Обява

Свий
Няма добавени обяви.

CRF mania (само за пристрастени)

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: CRF mania (само за пристрастени)

Не, и това е един от малкото минуси но и за това има лек.
    1- Купува се кит с който задната спирачка се слага на мястото на съединителя...помпа с дълъг брониран маркуч..
    2- Ако е нложително да стой мотора се слага напряко на склона или се ползва малка хитрост...натискаш педала на задната спирачка и поставяш една пръчка между капака на съединителя и педала или камъче..да държи педала натиснат докато решиш да тръгваш или си почиваш
    Както казах по-горе има си и минуси но са нищо в сравнение с плюсовете..
    Гледам, че си с АТВ на аватара и съм говорил с Антим за проблеми с този род съединители за АТВ но досега не съм чул подобен проблем с мотор...

Коментар

По голяма екстра от този съединител няма,аз отначалото му нямах нещо вера,но после след теста останах очуден.Трябва да се пробва за да разберете за какво иде реч.

Коментар

Смея да твърдя, че това е един от най-нагласените и поддържани мотори в нашата страна. Всеки път като го видя и му се радвам адски много.Всичките тези дребни а и генерални промени в него са адски готини и крайният ефек всички го виждаме.
        Chinel евала ти правя незнам колко мерак и труд си вложил в него но е невероятен
        KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
          Смея да твърдя, че това е един от най-нагласените и поддържани мотори в нашата страна. Всеки път като го видя и му се радвам адски много.Всичките тези дребни а и генерални промени в него са адски готини и крайният ефек всички го виждаме.
          Chinel евала ти правя незнам колко мерак и труд си вложил в него но е невероятен
          ....И не само в България
          MG RACING

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
            ...
            +1 - Евала на мераклията!

Коментар

..аз имам една забележка към чинела /айдее отиде му морето / ..
              чинел мотора е супер готин но ..някак тая смотана фабрична кривка на ауспуха загрозява всичко наоколо бе братчед ..срамота ..взимай мерки

..ПП и предпазителя на ауспуха нормалния и той нищо не мяза..има карбонови и тн...сещай се

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
                чинел мотора е супер готин но ..някак тая смотана фабрична кривка на ауспуха загрозява всичко наоколо бе братчед ..срамота ..взимай мерки

..ПП и предпазителя на ауспуха нормалния и той нищо не мяза..има карбонови и тн...сещай се
                Няма червен карбон
                offroad фен
                1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Карбона държи боя, ама му се губи красотата, пък и е по-крехък от нормалните пластмаси на мотора! Е, ще намали теглото с няколко грама!
                  "Do not correct a fool, for he will hate you;
                  Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение

Първоначално публикуван от Гълъбин Колев Преглед на мнение
                    Няма червен карбон
                    И на двамата ще Ви отговоря лично..., че тука ще ме баннат...

Коментар

Mисля, че му липсват и черните Ексели също
                      Bling bling, money ain't a thing :)

Коментар

Аз не мисля, че му липсва каквото и да било! Мотора е супер, а че Chinela търпи на бъзици стана ясно.

Сори за спама...
                        ЕХ ТИЯ ХОНДИ БРЕЕЕ!
                        Последно редактирано от господин никой; 09-05-08, 15:38. Причина: СПАМ...

Коментар

Първоначално публикуван от krascho Преглед на мнение
                          Mисля, че му липсват и черните Ексели също
                          Червени....

ИЛИ ПОНЕ ЕДНИ ГУМИ....

Ама сега спестявам за морето....., че и там има какво да се кара....
                          Последно редактирано от Chinela; 09-05-08, 15:43. Причина: Добавяне на снимка

Коментар

Да, много са силни. Няма да се притесняваме значи
                            Bling bling, money ain't a thing :)

Коментар

Олеле, е на такова чудо ако ми се отдаде да се кача някой ден, първо че ще трябва да си сложа памперс, а и най-вероятно ще го карам със широко разперени крака, сакън да не одраскам нещо! Ако пък залитна да падам, ще се хвърлям под мотора та да падне той на меко!
                              Обаче, Иване твоя педал на спирачката е по-хубав от на този! Пък и чак толкова червено .... май на великденско яйце е почнал да мяза! Твоя по ме кефи! То е хубаво от всичко по много, ама чак пък прекалено (за червеното става дума) не е хубаво!
                              Мислил ли си да лепнеш малко прозрачно PVC фолио на тоя красив капак та да се запази в този си вид?
                              "Do not correct a fool, for he will hate you;
                              Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

е щом ще се дразним ето ви още една порцийка

и ТТ данните на мотора
                                Honda 06 CRF450R :Light Speed Carbon Fiber - Skid Plate, Case Savers, Left Case Cover, Frame Guards w/ Gripper, Chain Guide, Fork Guards, Front Brake Cable Clamp : Excell Rims - Black : Talon Hubs : Stainless Steel Spokes : Galfer - 260MM Wavey Floating Front Disc, Wavey Rear Disc, Custom Stainless Steel Brake Lines, : Suspension by Fineline Suspension - DLC Coated Lower Fork Tubes, DLC Coated Shock Shaft, Fork Tubes and Shock Body - Anodized Black : ASV - Billet Clutch w / Hot Start Lever : ASV - Billet Front Brake Lever : White Brothers Titanium and Carbon Exhaust System : Renthal Sprockets and Chain : Powder Coated - Frame and Swingarm : TAG - Billet Upper and Lower Triple Clamps : Powder Coated - Engine Cases : TAG - Bars and Grips : Sik450 Bolt Kit : Sik450 Carbon Fiber Seat Cover w/ Embroidered Skull : Custom Carbon Material Bar Pad w/ Embroidered Skull : Sik450 Billet Engine Kit : Sik450 Clutch Cable Holder : Sik450 Billet Clutch Cover : Fastway Pegs : Fastt - Billet Axle Blocks : Sik450 Billet Resevoir Caps : Silicone Hoses - Red : Graphics - Roost MX : Tires - Michelon StarCross
                                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X