Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Молба към моторджиите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Молба към моторджиите

Да ви питам отново. Хахаха. Колко бира имам да черпя. Ама няма проблем, коЙто е по-близко, да идва.
    Като вадя мотора, чувам, че веригата около малката зъбчатка леко ромоли. Уж я намазах със смазка за верига преди около 2 месеца. Що така ромоли. Да не би да иска нова верига или натягане? Пък и зъбчатка ли? Уж зъбите и са добре.
    Последно редактирано от viki terzieva; 01-11-13, 09:47. Причина: правопис

Коментар

Първоначално публикуван от lubomv Преглед на мнение
      Да ви питам отново. Хахаха. Колко бира имам да черпя. Ама няма проблем, които е по близко да идва.
      Като вадя мотора чувам че веригата около малката зъбчатка леко ромоли. Уж я намазах със смазка за верига преди около 2 месеца. Що така ромоли. Да не би да иска нова верига или натягане? Пък и зъбчатка ли? Уж зъбите и са добре.
      Колега, ти ако през 2 месеца я мажеш... много често бе
      Мажи я повече, след каране или миене на мотора.
      Yamaha WR 200

Коментар

Ми де да знам, бе, човек. За туй задавам тъпи въпроси, които ви се виждат смешни на вас. Пък аз не го карам, само честта за обслужването се пада на мен.
        Благодаря ти!
        Последно редактирано от viki terzieva; 01-11-13, 09:48.

Коментар

Ми де да знам бе човек. За туй задавам тъпи въпроси които ви се виждат смешни на вас. Пък аз не го карам, само честа за обслужването се пада на мен.
          Благодаря ти
          Колега, да не мислиш, че аз ги разбирам нещата. Знам, че е хубаво да се маже веригата, за да изкара по-дълго.
          Поздрави!
          Yamaha WR 200

Коментар

Нямам много време да се ровя за информация понеже съм на работа, а искам да попитам.
            Скъсах гарнитурата на карбУратора. Дадох го на човек, който да ми изработи една гарнитура. Върна ми карбУраторчето почти разглобена т.е чашката. Като го сглобих и пусна бензина вътре се препълва и започва да тече от отгоре т.е за излишния бензин. Гледам О пръстен на иглата, която затваря бензина няма и затова се препълва, а сигурно трябва да има - нали така. Благодаря ви!
            Последно редактирано от viki terzieva; 01-11-13, 09:47.

Коментар

Нямам много време да се ровя за информация понеже съм на работа, а искам да попитам.
              Скъсах гарнитурата на карбУратора. Дадох го на човек който да ми изработи една гарнитура. Върна ми карбораторчето почти разглобена т.е чашката. Като го сглобих и пусна бензина вътре се препълва и започва да тече от отгоре т.е за излишния бензин. Гледам О пръстен на иглата която затваря бензина няма и затова се препълва, а сигурно трябва да има - нали така. Благодаря ви
              Няма ли кой да даде някакво инфо относно карбУратора
              Последно редактирано от viki terzieva; 01-11-13, 09:46.

Коментар

Ако под о-пръстен имаш предвид гуменото връхчеНатиснете снимката за да я уголемите

Име:1.jpg
Прегледи:1
Размер:3.7 КБ
ID:5531643, определено трябва да го има.
                Life is good... on a dirt bike!

Коментар

Първоначално публикуван от cross4funbg Преглед на мнение
                  Ако под о-пръстен имаш предвид гуменото връхче[ATTACH=CONFIG]644202[/ATTACH], определено трябва да го има.
                  ех мамка му

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X