Направо те забравих
ето 2 мануала за 125/200 и за 250/300, но са до 2003-та година. Новите модели сигурно имат някакви леки корекции, но мисля че и тези ще ти свършат работа.
От коя година е този мануал?Защото трябва да правя предницата и незнам по-колко масло да и сипа на кол,мотора ми е 1996г.Ктм 250,като гледам снимките на двигателите са почти еднакви.
Последно редактирано от Marty YzF; 22-02-11, 19:55.
В най-добрия случай може да е прост лагер,в най-лошия може да е цилиндър,бутало,биела и всичките лагерчета насам-натам - при мен стъпи над 1600 на ЕХС200 2001
Предлагат ми КТМ SX 200 - 2000година. Как да разбера коя година е като няма никакви документи ?
Трябва ли да се смени лагер на главина? Колко струва този ремонт ?
Ремонт на двигателя колко ЛЕВА би излязъл в най-лошия и в най-добрия случай?
Благодаря много колеги ...
Аз мога да ти предложа 1998 ЕХС125 на което няма да сменяш нищо
Ремонта на двигателя ако не сменяш цилиндъра излиза около:
200лв. бутало
120лв. лагери на коляновия вал
100лв. комплект гарнитури и семеринги
50лв. лагерите на скоростите
100лв. дискове за съединителя
150лв. комплект биела с лагери
Общо излиза 720лв. дотук като това са съвсем ориенировъчни цени по памет.
Колега, това са изключително евтини мотори за поддръжка. Лагерите на главината принципно не са ремонт, а част от ежегодното обслужване.
А ако имаш късмета да попаднеш на някой запазен и гледан мотор, какъвто е на Димитър например, ще се отегчиш от каране, но в никакъв случай не и от правене.
А ако 125 ти малко, аз продавам 200сс, 2005г, в уникално състояние на уникална цена. Ето го красавеца.
На практика е толкова стегнат, че иска само каране и нормалното обгрижване като почистване и обслужване.
П.П. Дори си има регистрация - табела, талон както си му е реда
Коментар