Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kawasaki KLR 600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Kawasaki KLR 600

Здравейте Колеги имам отново проблем с Кавата след смяна на гумички на клапаните и сегменти отново гори масло пропушва и то серйозно от какво може да се дължи това и бихте ли ми препоръчали някакво масло Мотора е Кавазаки Клр 650 Също така и трудно пали Благодаря ви очаквам мнението ви ???

Коментар

Причината е в цилиндъра , износен е и е добил формата на елипса , а новите сегменти са под формата на идеален кръг.
      В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Благодаря ти колега !

Коментар

Някой може ли да ми каже от къде мога да си намеря бутало и сигменти евтино за Кавазаки клр 600

Коментар

Малко закъсняло но все може да е полезно...
            Мотомедия: комплект бутало, сегменти, бутален болт и зегерки. Производител Wosner. Цена около 380 лева, независимо от ремонтния размер.
            Оригинални части (EDI Moto Center и други): бутало първи ремонт - 310 лв. сегменти нормални - 140 лв. сегменти първи ремонт - 170 лв. бутален болт и зегерки няма.

ПП Данните са от лятото на 2013 когато правих ремонт на мотора.
            Последно редактирано от galinvayov; 16-04-15, 11:50.
            A Lone Rider

Коментар

Да взема и аз да отправя един въпрос...
              На някой да му се намират следните части:
              Водач за въздушния филтър и здрава рамка за филтъра. Номера 13070 и 13169 от схемата > http://images.cmsnl.com/img/partslis...556b6_bebb.gif
              Болтовете за капака на главата и шайбите. Номера 92002, 92002А и 92022 от схемата > http://images.cmsnl.com/img/partslis...556b4_71c7.gif
              A Lone Rider

Коментар

Да беше казъл по-рано всичко замина за скраб
                KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.

Коментар

Болтовете успях да намеря. Възстанових разбитите резби на главата и успешно замених шпилките. Намерих и предпазителя за малкия пиньон но от 650. Така че продължавам да се оглеждам за оригинален предпазител и за филтърните чаркове които явно са кът. Търся и оригиналната стойка за номера но и там изглежда мисията е невъзможна.

ПП По-рано... Ми такъв ми бил късмета
                  A Lone Rider

Коментар

Такава ли е оригиналната стойка за номера Натиснете снимката за да я уголемите

Име:10937751_787763357958473_285139814_n.jpg
Прегледи:2
Размер:126.8 КБ
ID:5665389,от KLR 250 е ако мислиш че ще стане може да се разберем и без това не е ползвам
                    KAWASAKI KLR 250-->HONDA XR 250-->KTM EXC 250 2T-->KAWASAKI KDX 200R
                    НЯМА ЛОШИ МАРКИ, ИМА ЛОШИ СТОПАНИ!!!

Коментар

Прилича но не е същата.
                      За KLR600 е с номер 35019A от схемата > http://images.cmsnl.com/img/partslis...556d8_226b.gif
                      Последно редактирано от galinvayov; 11-06-15, 01:45.
                      A Lone Rider

Коментар

Мдаа.. различна е, има една мото морга в свиленград там има много мотори на части,може да има такава стойка за номер.Ако искаш пиши да ти пратя номера,че съм го записал някъде.

Коментар

В Свиленград от няколко години вече няма мото морга. Последно се беше преместила на пътя Хасково- Димитровград но и там вече я няма. Чувал съм сега била преместена на неделния пазар в Димитровград но не е сигурна информацията.

Коментар

Странно,баща ми преди 1-2 месеца си взе карбуратор от някаква мото морга в свиленград, не знам къде се намира.Само знам че човека е гърк и внася моторите от гърция

Коментар

Ееее питай го де
                              KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.

Коментар

Сега говорих,Емил е прав в Хасково е вече, аз съм са объркал.. Телефона е 0877203237

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X