Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Молба към моторджиите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Молба към моторджиите

Мерси за консултацията.

Коментар

Така. Днес смених бензина и мотора тръгна. Само че има леко глъхнене. Снимах карбураторчето от двете страни да ми кажете точно кое болче да врътна. Предполагам това което има пружинка. Снимах и една помпа в която незнам кво се сипва. Гледам казанчето и е празно.
      Прикачени файлове
      Последно редактирано от lubomv; 03-03-12, 11:34.

Коментар

Това, което има пружинка е за въздуха, него развърти на запален двг и го настрой.
        Тази помпичка е за спирачката. Не бива да е празно казанчето, защото няма да има спирачка, а това не е добре!
        Yamaha WR 200

Коментар

абе и аз така си мислех ама по добре да питам отколкото да направя по голяма бела.
          А понеже единия кол изтърва от семеринга. Какво масло му се сипва.
          Мерси.
          Последно редактирано от lubomv; 03-03-12, 17:06.

Коментар

Първата ти снимка на карба няма нищо с последните две.едното е keihin а втория delorto phbg .Погледни какви ти са коловете,според мен това си е Paioli a ма не мога да разбера кой модел(има значение за да разбереш колко мм.масло да сложиш).Най често w5. Между другото има цял раздел по темата с предниците,прочети го предполагам ще ти бьде полезен Поздрави.

Коментар

Да ви попитам. Може ли мотора да се кара по пътната мрежа без ГТП. Питам защото се чудя дали да му плащам гражданската, ако не може. Някой имал ли е проблем с полицията

Коментар

Не, не може! Проблем с КАТ има разбира се, освен акт или фиш (зависи от нечие настроение), може и да спрат мотора от движение (пак зависи от настроението).

Така, че ако искаш да ти е мирна главата плащай и застраховка, и преглед..., и не карай пил
                Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Пак ми изникна проблем. Май тоз мотор не е за нас.
                  Бях го взел от майстор. Той му почиства карбуратора и оправя предницата. Вървеше перфектно. Но вече трети ден не мога да го запаля с манивелата. До съседния блок се събират момчета с пистови мотори които погледнаха свеща и според тях е избила и пръскала искрата. Сложиха една руска от Жигула. След бутане и вече загрял мотор той си пали все едно че нищо му е нямало, даже според тях мотора върви супер. Само да вметна че като запали на бутане и го спреш на место самия мотор заглъхва и угасва.
                  От какво може да е това.

Коментар

Смятам да взема нова свещ. Търсих за топлинното число в нета, ама не открих нищо. Старата свещ е NGK BR9ES.

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                      Не, не може! Проблем с КАТ има разбира се, освен акт или фиш (зависи от нечие настроение), може и да спрат мотора от движение (пак зависи от настроението).

Така, че ако искаш да ти е мирна главата плащай и застраховка, и преглед..., и не карай пил
                      На мотопеди /моторче до 50 cc/ ГТП не се прави!!! Глобичката за "без ГО" си е 400 лв., обаче.

Коментар

• На мотоциклети е задължително, като прегледа важи за 2 години.
                        XR4

+359.885.88.99.29

Коментар

Първоначално публикуван от LightOfJah Преглед на мнение
                          На мотопеди /моторче до 50 cc/ ГТП не се прави!!! Глобичката за "без ГО" си е 400 лв., обаче.
                          Днес говорих с дежурния в КАТ - на мотопед ГТП не се прави. Каза ми минаваш.

Коментар

Здравейте отново. Както съм писал по горе в темата мотора не е за мен. Но вчера реших да го покарам по асвалта и да видя какви му са възможностите. Голям кеф е. Но имам едно питане - при смяната на скоростите го ръчках до край, т.е. максимално високи обороти. От това може ли да стане някакъв проблем. Нямам оборотомер да видя дали влизам в червеното както е при автомобилите.

Коментар

Първоначално публикуван от lubomv Преглед на мнение
                              ...От това може ли да стане някакъв проблем...
                              Не.Двутактовите машини обичат оборотите.Колкото по-високи са те толкова по-добро смазване има двигателя.С бензинопил се реже винаги на пълна газ.
                              Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                              Джон Кенеди

Коментар

Първоначално публикуван от ЕМО Преглед на мнение
                                Не.Двутактовите машини обичат оборотите.Колкото по-високи са те толкова по-добро смазване има двигателя.С бензинопил се реже винаги на пълна газ.
                                Мерси

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X