До: Kawasaki KLR 600
От много малко време го имаш за да говориш така
Мотора си става за хард ендуро, стига да можеш да го караш. Тия КЛР-и си вървят и се кантарят много... ще мине време и ще си промениш мнението, първоначално и аз мислех така за ДР-а... а същност той си минава отвсякъде, но за сметка на това ме изморява щото е тежък, то попринцип това си им е проблема на старите ендура, иначе за здравина няма кво се говори... Честит да ти е и внимавай с газта
Първоначално публикуван от ulkataa
Преглед на мнение
Мотора си става за хард ендуро, стига да можеш да го караш. Тия КЛР-и си вървят и се кантарят много... ще мине време и ще си промениш мнението, първоначално и аз мислех така за ДР-а... а същност той си минава отвсякъде, но за сметка на това ме изморява щото е тежък, то попринцип това си им е проблема на старите ендура, иначе за здравина няма кво се говори... Честит да ти е и внимавай с газта
Браво бе добре, че е 4т и се използва двигателя като ефективна спирачка. Предната при пистовите мотори предната поема около 80% от спирачното усилие при ендурото може би е към 60%. Оправяй я, че като ти потрябва бързо и контролируемо спиране без предна няма да можеш да си го усигуриш. А токова спиране се изисква в критични моменти и тогава ще усетиш липсата на предна спирачка.
Коментар