Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ерцберг родео 2012 - помощ при участието на българските състезатели

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ерцберг родео 2012 - помощ при участието на българските състезатели

Първоначално публикуван от Калин Кулев Преглед на мнение
    Ако вземем толкова насериозно тази забава Ерзберг и ако наистина много ни се иска да класираме българин напред има начин. Толкова много българи има там всяка поредна година... въпрос на координация.
    Моето предложение е конкретно. 2012та отиваме с мисия - един или по-добре двама наши да са ни титулярите, а няколко други да го играем като Брандауер
    Аз лично съм готов от 2-ра 3-та редица (то божа работа де, ама мисля че това е реално) да ходя да правя път на малките и да им помагам от тапа на тапа. Мога да гарантирам, че Ники ще е другия, без дори да съм го питал. Ако има още един, двама навити които могат да влязат в 500те сме готови Пехотата само трябва да има раздадени 5 радиостанции и мисля, че ще закараме поне единия близо до финала. То това състезание е индивидуално (и то не съвсем) само за първите 20тина. За другите си е отборно Да направим добър отбор и да се пробваме. Така цялата работа ще има смисъл и ще добие някаква завършеност. Вярвам, че много хора във форума биха помогнали на тази идея! Може някой да се захваща с инициативата от сега. Отваряйте теми, мислете за детайлите, създайте организация! Много повече хора ще се заинтересуват и ще намерят смисъл в такова едно участие!!!
    Ето я темата. Започвам я с поста на Калин Кулев, защото е изключително конструктивен.
    След Брандауер и на мен ми мина нещо подобно през главата, но не вярвах, че някой ще е готов да пренебрегне собственото си класиране заради малките. За което ОГРОМНО благодаря, независимо какво ще се случи. Пехота също има винаги достатъчно, така че нека се организира наличния състав и да се използва ентусиазма конструктивно.
    Всички мнения, несвързани с конкретни предложения, ще бъдат изтрити от темата!

Първо предложение.
    Тази година от Ади и Мишо научих, че е възможно да си носиш въже с теб. Ади даже каза, че ако си носиш собствено въже, ще те издърпат.
    Моето предложение е всеки състезател, който иска, както и всяка група от пехотата да имат алпинистко въже с обикновена карабина в себе си - леко е и няма да създаде проблеми нито за състезателите, нито за помагачите.
    Въжетата са от мен.

Очакваме състезателите да пишат какво им е нужно и с какво можем да сме полезни.
    Последно редактирано от viki terzieva; 14-07-11, 20:14.

От: Ерцберг родео 2012 - подготовка за участие на българските състезатели

Нека по-разбиращите разработят стратегия,да се обяви тук в темата всичко нужно(но наистина всичко) за едно по-сериозно участие и да се залавяме ние запалените по мотоспорта да помагаме.Мисля че няма да съм първият,който ще се гордее с участието на момчетата и няма да съм единственият който ще помогне,с каквото може.Да се залавяме,че времето си тече.
    Beta 450 RR-Factory
    0039 3206052599

Коментар

Да видим къде и колко е нужно да тренират, какво ще струва и да помагаме с някакви средства.
      Екипировка също, мисля че трябва да скъсат по няколко чифта бутуши и гащи в тренировки за да има успех.
      Също тренировъчни машини, части за замяна, абе разходите по един състезател - край нямат.
      Да помагаме, кой с колкото може и на принципа "Дай и забрави", който е характерен за благотворителността.

А не да се появят постове - Аз дадох и очаквах да се получи едно, пък то друго.
      Защото и такива сме ги виждали във форума. Ама този път не ! Няма такъв филм.
      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Аз съм 3-тия след Калин и Ники .А въже не ми трябва добрия аматИОр винаги си има.
        МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
          Аз съм 3-тия след Калин и Ники ...
          Да разбирам, че догодина ще се записваш за участие в Ерцберг ли?
          Това ме навежда на мисълта, че не е лошо първо да се заяви кой ще кара и кой ще гледа, за да се види бройката на хората и да стане възможна каквато и да била организация.
          Така или иначе ходят доста българи, поне да сме полезни.
          Надявам се много на помощта на Чинела - не знам друг да е ходил толкова пеша по трасето и да познава мината толкова добре.
          Последно редактирано от viki terzieva; 14-07-11, 13:44.

Коментар

Първоначално публикуван от viki terzieva Преглед на мнение
            Да разбирам, че догодина ще се записваш за участие в Ерцберг ли?
            Това ме навежда на мисълта, че не е лошо първо да се заяви кой ще кара и кой ще гледа, за да се види бройката на хората и да стане възможна каквато и да била организация.
            Така или иначе ходят доста българи, поне да сме полезни.
            Надявам се много на помощта на Чинела - не знам друг да е ходил толкова пеша по трасето и да познава мината толкова добре.
            Трябва да има и аматИОрско участие за до може младежта да върви напред.Защото те карат пък ние носим и бутаме.

Коментар

Имах едно предложение за помощ говорих още пролетта с Жоро Хаджиев, но нещо може би не го одобри.

Идеята ми беше да се организираме с нает за целта автобус и да посетим състезанието като зрители и помагачи на НаШ'те. По този начин ще ни струва по-евтино екскурзията, ще съставим план за действие и ще помагаме /носим, тикаме... все Хаматьорски работи/.

П.П. А вечер заедно на по бира и скара ще обсъждаме как е преминал деня.
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Проблема е, че е разрешена помощ само от участници, а не от кебапчии от страни Така, че тренирай с CRF-Xa и догодина в редиците
                Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                0894328706

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Йорданов Преглед на мнение
                  Проблема е, че е разрешена помощ само от участници,:
                  Те стигнат ли до зоните в които не е разрешено да се помага, значи са влезли в първите 20-30.
                  ........................
                  Иван Маринов
                  CRF 250 X
                  Не шансът определя съдбата на човека,а изборът!

Коментар

Първоначално публикуван от pimax Преглед на мнение
                    Те стигнат ли до зоните в които не е разрешено да се помага, значи са влезли в първите 20-30.

Не е казано че като участваш не може до заобикаляш.

Коментар

От: Ерцберг родео 2012 - помощ при участието на българските състезатели

Така, значи тези които не сте ходили първо почетете малко.От година на година мерките за сигурност стават все по-стриктни.Обаче това е до Badewane, което се явява някъде 5-6 контрола.Всъщност който не може да стигне Badewanne няма за какво да се бори.Аз лично тази година видях 2 начина за пробив: 1-състезател-помагач и 2-ро журналист-моторист(какъвто и аз го раздавах).Проблема е че трябва някой да наглежда моторите докато съпортваме нашите.Моля пичовете,които успяха да се доберат до горе да споделят метода.Лично аз не виждам причина да не запишем 5-6 журналисти. Състезатели ни трябват чак за no help зоните. Дайте да го измислим и да го направим !
                      offroad фен
                      1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                      TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Дали няма някой съфорумник с хиликоптер?
                        Що бе, ще го запишем за участие!
                        То от Вики въжето, ако има и хиликоптер,работата е оправена !!!

Коментар

С хеликоптер не се сещам ама в раздела "Тежки машини, шейни, водоплаващи, летящи и бъгита" има колега с ховъркрафт. Ама май няма къде да ни свърши работа на Ерзберг. В краен случай пак в оня раздел може да им спретнем съревнование за най-готин хеликоптер.

Пачароз то май за да си сред участниците трябва да си сред първите 500 на пролога, така че и самото участие хич няма да е лесно.

А как мислите, дали една разходка придружена с 2-3 дневно каране из мината ще бъдат от полза на нашите състезатели? Все пак доста Австрийци си карат редовно там като гледам по клипчетата от ютуб.
                          Иван Маринов
                          Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                          ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Ванко бутането АМАТиоРА го може горе долу,като научим и носенето и сме готови.

Почваме от лекото до на пролет трябва да носим ИЖе.

Коментар

Хахах сцепи ме. Браво. Аиде с Иже снимка няма да ти искам, ама поне с някое МЗ да покажеш на пролет.

Пък за бутането и аз от време на време го раздавам АМАТиоРската ама не съм дорасъл още до вашето ниво.

Аиде стига сме спамили интересната тема. С нетърпение очаквам следващите коментари по темата и по-специално отговора на въпроса ми за карането в мината.
                              Иван Маринов
                              Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                              ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X