Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ново 400 - 450cc. ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Ново 400 - 450cc. ендуро

и понеже стана въпрос ..за това че с добра поддръжка моторите карат много..това наистина е така но имайте в предвид че пичовете от статията под подръжка разбират малко по други неща от приетото в БГ

-тоест-за тях смяна на съединител че и кошницата му-реглаж на клапани ,смяна на бутало масла на предниците и гресиране и смяна на разни лагери си е нещо нормално

мотора за който казват че е изкарал 30 000 мили..съм запознат що годе с въпроса и ако ви кажа колко неща са му сменили ще изпаднете в екстаз..

те още като вземат мотор го разглобяват и му смазват лагерите по линковете и окачването а и след това редовно ги смазват-маслото се сменя когато трябва и с каквото трябва въздушния филтър се пере и сменя постоянно,клапаните се проверяват и регулират на време /което значи..доста често/ карбуратора се чисти редовно мембраните му се сменят и регулира.. съединителя се сменя на време ..бутала гарнитури спирачна течност накладки итн маслата в амортисьорите..че и ревалвинги на същите..итн итн всичко се следи постоянно и се СМЕНЯ ..дори по често от необходимото..при това всички тези дейности се извършват от ВИСОКО КВАЛИФИЦИРАНИ хора които наистина разбират и са много в час..
    .да не говорим че и знаят как да си карат моторите .. а то тези мотори най вече се съсипват от не по реда си каране

при нас за добра поддръжка се приема..чат пат смяна на маслото и няколко пъти в годината пране на въздушния филтър ..в най добрия случай /познавам и хора които никога не го перат нито омасляват/..
    ..всичко останало смятаме за ремонти

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
      ..случката показва и колко полезен може да бъде форума

нещата които се случиха ..без форума..щяха много по трудно че и невъзможно..

чинела..пробва ктм а неразработен и с игли и жигльори за евро 3...при това има части и афтър маркети за хонда ..на цена колкото един мотор така че избора му бе логичен

кикит пък също спечели..въобще това е може би един от малкото бартери при които няма ощетен
      Ей как ги реди тея приказки Митака мед му капе от устата значи Ама си е прав ше знаете .
      Та и аз мисля, че този бартер е наистина взимоизгоден и то много. Аз съм събирал тунинг за CRF цяла година от щатите и имам какво ли не. А за КТМ трябваше всичко отначало /като изключим, че той си е фабрично тунингован/ и то супер. Та така на по чаша уиски /благодарение на МИКИ64/ стана сделката както е видно от темата :http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=18958.
      И сега е момента да благодаря и на Краси нашия модератор който ме посрещна в Севлиево, заведе до магазина на Боби и помогна в товаренето ама вижте сами:

Обърнете внимание на надписа на стената отзад, дали не е поличба А

Сега с два CRF450 съм решил да си правя четириколка и минавам към ATV тата
      Последно редактирано от Chinela; 10-10-07, 09:56.

Коментар

Аз нарочно този надпис не го махам Така като гледам и този път е дал от "магическата" си сила

Поздрави,

Стефан

Коментар

Склад за плодове и зеленчуци???
          Това червеното в пикапа да не е някакъв нов сорт ряпа...
          Червеното е сила, вярност и любов...кой го беше казал не помня вече
          Последно редактирано от Жоро Донечки; 11-10-07, 10:59.

Коментар

coME TO BE HAPPY? Или? Ако е толкова "магически" и аз да дойда, за някой CRF-X, а?

Коментар

Браво на bobimx(Стефан) , когато каза че мотора ще е тука , тогава и дойде.А чинела не верваше.
              Де повече такива коректни търговци да има.
              0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
              Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
              Суперскан България www.decbg.com
              Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

kiki.t аз са чудя защо по телефона не ми каза за врътката с двата мотоциклета, пък ти от суеверие

Важното е че и ти и chinela сте доволни от менкането на мотоциклетите

А надписа е Welcome to be happy

Поздрави,

Стефан

Коментар

Малко продължение на темата.Милко , да не види нещо и той, та да не остане по-назад от мене вижте кво си купи днеска.Да му е честит , да си го кара със здраве
                  Прикачени файлове

Коментар

тцтцтц
                    Не е хубав да знаеш (Шегувам се)

Честито и със здраве
                    MG RACING

Коментар

Бре, бре, форума става все по оранжев!
                      Честит да му е и със здраве да си го кара!
                      "Do not correct a fool, for he will hate you;
                      Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Настъпва масова КТМизация. Честито , много да си се радвате. Хиляди безаварини км.
                        ПАНЧО

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
                          Малко продължение на темата.Милко , да не види нещо и той, та да не остане по-назад от мене вижте кво си купи днеска.Да му е честит , да си го кара със здраве
                          А що ли си мисля,че немалка вина имам и аз А така,че от агнето плешката да е за мене и от пълнежа де
                          Ха да му е честито, този мотор найстина заслужава такъв собственик попаднал е на човек който ще го гледа по книга.
                          Най-искранните ми пожелания за безаварйини километри и нови ендуро приятели.

П.П. А сина му няма ли да се похвали с нов мотор БЕТА400 А???

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                            А що ли си мисля,че немалка вина имам и аз А така,че от агнето плешката да е за мене и от пълнежа де
                            Ха да му е честито, този мотор найстина заслужава такъв собственик попаднал е на човек който ще го гледа по книга.
                            Най-искранните ми пожелания за безаварйини километри и нови ендуро приятели.

П.П. А сина му няма ли да се похвали с нов мотор БЕТА400 А???
                            Не знам що още не се е похвалилОт агнето , плешката за тебе-останалото за мене

Коментар

..за мен поне от опашката на агнето малко оставете

Коментар

ееее браво на вас, а тоя дето товари мотора и се препоти нищо ли няма да получи
                                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X