Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KTM 350 EXC-F Six Days 2012

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: KTM 350 EXC-F Six Days 2012

Браво Ванка така се поддържа мотор , всеки ако прави тези операции всяка година няма да страда пред сезона , дори само да изчисти и гресира без да сменява.
    Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

Как се почиства инжектора ....и аз ще го направя, пък каквото ще да става.

Да, закупуването на компресор става задължително....
      Последно редактирано от Chinela; 13-01-13, 10:30.

Коментар

Чинел виждам че си манияк от класа и доста се заиграваш,че си рекох я да ти задам малко за един тунинг ,нали приемаш още идеи
        виж тези свещи и ако можеш дай мнение за тях дали си заслужават а ако може и други колеги които са ги ползвали да изкажат мнение
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:21Q7uuCXcLL._SS400_.jpg
Прегледи:1
Размер:8.4 КБ
ID:5443475Натиснете снимката за да я уголемите

Име:21Y6N4O+1zL._SS400_.jpg
Размер:11.1 КБ
ID:5443476Натиснете снимката за да я уголемите

Име:41fkm2KR7lL._SS400_.jpg
Размер:19.6 КБ
ID:5443477Натиснете снимката за да я уголемите

Име:41s0zwSZ-qL._SS400_.jpg
Размер:24.3 КБ
ID:5443478Натиснете снимката за да я уголемите

Име:51dzZHb7NQL._SS400_.jpg
Размер:43.6 КБ
ID:5443479Натиснете снимката за да я уголемите

Име:51X93UQT2ML._SS400_.jpg
Размер:42.0 КБ
ID:5443480Натиснете снимката за да я уголемите

Име:410Xel0fO4L._SS400_.jpg
Размер:27.5 КБ
ID:5443481Натиснете снимката за да я уголемите

Име:412zztEf-RL._SS400_.jpg
Размер:23.4 КБ
ID:5443482
        съжалявам ако качеството на снимките е лошо,но така се сейфваха
        пише че повишавали конските сили с 3% , намаляли разхода с 5 % и повишавали ускорението с 15 %,доста пресилено ми се вижда от една свещ ама знае ли се ,не случайно ги купуват "твойте въпросни братя Американчета "
        Последно редактирано от Kawasaki KLX; 13-01-13, 12:48. Причина: допълнение
        Който не кара той не пада :mrgreen:
        http://vbox7.com/play:84a1f27e

Коментар

Аз по-добре подържан мотор не съм виждал!Не вярвам и да видя Даже ми идва е са да отида в гаража и да го разтуря целия мотор ,нищо че е здрав.Но тази тема според мен е за пример на всички,ако поне 5% от хората си гледаха така моторите нивото на машини втора употрепа щеше да е доста по-различно от сегашното!Успрех с останалите неща и ЕВАЛА!

Коментар

Първоначално публикуван от Kawasaki KLX Преглед на мнение
            Чинел виждам че си манияк от класа и доста се заиграваш,че си рекох я да ти задам малко за един тунинг ,нали приемаш още идеи
            виж тези свещи и ако можеш дай мнение за тях дали си заслужават а ако може и други колеги които са ги ползвали да изкажат мнение

съжалявам ако качеството на снимките е лошо,но така се сейфваха
            пише че повишавали конските сили с 3% , намаляли разхода с 5 % и повишавали ускорението с 15 %,доста пресилено ми се вижда от една свещ ама знае ли се ,не случайно ги купуват "твойте въпросни братя Американчета "
            Тези свещи са за състезателно каране, не мисля че стават са всеки карач. Картинг състезателите ги ползват и то само някои от тях. За нашето ендуро си мисля, че не са много удачен вариант
            Иво Георгиев
            Gworkshop

Коментар

Аз за първи път чувам за тези свещи, ще се поинтересувам и ще прочета, и ще споделя тук.
              Мерси, всеки един нов продукт или съвет в темата са добре дошли, но моля ви не спорете тук.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                ....После стягане с динамометричен ключ на 0,20Nm и готово.....
                [ATTACH=CONFIG]535053[/ATTACH]
                Чичко Чинел този динамометричен ключ не е ли от 8Nm до 60Nm или от 20Nm до 100Nm?

П.С. 1Nm=0,1Kgfm
                Последно редактирано от pakito08; 13-01-13, 23:32.
                KTM 530 EXC

Коментар

Човек се учи докато е жив!......признавам си,не знаех че между прахоуберителя и семеринга на предницата се слага водоустойчива грес,сега като го видях чак се плеснах по челото.....браво Чинел,всеки ако извлича по нещо от материалите ти,труда ти да го покажеш тук не е напразен

А за тази торбичка на въздушния филтът отново оставам със събути гащи,не съм виждал,не знаех,това е страхотна екстра,на пролет си вземам и аз

Коментар

Първоначално публикуван от pakito08 Преглед на мнение
                    Чичко Чинел този динамометричен ключ не е ли от 8Nm до 60Nm или от 20Nm до 100Nm?

П.С. 1Nm=0,1Kgfm
                    Прав си както винаги Павка, извинявам се за грешката, отивам да си поправя поста....недоглеждане от моя страна.
                    И да, динамометричният ключ на Бета е 8-60Nm. А за по-дребните болтчета имам електронна приставка за гедорето която отчита от 0-20Nm
                    Последно редактирано от Chinela; 14-01-13, 20:25.

Коментар

• Може ли подробности за тази динамометрична приставка?
                      Иначе- благодарности за идеите в темата- поръчах си мрежичка за в резервоара, а следващата екстра, с която смятам да се сдобия е twin air grand prix cover-a . Но той, до колкото видях в нета, е найлон- не ограничава ли това въздушния поток ?
                      2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                      Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Първоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнение
                        Може ли подробности за тази динамометрична приставка?
                        Иначе- благодарности за идеите в темата- поръчах си мрежичка за в резервоара, а следващата екстра, с която смятам да се сдобия е twin air grand prix cover-a . Но той, до колкото видях в нета, е найлон- не ограничава ли това въздушния поток ?
                        Ето я, слага се на малката тресчотка, тази на снимката е за по-големите, но иначе са еднакви.
                        Не можеха да намеря снимка на по-малката.
                        С бутоните избираш усилието и при доближаване започва да пиука, и щом стигнеш желаното усилие ПИЩИ без прекъсване.
                        Има и ЛЕД индикатори, мига зелено докато натягаш, но стигнеш ли желаното усилие, светва червено заедно с пищялката.

За мрежата на ТуинЕър, ти как мислиш, дали пропуска ....виж, че колеги карата с нея от години, просто самата мрежа е от найлонов материал и не е плътна.

Коментар

Чувал ли си за един "дребен" проблем с бензиновата помпа. Онова дето се случва когато загрее бензина в резервоара и помпата започва да отказва докато не се охлади?
                          ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                            Чувал ли си за един "дребен" проблем с бензиновата помпа. Онова дето се случва когато загрее бензина в резервоара и помпата започва да отказва докато не се охлади?
                            Трудно може да се случи по нашия географски пояс. Четох, че това е проблем на ренегадите на Дакар.
                            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                              Този проблем важи само за 4Т Husaberg `09-`12, поради характерната архитектура на ауспуха. И отначало отказва, докато се охлади, после отказва окончателно

Коментар

Мрежичката на въздушния филтър карам от 4г., но поне при карбураторното ми атв КТМ 525, доста ограничава въздуха и се усеща. Слагам я само при голям прах и върши страхотна работа. При инжекционния ЕХС450, не намирам разлика, но той не е ремапван. Всяко болтче с динамометричния = маниак. Очакваме продължение на темата с интерес, мисля че доста хора ще премислят как си поддържат машините.
                                [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X