Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Suzuki DRZ400

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Suzuki DRZ400

Ей посъбудихме темата посъветва ме един приятел да сменя ауспуха ,че заводски освен ,че бил много тежък имал и нещо като катализатор и от там ,,скопява" работата на мотора ..

Коментар

Според мен не е кой знае каква разликата, ако го отпушиш стоковия или го смениш с рейсингов, най-вече разликата е в звука, но есе пак и във вървенето. Обаче с отпушен стоков и запушен вярвай разликата е огромна. Един приятел имаше ДРЗ Е, като го купуваше беше ме забрал да го пробвам, изправяше се на всяка скорост само с газ е на 5-та с леко дръпване, но вървеше доста и със стоковия ауспух но изтърбушен.

Коментар

Първоначално публикуван от LightOfJah Преглед на мнение
        Само, че Е модела е 49 кс.
        49 може само че със прикрепен ракетен двигател,интересно ми е някой да закара Е модел за измерване на мощността да вземат да спрат спекулациите.

Коментар

Хехех, то вярно така трябва, че много се спекулира с тая тема, ама не знам къде може да го измерят, иначе бих го закарал. В мануала /Clymer/ пише всичко, само не и това. По различните форуми и сайтове пише различни данни.

Коментар

А хр карали ли са на такъв тест по принцип тук в България?

Коментар

Първоначално публикуван от LightOfJah Преглед на мнение
              Хехех, то вярно така трябва, че много се спекулира с тая тема, ама не знам къде може да го измерят, иначе бих го закарал. В мануала /Clymer/ пише всичко, само не и това. По различните форуми и сайтове пише различни данни.
              Заповядай,ти си на ход.
              http://www.offroad-bulgaria.com/show...E8%EA%EB%E5%F2

Коментар

Машината не спира да ме удивлява , на право не мога да и се нарадвам

Коментар

Първоначално публикуван от martobg Преглед на мнение
                  Е модела е това е сигурно но е с оригиналния ауспух не е отпушен изобщо и идея нямам как да го излекувам
                  Е колега, ако си беше взел S модела /пенсионерския/ нямаше да имаш такива проблеми, а всеки гледа Е, защото бил по-мощен и прочие.... Аз с моята "пенсия" си карам вече четири години и дори не мисля да сменям карба с кейнхил Някак си мукини ми е по-звучно, а и така си върви доста добре
                  SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Всичко е въпрос на свикване. Предполагам, че като почистя карба и сменя гърнето всичко ще си дойде на място.

Коментар

Абе,някой знае ли дали на ДРЗ-та стават пулове от нещо друго?Имам някакви спомени че бях чел за пулове от някакъв автомобил,ама не съм сигурен за ДРЗ ли ставаше въпрос.И колко беше хлабината на клапаните?(0,10-0,20 всмукателни и 0,20-0,30 изпускателни-такива спомени имам).
                      Yamaha Yz450F
                      Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
                      Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

Първоначално публикуван от ivo929 Преглед на мнение
                        Абе,някой знае ли дали на ДРЗ-та стават пулове от нещо друго?Имам някакви спомени че бях чел за пулове от някакъв автомобил,ама не съм сигурен за ДРЗ ли ставаше въпрос.И колко беше хлабината на клапаните?(0,10-0,20 всмукателни и 0,20-0,30 изпускателни-такива спомени имам).
                        За хлабините си прав,пуловете на дрз-а са 9.48мм широки ако знаеш на някоя кола с такъв размер,но не виждам защо.Един пул за сузукито е 5лв
                        0888 074 049

Коментар

Обслужвам си мотора основно,карбуратора днес отпътува за Троян за регулировки и проверка и реших да проверя клапаните.Преди малко го разглобих и установих следното:изпускателните клапани-0,13мм(бая бягат от допуска 0,20-0,30мм),единия всмукателен 0,15(в норма е),другия смукателен 0,13мм(в норма).Свалих валовете,извадих пуловете и утре ще ги пипна малко на плоския шлайф за да достигна до размерите които ще ми дадат хлабините предписани от производителя.Наско,попитах ей така,не ми е за парите,просто имам някакъв спомен за пулове от автомобил,но не знам за някой от моторите ми или колите ставаше въпрос.А пуловете ще ги шлайфам и докарам на размер,не за друго а защото утре вечер вече ще монтирам и зацепя ангренажа,а ако ходя да търся в единствения магазин в Казанлък.....абе ще се ''утече работата''.
                          Yamaha Yz450F
                          Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
                          Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

Колко масло сабира предницата на S ката ?
                            Опел Корса В 1,4 82 коня
                            Пасат 1,9 ТДИ 90-ка
                            Ямаха ХТ 600Е
                            Симсон SR 49 1959 г. :D

0898234666:D

Коментар

Първоначално публикуван от ivan_pk Преглед на мнение
                              Колко масло сабира предницата на S ката ?
                              Това ти го решаваш от 300 до 600 грама.
                              МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Колеги, някой има ли преки наблюдения върху ефекта от 3Х3 мод-а. на S версията? Дава ли поне 3-4 кончета? Със стокова генерация съм.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X