Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ендуристи от София?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Ендуристи от София?

Първоначално публикуван от obafebe Преглед на мнение
    Днес деня си мина нищо не се разбрахме.. айде за утре някакво каране да организираме, примерно 10 сутринта на Лукойл ,а неделята е ясна. Ще се кара! Колкото повече толкова по-добре!
    П.П. Мотора вече пали лесно няма да се налага да го дърпаме с въже
    Ами за неделя може но трябва да се разберем допълнително пиши на лично скайп и телефон евентуално,аз ти видях телефона от друга тема дето си писал за някаква ризница и ти звънях но както и да е,драсни 1 лично за скайп,телефон и фейсбук евентуално

Коментар

За утре сме трима обичайното-10.00 на Лукойл Горна баня.
      Най ми става жално, най ми става болно, като ме почерпят само с безалкохолно.

Коментар

Понеже и ние не скучахме през почивката, ето малко от преживяното.
        В крайна сметка поради повреда в единия мотор, тръгнахме късно.
        Аз естествено се контузих предишния ден, на леката обиколка, и ми беше доста некомфортно по ендуро трасето, но стискайки зъби, издържах.
        В крайна сметка стигнахме до 3-та контрола, на трака, но за повече нямаше време.
        Браво на хората които са минали всички 12 контроли.

Видеото е от каската на Марто, благодарение на който, успяхме да го заснемем.

Коментар

Хафте, а до 8-ма контрола в състезателно темпо на 41 градуса жега, как ли ми беше на мен дъртия а.
          И контролите бяха само 11, едната отпадна. Но евала за ентусиазъма и желанието да пробвате.
          То веселбата започва от 6-та, до там е лесно и бързо, но после е едни скали, едни драки.......

Коментар

Сега само пробвахме, а на непознат терен, винаги има какво да те изненада. Другия път продължаваме от 4-та, като тия драки ги усетих няколко пъти .

Коментар

Първоначално публикуван от hafte Преглед на мнение
              Сега само пробвахме, а на непознат терен, винаги има какво да те изненада. Другия път продължаваме от 4-та, като тия драки ги усетих няколко пъти .
              Без да ми се сърдите, но двете момчета с ямахите, които карат отзад, почти не вярвам да минат от там като ги гледам на видеото.
              Ние също не познавахме терена, даже в Кърджали отидохме за първи път, но пък това е начина да се научите, пак казвам БРАВО.
              Даже ще догледам клипа до край, навява ми приятни спомени, това е най-великото състезание правено някога в България.

Коментар

Бреееей, е, ако това е лесно и бързо представям си какво следва ?!! На мен ми изглежда много труден терен. Поздравления за това каране, евала и ашколсун, както подобава да се каже в този случай.

Коментар

Саше, направи ли Жълтурко? Време е да те видим и теб по трасето

Коментар

Е, срам не срам - не съм го направил. Но това е защото постоянно ме ангажират със строително - монтажни дейности, транспорт, земеделие и други непривични за мен работи и то все в почивните дни. И отпуската си я изкарах по този начин вместо да летувам, а за капак ми откраднаха и средното гърне на буса , та сега и това трябва да оправям, пък работното време на Крафт съвпада с моето. Ето, сега се бях нагласил тази седмица всичко да е готово, та събота и неделя да съм на линия, но... пак ми кроят шапка за уийкенда, ама вече ще вдигам бунт. То се не трае това иди ми - дойди ми.

Коментар

Чинел двете Ямахи сме ние и изглежда така защото е постановка, виж че сме 2:2 два сини и 1 оранжев и един полуоранжев...фактите са други ама тия хаймани ни правиха постановки с камерата
                      Който оцелее ще закусва!

Коментар

Първоначално публикуван от БИЖО БИЖЕВ Преглед на мнение
                        Чинел двете Ямахи сме ние и изглежда така защото е постановка, виж че сме 2:2 два сини и 1 оранжев и един полуоранжев...фактите са други ама тия хаймани ни правиха постановки с камерата
                        Ауууу, как се изложих, ето затова не трябва да пиша когато съм премрежил погледа....ИЗВИНЯВАМ СЕ....

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                          Ауууу, как се изложих, ето затова не трябва да пиша когато съм премрежил погледа....ИЗВИНЯВАМ СЕ....
                          Адаш давах отпор като последния (предпоследен беше Трипера) мухикан или май по като с Антон Иванов стана, де фашиста възкликнал "Не човек а желязо" а той с последни думи промълвил - "Не Кумунист" така и аз предадох тракторисма и минавам на поне половината колела и джанти, та.. да се не чудиш кое е тва брукаво карпузле де се въргаля по дъното на екстрима.
                          Така ше е докато прекарам свички детски малоколесни болести.

Коментар

В неделя ще има още от серията КТМ излага Ямаха със скрита камера ( ще ходим да караме по Люлин най-вероятно)
                            Който оцелее ще закусва!

Коментар

Първоначално публикуван от kili Преглед на мнение
                              Адаш давах отпор като последния (предпоследен беше Трипера) мухикан или май по като с Антон Иванов стана, де фашиста възкликнал "Не човек а желязо" а той с последни думи промълвил - "Не Кумунист" така и аз предадох тракторисма и минавам на поне половината колела и джанти, та.. да се не чудиш кое е тва брукаво карпузле де се въргаля по дъното на екстрима.
                              Така ше е докато прекарам свички детски малоколесни болести.
                              Хаха, нищо не може да те спре, радвам се много и добре дошъл в отбора на двуколесните...очаквам много от тандема ви с вожда, досега не сте ме посрамили, вярвам няма и сега.

Коментар

Чинел, малко или много поне (двете Ямахи ) се стараем да напреднем, като избираме по трудни терени, с цел да се мъчим на макс (някакъв вид мазохизъм).

Само за показно, виж този, микс аВстро-АлИталианец, дето ни снима по Кърджали, като го снимат каква е забава

П.С. Днес ви мернах, сутринта с пикапа, на пирогов, но докато видя надписите и бяхме далече да свиркам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X