Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ерцберг родео 2012 - помощ при участието на българските състезатели

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Ерцберг родео 2012 - помощ при участието на българските състезатели

Пачо,вкарай и някакъв коментар,кое,къде,как -все пак ти си правил снимките.За мене по-интересен е разказа от първо лице/снимки и клипове из чуждите сайтове колкото искаш/
    Когато няма друг изход- използвай централния вход!

Коментар

Малко обобщено в едночасово видео - http://rapidgator.net/file/17687636/..._2012.mkv.html
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Ето за Романякса,всичко има и е много подредено http://www.redbullromaniacs.com/live...ng-2012/day-2/
        Джарвис е безпощаден!

Коментар

Първоначално публикуван от Петьо Джартов Преглед на мнение
          Ето за Романякса,всичко има и е много подредено http://www.redbullromaniacs.com/live...ng-2012/day-2/
          Джарвис е безпощаден!
          Румънското състезание е на светлинни години пред нагласеното в Австрия,като гледам това е реалният резултат който трябваше да бъде и на Езберг,аз ако съм на мястото на Джони няма да мога да си намеря място от срам.

Коментар

Румънското състезание е на светлинни години пред нагласеното в Австрия,като гледам това е реалният резултат който трябваше да бъде и на Езберг,аз ако съм на мястото на Джони няма да мога да си намеря място от срам
            Ицо, парите са добър слуга, но жесток господар......!
            Силата е нищо без контрол.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
              Румънското състезание е на светлинни години пред нагласеното в Австрия,като гледам това е реалният резултат който трябваше да бъде и на Езберг,аз ако съм на мястото на Джони няма да мога да си намеря място от срам.
              Христо нямаш и грам представа за Австрия та да казваш че е нагласено.
              Там след първите 10-на състезатели няма място да се мине без помощ от публиката.

МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                Не станаха ли много случайностите? Втора поредна година Джарвис да пропуска контрола!

П.П.От вас по знаещите чужди езици, няма ли някой да поразрови чуждите форуми?Няма ли нещо писано по този въпрос?
                Не вярвам да няма дебати!!

Коментар

Химклайлинга на който някой направихме само по един опит други хич а третите се караха по два без де кажат че не се плаща.

Ники Мартинов

Коментар

Първо браво на нашите момчета за представянето. Голям кеф ми е, че има наши хора на такова състезание.
                    За Джарвис.
                    Не знам дали е нагласено или не. Струва ми се обаче, доста странно, че човек справящ се блестящо с 200км навигация в Карпатите не може да се оправи в подобно трасе. Никога не съм бил на Ерцберг и предполагам, че мястото е огромно, но нали има хиляди хора по трасето, все някой ще му каже (при това навреме) че трябва да ходи "у другото лево", предполагам трасето е и маркирано (с ленти или някакви маркери) . Нека нашите момчета кажат дали наистина е лесно да се объркаш. Все пак две години подред си е странно, особено за състезател от класата на Гримбо!
                    Последно редактирано от 4ef4o; 15-06-12, 19:54.
                    Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

Химклайлинга на който някой направихме само по един опит други хич а третите се караха по два без де кажат че не се плаща.

Пачо, това изречение трябва да е на австрАЛийски диалект или минимум от къРнарския архипелаг, щото аз лично не мога да го разбера...
                      Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                      0894328706

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Йорданов Преглед на мнение
                        Пачо, това изречение трябва да е на австрАЛийски диалект или минимум от къРнарския архипелаг, щото аз лично не мога да го разбера...
                        Всеки се спасява и после вика вие защо не карахте.
                        Е защото не знаем език и няма кой да ни каже.

Коментар

Първоначално публикуван от 4ef4o Преглед на мнение
                          Първо браво на нашите момчета за представянето. Голям кеф ми е, че има наши хора на такова състезание.
                          За Джарвис.
                          Не знам дали е нагласено или не. Струва ми се обаче, доста странно, че човек справящ се блестящо с 200км навигация в Карпатите не може да се оправи в подобно трасе. Никога не съм бил на Ерцберг и предполагам, че мястото е огромно, но нали има хиляди хора по трасето, все някой ще му каже (при това навреме) че трябва да ходи "у другото лево", предполагам трасето е и маркирано (с ленти или някакви маркери) . Нека нашите момчета кажат дали наистина е лесно да се объркаш. Все пак две години подред си е странно, особено за състезател от класата на Гримбо!
                          20 метров отвес на 5 метра преди него е по полигато ще мина от там и хоп контролата е зад мен

Но без да го видите не може да се обясни.

Коментар

Там след първите 10-на състезатели няма място да се мине без помощ от публиката.
                            А мислиш ли че тези първите 10-на състезатели,случайно да минат 20-ти тоест 10 други да минат да поразбъркат хубаво мармалада,май ще трябва да ги дърпат с хеликоптера нагоре.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                              А мислиш ли че тези първите 10-на състезатели,случайно да минат 20-ти тоест 10 други да минат да поразбъркат хубаво мармалада,май ще трябва да ги дърпат с хеликоптера нагоре.
                              Да минат но сигурно не могат който го може го може.

Видях как 300 човека минават с въже и само 4 без на чело със Марти

Коментар

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X