Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Молба към моторджиите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Молба към моторджиите

Първоначално публикуван от lubomv Преглед на мнение
    Колко е височината от земята до седалото.
    Красив е. Но все пак тя си решава. От мен паричките

Не съм го мерил, но е височък. Сестра ми е висока 1.64 см и едва долепя пръстите до земята. За да стъпи с цяло ходило, накланя мотора на една страна>
    ИМА вариант обаче да се смъкне. Ние не сме го направили все още, защото трябва да купим повдигачи за кормилото. После се разхлабят болтовете на предницата и телескопите се пускат към кормилото. Задният амортисьор също може да се смъкне!

Ето ако можеш да добиеш представа за размерите на мотора в съотношение с момиче високо 1.64 см.

Много сте далече иначе бих предложил кръгче
    "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
    А+
    LZ1DRZ

Коментар

Ти твойто не го продаваш нали.
      Защото много го харесаха

Коментар

Ти твойто не го продаваш нали.
        Защото много го харесаха

Състоянието му към момента не е точно като на снимките. Тук там сестра ми се разписа по боята.
        Тя също много си го харесва, но онзи ден се качи на един четиритактов и каза, че "ще го сменя".
        Какво ще сменя като не е в състояние и баничка да си купи - не знам!?
        Ще питам главния спонсор - ако е готов да доплати за нещо четиритактово, ще говорим.

Виж в нета. Имаше едно CRE, в Благоевград мисля, или в Дупница. 2004 г. - визията му беше като на Honda CRF.

Цената му обаче беше доста примамлива и сигурно са го отнесли отдавна.
        А+
        LZ1DRZ

Коментар

E късно се обади. Миналата година продадохме 225-цата на щерка ми за горе долу тези пари. Сега е на SV650.

Само за подсказка - можеш да търсиш Сузуки "Ван ван" или Кавазаки Шерпа или пък Ямаха TW. Сравнително равностойни модели са.
          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Май ще се наложи да бръкнеш по-дълбоко под юргана и да извадиш още някой лев. За нещо по-читаво.
            Прави сметка дали момичето наистина има желание да става мотористка или е временна прищявка.

Според мен ако ще я качваш на мотор й вземи нещо по-голямо от 125, но да е 4Т. По-тежички са, но са и по-плавни. Не изискват и "паника" за оборотите.
            Главният проблем на сестра ми е, че я е страх да му дава газ на нейното и в баирите моторчето губи обороти и мощност, спира и момата пада настрани. Веднъж даже се засили назад, та се наложи да я засека с моя мотор. Паднахме и двамата, но без последици.

Или дори и да е дву-тактово, да може да се кара и на ниски обороти.

Другият проблем е, че бързо ще й омалее малко моторче и ще иска по-голямо.

Помисли, един път ще купуваш.

Всичкото това, разбира се, ако има трайно желание да кара.

N.B. Задължително и 100-150лв. за каска трябва да отделиш още преди покупката на мотора
            Последно редактирано от Evgeni Enduro; 30-11-11, 10:48.
            А+
            LZ1DRZ

Коментар

Първоначално публикуван от Evgeni Enduro Преглед на мнение
              Май ще се наложи да бръкнеш по-дълбоко под юргана и да извадиш още някой лев. За нещо по-читаво.
              Прави сметка дали момичето наистина има желание да става мотористка или е временна прищявка.

Според мен ако ще я качваш на мотор й вземи нещо по-голямо от 125, но да е 4Т. По-тежички са, но са и по-плавни. Не изискват и "паника" за оборотите.
              Главният проблем на сестра ми е, че я е страх да му дава газ на нейното и в баирите моторчето губи обороти и мощност, спира и момата пада настрани. Веднъж даже се засили назад, та се наложи да я засека с моя мотор. Паднахме и двамата, но без последици.

Или дори и да е дву-тактово, да може да се кара и на ниски обороти.

Другият проблем е, че бързо ще й омалее малко моторче и ще иска по-голямо.

Помисли, един път ще купуваш.

Всичкото това, разбира се, ако има трайно желание да кара.

N.B. Задължително и 100-150лв. за каска трябва да отделиш още преди покупката на мотора
              Каска ще има задължително.
              Я ме открехни малко.
              Какво мога да отнеса ако взема мотор без документ.
              Този дето ще искам да го взема че се кара само по поляната защото е малка и няма книжка.
              Аз също нямам А кат.
              Мотор без документ може да излезе единствено ако е краден

Коментар

Каска ще има задължително.
                Я ме открехни малко.
                Този дето ще искам да го взема че се кара само по поляната защото е малка и няма книжка.
                Аз също нямам А кат.
                Едно е да има документи но не може да се регистрира друго е да няма документи.
                Имали фактура или договор никои не може да ти го бара.
                МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Аз също нямам А кат.
                  Не вдянах нещо!

Мотор без документ !?!? Без регистрация, без чужд талон или без каквато и да е бележчица към него?
                  95 % от мотористите, които познавам карат без номера, без категории, Г.О. и т.н.
                  Просто не са си регистрирали моторите в КАТ, но ИМАТ някакви документи за собственост.
                  Явно аз съм единствения балама дето регистрира всичко що има. ДО момента имам 3 мотора на мое име. Онзи ден купихме и на приятелката ми и утре и него ще регистрираме в КАТ. Лично на мен редовните документи са ми необходими, защото не карам само в нашия район, а и правим дълги пътувания. Честите полицейски проверки са ни традиция.
                  Моторчето на сестра ми няма бг регистрация, няма и да му правим. То на асфалт не стъпва, а и тя е достатъчно нередовна - непълнолетна!

Аз лично никога не бих взел мотор със съмнителен произход!

За теб и категорията ..... не знам!? Трябва да потърсиш в закона какви наказания те грозят.
                  Мен без категория са ме спирали много пъти, но до акт никога не се е стигало.
                  А+
                  LZ1DRZ

Коментар

Не не. аз не смятам да се излагам

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                      E късно се обади. Миналата година продадохме 225-цата на щерка ми за горе долу тези пари. Сега е на SV650.

Само за подсказка - можеш да търсиш Сузуки "Ван ван" или Кавазаки Шерпа или пък Ямаха TW. Сравнително равностойни модели са.
                      Е не е толкава късно де. Само една годинка.

Коментар

Ами кво да ви кажа.
                        Вече всички са щастливи.
                        Аз - че ми олекна джоба и че свършиха ми мъките по издирване на мотор. /никак не е лесна работа/
                        Форума - че се сдоби с още един представител /каза че ще си направи регистрация/
                        И най много тя /дъщеря ми/ - че вече има на какво да се радва.
                        Утре пристига.

Мерси на всички за съветите.

Остана щерката да почерпи т.е. пак АЗ

Коментар

И все пак с каква машинка се сдобихте ?
                          Да си я кара с здраве.

Коментар

HONDA cr 50 куб. мисля че засега и стига

Коментар

HONDA cr 50 куб. мисля че засега и стига
                              Честито, марката е истинска!
                              Yamaha WR 200

Коментар

Честито! Да не забравите екипировката! И не се ограничавайте само до каска!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X