Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ерцберг родео 2012 - помощ при участието на българските състезатели

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ерцберг родео 2012 - помощ при участието на българските състезатели

Днес е много важен ден,да стискаме палци на нашите да се преборят за по-предни стартови номера.Успех на всички!

Коментар

За тия които няма да сме там, може да се насладим на пряко излъчване през интернет в неделя от 11 часа CET или 12 наше време.
      http://www.redbull.com/cs/Satellite/...21243208627296
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Има ли някакво инфо за нашите, поразгледах класирането на Рокет райда, имаме и завършили квалификациите, ама по-натам не знам
        ТУК съм посъбрал малко снимки от вчера

Коментар

Ето снимки от 2рия ден. На една от тях пишеше че Дайвит Найт е паднал и е на път за болницата с нараняване на лакътя и ребрата. Дано може да кара и в неделя.

https://www.facebook.com/media/set/?...3544999&type=1
          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
            Още една снимка от официалната страница на родеото, на нея се виждат Данчо Йорданов, Ники Мартинов и двете му дъщери Биляна и Габриела.
            [ATTACH=CONFIG]460775[/ATTACH]
            И Венци и Цецо се виждат

Коментар

Току що ми звъна Жоро Хаджиев /благодаря му за което/ и ми, каза че Мартин са го дисквалифицирали след като е натупал двама от стюардите при това съвсем заслужено ги е почнал.
              Мишо днес също са го дисквалифицирали, но той се е върнал в играта. Мишо е бил наказан заради уж превишена скорост в мината.....пълен ташак.

Жоро също така ми сподели, че мерките за сигурност са още по-строги и от миналата година и не дават дори и през останалите дни да се движиш свободно....

Тези обстоятелства налагат спешно да замина за там тази нощ и утре да се включа в партизанското движение против тъпите организатори....повече инфо утре вечер от хотела тук в темата.
              Последно редактирано от Chinela; 08-06-12, 19:50.

Коментар

Чинел, изкърти ги гадните отворковци!!! Свобода за ендурото, венсеремос

ТУК съм подбрал снимки от днеска... Готини са, какво ли ще е утре?...

Коментар

Ето и класирането на пролога - http://80.64.138.75/jart/prj3/mm/sys...Single1DAY.pdf

8 Българи на старта в неделя. Успех момчета !!!

94 Николай Мартинов
                  120 Мартин Иванов
                  200 Станислав Стоянов
                  242 Михаил Димитров
                  255 Цветан Минков
                  264 Ангел Минков
                  436 Георги Тошев
                  456 Данчо Йорданов
                  636 Цветан Колев
                  886 Стоян Пачарозов
                  1044 Андон Чулев
                  1057 Габриела Мартинова

Биляна е 12-та при жените, не знам защо Габриела е класирана при мъжете
                  http://80.64.138.75/jart/prj3/mm/sys..._LADY_1DAY.pdf

Коментар

Щото кара като мъж ? Ники Мартинов е 2-ра редица!!? Мноо хубаво че от година на година ,се увеличава броя на участващите Българи.
                    "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Привет от Айзенерц и българския отбор !
                      Виждате класирането от първия пролог. Сървайвъра се пребори мъжки, както обикновено и засега е във втора редица. Това е най-доброто класиране от пролог на български състезтел досега. Мартин тръгна с неподходящо съотношение между зъбите на пиньоните и въпреки това е 120-ти. За днес бяхме решили да направим корекции, но ...
                      Длъжен съм да заявя, че в случая с него, заради който беше дисквалифициран, Мартин Иванов няма вина. Аз бях там, стюардът се държа отвратително грубо и си получи заслуженото напълно справедливо ! Мартин Иванов не някой, който може да бъде унижаван публично и няма да го позволи заради никакъв залог, дори това да е участие на Ерзберг Родео !
                      Останалите българи дадоха резултати под своите възможности и силно се надявам днес да ги корегират !

Иначе снимки на родеото от мен няма да видите, защото отказвам да снимам зарад тромевата процедура и мерките за сигурност. За да отида на място, което аз желая, трябва да ми назначат гайд, който да ме води. Смешна работа ! Аз никога не съм обичал да ме водят, индивидуалист съм си и такъв щв си остана !
                      Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 09-06-12, 08:43.
                      Ендурото и сексът не са шега работа !
                      -------------
                      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                      http://crazy-job.com

Коментар

Току що ми звънна Чинела и ми,каза да напиша тук,
                        че поради лоши метеорологични условия се отменя днешния пролог.
                        За утре остават резултатите от вчера.
                        Така,че да пожелаем успех за утре на нашите момчета

Коментар

Успех на нашите момчета !1!
                          Последно редактирано от viki terzieva; 09-06-12, 14:51.

Коментар

Днес вали ужасно.Организаторите отмениха вторите квалификации и реда на стартиране става с времената от вчера.
                            Всички фаворите ще стартират от първа редица естествено.Основните претенденти са Греъм Джарвис,Дъги Лампкин, Джони Уолкър, братята Дан и Бен Хемингуей,Хави Галиндо,Пол Болтън,Таичи Танака, Герхард Фостър.От нашите във финала влизат Ники Мартинов, Станислав Стоянов ,Михаил Митов, Цветан Минков, Ангел Минков, Венци Тошев (Шойлев) и Данчо Йорданов.Мартин Иванов както стана ясно е дисквалифициран.
                            Окончателно кой в коя редица ще се нареди утре,ще стане ясно след като стане известен броя на отказалите се.
                            Да им пожелаем успех.Чинела е тук и се надяваме на отлично отразяване на събитията.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_2525.jpg
Прегледи:1
Размер:84.9 КБ
ID:5382518
                            Последно редактирано от Гълъбин Колев; 09-06-12, 17:59.
                            offroad фен
                            1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                            TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Жалко за Марти дано поне да ги е рендосал тия гадини както трябва

Коментар

Жоро и Гълъбин понеже са приятели с организатора и затова доста са смекчили отценката си за тоя ФАРС.
                                Аз ще ви го опиша с три думи и отивам да се напия..... SHAISE, SHAISE....SHAISE. И аз нямам нито една снимка.

Бог да прости това сътезания, то вече умря....!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X