Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се разберем и да покараме ОТ и ОКОЛО София?-общи приказки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да се разберем и да покараме ОТ и ОКОЛО София?-общи приказки

Събота: 07.02 София - Белчин баня - Самоков. Тръгваме 9:30 от Бояна мотор и атв. Без спирания за ядене само вафли + Н20. Тенденцията е да се кара по малко по пътеки, повече през гората. Ако има желаещи да свиркат.

Коментар

Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнение
      Събота: 07.02 София - Белчин баня - Самоков. Тръгваме 9:30 от Бояна мотор и атв. Без спирания за ядене само вафли + Н20. Тенденцията е да се кара по малко по пътеки, повече през гората. Ако има желаещи да свиркат.
      Няма ли много сняг от онази страна още
      Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

Вчера минах през ярема и снега беше намалял драстично. Днес и утре ще са много високи температурите при това ше е слънчево. Предполагам че до събота ще е останал много малко сняг на петна само по сенчестите места а може и хич.

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
          Охо събрахме се добра група, обаче за жалост новата гума няма да може да ми пристигне за неделното каране и ще съм с стария очукан таралеж А ако има нетърпеливи за неделната гранде сбирка да заповядат събота на пистата на бучино. Твърдо съм решен да се науча да скачам на тая писта и това е
          Малък, ти ако караш със сигурност в събота пиши, че на мен майче за неделя ще ми излезе работа ,така че може да дойда до бучино да се разходя малко.

Коментар

Бат Искрене ти ще го караш ли това в събота до Белчин баня щото може и да се включа ако ти ще караш, ама незнам къде е това въобще и дали с тая гума ще се справя. Има още шипове не е гладка ма е на края на живота си
            То, че ще карам ще карам 100% на мен ми е по-удобно Бучино и ми е по така за загрявка, че не съм карал от месец и нещо. Тъи че може с теб да си спретнем някои по-екстремни пътеки да не е преход ами баш си размотаване.
            Последно редактирано от GSXR; 05-02-09, 14:04.
            KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Някой качвал ли се е скоро към поделението(вчера,онзи ден) и какво е положението(сняг,лепкава кал?),че в Събота или Неделя мисля да направя един тест на ХР-а.
              Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
              Джон Кенеди

Коментар

Ники , виж какво става над подделението и пиши.

Коментар

Момци, на мен ми дойдоха гарнитурите таз вечер!

Ще направя всичко възможно утре да събера мотора и да набарам динамометричен ключ, но не знам дали ще успея, но ми се ще да покараме събота, защото неделя го дават облачно.

Ще пиша в движение как се случват нещата...
                  Последно редактирано от Тануцо; 05-02-09, 23:17. Причина: допълване.
                  Per aspera ad astra.

Коментар

Малък, пиши къде да се чакаме утре, ако искаш ще дойда на Владая на входа на санаториума към 10:30ч , или на Бучино направо
                    Тони а ти ако оправиш мотора направо 10:00 на Лукойла на Горна Баня, и който иска също разбира се

Коментар

Първоначално публикуван от iskrenhristov Преглед на мнение
                      Ники , виж какво става над подделението и пиши.
                      Искрене сега говорих с един приятел от бонсовите, вчера е излизал да кара и каза че става имало малко сняг но днес сигорно ще се стопи.С една дума ще можете да карате,то е ясно че като няма сняг има кал. Но ако ме питате мене ще е добре за каране от южната страна на планината.Аз тая седмица излизах на горе с ХР но от страната на Суходол през заслона на ловджийте и беше малко тегаво.Утре имам работа горе на вилата и няма да мога да карам,но пък мога да пия с вас кафе утре сутринта на Лукойла.

Коментар

Е аз събота съм на работа , няма да ви правя компания,но в неделя ще пообиколя пътеките.
                        GAS GAS
                        EC 450 =>=> EC 300 2013

Коментар

Първоначално публикуван от iskrenhristov Преглед на мнение
                          Малък, пиши къде да се чакаме утре, ако искаш ще дойда на Владая на входа на санаториума към 10:30ч , или на Бучино направо
                          Тони а ти ако оправиш мотора направо 10:00 на Лукойла на Горна Баня, и който иска също разбира се
                          Дай на бучино да се чакаме. 10:30 съм там. А иначе в неделя пак ще карам така че организацията остава и за неделя.
                          KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
                            Дай на бучино да се чакаме. 10:30 съм там. А иначе в неделя пак ще карам така че организацията остава и за неделя.
                            Значи в неделя ще се засечем някаде около вас.
                            GAS GAS
                            EC 450 =>=> EC 300 2013

Коментар

Първоначално публикуван от sve Преглед на мнение
                              Значи в неделя ще се засечем някаде около вас.
                              Вие къде ще карате в неделя ,ако случайно се освободя.

Коментар

Банда...майсторът ми е още в Перник по работа, а двигателя ми е в неговия гараж и съм с вързани ръце.

За съжаление няма да успея да го събера до утре, така че пак ще сте без мен.

Весело изкарване....
                                Per aspera ad astra.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X