя. В събота няма как ама за неделя е вероятно. Поздрави!
                      Чудо на чудесата.
                      Аз за утре не съм сигурен дали ще карам, ще разбера по-късно.
                      По всяка вероятност май ще ходим към Стара Планина, защото Жоро ще си събира мотора в неделя.
                      Ники, въобще не се мотай, ами направо идвай
                      Per aspera ad astra.

Коментар

Малии ти се събуди бе
                        Ей казвайте дали някой ще кара Витоша или Люлин. та да знам какво да правя. Бат Искрене ти нещо някакви проблеми имаш чета, оправи ли се да подаваме газ.
                        KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от Тануцо Преглед на мнение
                          Чудо на чудесата.
                          Аз за утре не съм сигурен дали ще карам, ще разбера по-късно.
                          По всяка вероятност май ще ходим към Стара Планина, защото Жоро ще си събира мотора в неделя.
                          Ники, въобще не се мотай, ами направо идвай
                          Айде колега, давай газ към нашия районАко искаш да покараш с наща група из Стара планина-0888 794435.Звънни да се разберем
                          0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                          Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                          Суперскан България www.decbg.com
                          Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
                            Айде колега, давай газ към нашия районАко искаш да покараш с наща група из Стара планина-0888 794435.Звънни да се разберем
                            Ще звънна утре да се разберем, сигурно ще тръгнем от Кремиковци.
                            Per aspera ad astra.

Коментар

Аз ще пасувам откъм ендуро, че ще отскоча до Боровец да покарам в неделя Поздрави!
                              09 YZ290F Athena BB

Коментар

Аз ще пасувам откъм ендуро, че ще отскоча до Боровец да покарам в неделя Поздрави!
                                Е ти си голЕм несериозник с тия ски, не е истина просто...., лятото няма да караш, щото сигурно ще ходиш на сърф
                                Per aspera ad astra.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X