Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Молба към моторджиите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Молба към моторджиите

Мерси на всички.
    И това ще има. Няма как

Коментар

Моторчето го взех. Покарах го. Хареса ми. Ще има и снимки.
      Обаче момчето е загубило задните светлини.
      Купих ги но нещо не мога да свържа спирачката /къде да включа + и къде -/. Иначе габарита го оправих.
      Някой да има някакви идеи.

Коментар

И ключето за гасеното не работи.

Коментар

Честито да ви е.

Не се разбира добре въпроса за спирачката...... а ключетата за гасене често ги шунтират умишлено на този клас моторетки. Търси намеси някъде под него.
          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

токовете на задния стоп не знам къде да ги включа.
            Не разбрах къде да търся проблема за ключа за гаснене
            Сега го гася на скорост ама мисля че не е редно

Коментар

Първоначално публикуван от lubomv Преглед на мнение
              токовете на задния стоп не знам къде да ги включа.
              Не разбрах къде да търся проблема за ключа за гаснене
              Сега го гася на скорост ама мисля че не е редно
              При двутактовите от този клас много често гасенето става с омасяване на плюса на бобината. Много често е оранжев кабел. Ама аз нямам и най-бегла представа как точно са ти разположени чарковете и кабелите там. Поне някоя снимка дай. Напълно вероятно ако е имало такива кабели /за гасене и стопове/ предишен собственик да ги е счел за ненужен товар ..... Тогава упражнението леко се усложнява. Търси мануал със схема на кабели и разчопляй. Дано се сетя в гаража да погледна дали нямам такъв.
              0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                При двутактовите от този клас много често гасенето става с омасяване на плюса на бобината. Много често е оранжев кабел. Ама аз нямам и най-бегла представа как точно са ти разположени чарковете и кабелите там. Поне някоя снимка дай. Напълно вероятно ако е имало такива кабели /за гасене и стопове/ предишен собственик да ги е счел за ненужен товар ..... Тогава упражнението леко се усложнява. Търси мануал със схема на кабели и разчопляй. Дано се сетя в гаража да погледна дали нямам такъв.
                Жоре велик си. Отварям и гледам един оранжев кабел отдрязан. Паля го, замервам с фазомера, спирачка и светва.
                Ама сега трябва да сменям пак габарита - няма светлина за номера.
                Няма да мога да го регистрирам нали

Коментар

Ето и щастливата собственичка с мотопедката.
                  Малко пуши ама май е от маслото.
                  Бургазлиите може ли да ми кажат някой майстор в Бургас на моторчета.
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение0045.jpg
Прегледи:1
Размер:115.7 КБ
ID:5324707
                  Последно редактирано от Chinela; 05-12-11, 09:49.

Коментар

Радвам се че съм бил от полза.
                    Лепне и като пестница на нос . За регистрация могат и мигачи да искат и кво ли не. Най-важното е да я има в база данни за хомологация. По-скоро това ще те спъне.
                    0888932647

Коментар

За мигачите може и ръка да се подаде сигнал. но за табелата ...

Я ми кажи що така пуши /то се вижда на снимката/ сложих масло от Лукойл около 160 мл на 7 л бензин.

Коментар

Този лукойл май е омагьосал Хонда карачите напоследък!И се очудвам как не стягат още с паленето
                        Според мен моторчето си иска друго масълце Мотул, Моторекс, Кастрол от 20 до към 40лв ориентировъчно
                        Незнам много за вашето масло, но предполагам че е нещо от сорта на пристата??Освен ако не е някаква разработка предназначена за високооборотни машини?

Коментар

Ти не провери ли първо дали няма отделен маслен резервоар и помпа? Японците от доста години насам не мешат в резервоара а отделно. Та може и да му е в повече маслото.

ПП Всички двутактови пушат яко на студено и изчистват чак като загреят добре.
                          0888932647

Коментар

Момчето ми каза да мешам. Абе загряло не загряло, все едно че е трабанче

Коментар

Има бездимни масла, които са по-скъпи, но имат по-добро смазване и изгаряне.
                              Вземи нещо Motul, Castrol, Agip, Motorex... има и други. Важното е да пише JASO FC, FD.
                              Поздрави!
                              Yamaha WR 200

Коментар

Абсолютно. Вече знам къде ги продават и намерих майстор да го огледа и постегне ако се наложи

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X