Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Suzuki DRZ400
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
От: Suzuki DRZ400
Eйййй...принцесоПървоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнениеНещо май алкохолецът ти е дошъл снощи в повечко ........
,ти се обаждай!Като се научиш да плуваш,тогава!
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Ти и в другите не можеш!Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнениеВ етаноловите води наистина не мога да плувам .
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Едва ли .... По-скоро ти е била неравномерно разтегната и не си я сменил навреме . И аз по същия начин разкатах лагера , само че беше преди 18 години и на 4 цилиндров козел . Имаше зегерка на външната гривна и се наложи да отворя целия двигател . Вземи си лагер с всичките букви и цифри , които пише на него - да не го сменяш втори път . Не е Ц(С) 3 !
Коментар
-
Явно е била на края на житеиският си път,въпреки че на мерене на 20пина даваше много под лимита.Интересното е че две еднакви вериги на два различни мотора ДРЗ 400 и Бета450 слагани едновременно се скъсаха по едно и също време.На Бетата изкара 207часа на Сузукито 210часа.Веригите бяха ЧЗ
П.П.
Звездата на ХР-а която ми пренави работи перфектно.Отлична работа за което ти благодаря.Последно редактирано от iancho75; 15-07-14, 16:40.
Коментар
-
За нищо - пак заповядай . За цялостното състояние на веригата не можеш да съдиш по дължината на 20-те пина . Хубаво е да вдигнеш на стойка мотора и да провериш внимателно за провисвания и натягания по цялата дължина на веригата - като въртиш бавно задното колело .
Коментар
-
Цепнах го двигателчето .Въх голям зор,бяхму първият
.Означенията на лагера са V3 LX ако на някой му е интересно.За цепенето на двигателя си изобретих универсална дървена скоба без която просто нямаше как да бъде отворен.
Ето ви и снимки може да е полезно на някой непрофесионалист като мен.Изработката отнема няколко минути и 2лева.Съжалявам за качеството ама до кръста в масло само телефонът ми е под ръка
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
0888984256
Коментар