Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KTM EXC 200 /ехс 2такт мания/

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: KTM EXC 200 /ехс 2такт мания/

аз приемам такива стари подаръци Краси
    Да се откажеш е лесно,да успееш е трудно.

Коментар

Първоначално публикуван от suhoi27 Преглед на мнение
      търся сервизни манюали за 2008 и следващи КТМ 2 тактови...с учебна, запознавателна цел
      Имам за двигателя, не са за 2008 но не мисля че новите имат някаква съществена разлика от 2006 примерно.
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Давай ги-аз и без това никога не съм виждал!
        A stupid man's report of what a clever man says is never accurate because he unconsciously translates what he hears into something he can understand

Коментар

Първоначално публикуван от suhoi27 Преглед на мнение
          Давай ги-аз и без това никога не съм виждал!
          Направо те забравих
          ето 2 мануала за 125/200 и за 250/300, но са до 2003-та година. Новите модели сигурно имат някакви леки корекции, но мисля че и тези ще ти свършат работа.

http://htftp.offroad-bulgaria.com/kr...ice_manual.pdf

http://htftp.offroad-bulgaria.com/kr...03_english.pdf
          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

ОК.Мерси!
            A stupid man's report of what a clever man says is never accurate because he unconsciously translates what he hears into something he can understand

Коментар

От коя година е този мануал?Защото трябва да правя предницата и незнам по-колко масло да и сипа на кол,мотора ми е 1996г.Ктм 250,като гледам снимките на двигателите са почти еднакви.
              Последно редактирано от Marty YzF; 22-02-11, 19:55.
              [COLOR=darkorange][B][SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=7] [/SIZE][SIZE=5]
              [/SIZE][/B][/COLOR]

Коментар

Тези мануали са за двигателя. По принцип нивото на по-съвременните модели на маслото е 100-110мм , ама за 96 не знам.

Коментар

Здравейте, на KTM EXC 250 2001 колко масло се слага в предницата

Коментар

Първоначално публикуван от Radeon Преглед на мнение
                    Здравейте, на KTM EXC 250 2001 колко масло се слага в предницата
                    Това е относително по-принцип е на ниво от 90-до110мм.

Коментар

Здравейте колеги,

Предлагат ми КТМ SX 200 - 2000година. Как да разбера коя година е като няма никакви документи ?

Трябва ли да се смени лагер на главина? Колко струва този ремонт ?
                      Ремонт на двигателя колко ЛЕВА би излязъл в най-лошия и в най-добрия случай?

Благодаря много колеги ...
                      Последно редактирано от viki terzieva; 19-03-11, 09:38. Причина: Моля, прочитайте си постовете, преди да ги публикувате!

Коментар

Първоначално публикуван от slawunder Преглед на мнение
                        Трябва да се смени лагер на главина ? Колко струва този ремонт ?
                        1,50 лв.
                        Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

В най-добрия случай може да е прост лагер,в най-лошия може да е цилиндър,бутало,биела и всичките лагерчета насам-натам - при мен стъпи над 1600 на ЕХС200 2001

Коментар

Първоначално публикуван от slawunder Преглед на мнение
                            Здравейте колеги,

Предлагат ми КТМ SX 200 - 2000година. Как да разбера коя година е като няма никакви документи ?

Трябва ли да се смени лагер на главина? Колко струва този ремонт ?
                            Ремонт на двигателя колко ЛЕВА би излязъл в най-лошия и в най-добрия случай?

Благодаря много колеги ...
                            Аз мога да ти предложа 1998 ЕХС125 на което няма да сменяш нищо

Ремонта на двигателя ако не сменяш цилиндъра излиза около:
                            200лв. бутало
                            120лв. лагери на коляновия вал
                            100лв. комплект гарнитури и семеринги
                            50лв. лагерите на скоростите
                            100лв. дискове за съединителя
                            150лв. комплект биела с лагери
                            Общо излиза 720лв. дотук като това са съвсем ориенировъчни цени по памет.
                            Последно редактирано от Димитър; 19-03-11, 13:04.
                            2010 CRF 250 R

Коментар

Колега, това са изключително евтини мотори за поддръжка. Лагерите на главината принципно не са ремонт, а част от ежегодното обслужване.
                              А ако имаш късмета да попаднеш на някой запазен и гледан мотор, какъвто е на Димитър например, ще се отегчиш от каране, но в никакъв случай не и от правене.
                              А ако 125 ти малко, аз продавам 200сс, 2005г, в уникално състояние на уникална цена.
                              Ето го красавеца.
                              На практика е толкова стегнат, че иска само каране и нормалното обгрижване като почистване и обслужване.
                              П.П. Дори си има регистрация - табела, талон както си му е реда

Коментар

Най после и аз да се похваля
                                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1090163.jpg
Прегледи:2
Размер:199.8 КБ
ID:5270340
                                Honda CRE 250
                                Nissan Patrol GR

Botevgrad Racing Team

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X