Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ерцберг родео 2012 - помощ при участието на българските състезатели

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ерцберг родео 2012 - помощ при участието на българските състезатели

Благодаря за разказа от първо лице, много е вълнуващ!!!

Много ме радват успехите на нашите състезатели на международната сцена.
    Достойното представяне е още по-ценно, като знаем, че в България даже РШЕ няма...
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Браво! Много добро представяне на нашия отбор, борба докрай!
      П.п. Гримбо пак объркал контролата, а .. ? Той е оттук- оттам и няма представа накъде кара...
      Yamaha WR 200

Коментар

[QUOTE=Жоро Хаджиев;1871854], Той буквално прескочи "тримата от запаса" и със скок излезе на площадката.

Навярно не е прескочил само тези тримата,че как иначе се изпреварват 400 човека на Ерцберг.

Коментар

Много се извинявам за спам-а ... но този най-левия на снимката да свирка другия път като се събират да ходят от Виена на там!

Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
          Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
          Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

В събота вечер пред хотел "Берггастхоф" нашата група стягаше мотора на Данчо, а Мартин хал-хабер си нямаше, че и той фигурира в списъка. Казах им да внимават с ремонта, че ще проверя накрая какво са направили !
            Между другото, много съжалявам за момчета като Ади и Малък Тарзан, които трябваше да карат на всяка цена на Ерзберг, а го пропуснаха ! Те са таланти и заслужават да са там !
            Ендурото и сексът не са шега работа !
            -------------
            Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
            http://crazy-job.com

Коментар

МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Джони пак е първи , на пролога на Романякс !

1 15 Walker Jonny
                2 5 Galindo Xavier
                3 3 Lettenbichler Andreas

П. П. Джарвис е четвърти!
                KTM 530 EXC

Коментар

Ще ви пусна няколко снимки въпреки, че гледам нито някой пуска, нито пък има интерес към това състезание.
                  Аз обаче съм упорит и ще продължавам да популяризирам този спорт, дотогава, докато мога да снимам и пиша.

Искам също да опиша как премина състезанието през моята гледна точка, но затова ще трябва да почакате още малко.

Михаил Митов с неговият мотор и моя пикап.

По стар мой обичай, рано сутринта отидох в прес центъра и попитах: - И тази година ли ще сме затворници???
                  Лично Мартин Кетнер дойде да чуе въпросът ми, припомних му, че в Стара Загора миналата година ми обещаха с Катох,
                  че тази година движението ще е свободно.
                  Въпреки положителният му отговор, аз пак бях скептичен и повторих въпросът си. Тогава той /Кетнер/ ми даде един телефонен номер и каза да му звънна ако ме спрат някъде.
                  Даже ми предложиха да ме закарат докъдето пожелая, аз отказах естествено, имах си мой план и не ми трябваше тяхната помощ.
                  А планът ми беше да тръгна по трасето буквално и да видя къде ще е първото място на което няма да се мине без чужда помощ.
                  Такова място се оказа 6-та контрола, там вече чакаха двама от екипа на Джарвис, реших да се присъединя и аз към тези британски джентълмени и зачаках.

По пътя щракнах няколко снимки, но бях с обектив за далече и снимките в тъмната, мъглива и дъждовна гора бяха почти невъзможни. Пък и тази година бях тръгнал да си поправя една грешка от миналата и снимането беше на втори план.

Така наречената ВАНА...

Ето тази контрола следваше след ваната, не беше нищо особено, дори имаше около 50 метра засилка преди нея.

Това са контрольорите....естествено, че се качих пеша при тях, но 4х4, беше хлъзгаво и си помагах и с ръце.

Това съм аз, а това е огледало за ония големите камиони, а зад мен е трасето по което се качих и аз...

Указателните табели, донесох си няколко...сигурно затова Джарвис не ги е видял...

Стълба към небето, ето по такова нещо се качваха преди 6-та контрола, хлъзгав бетон и скала най-отгоре.

Първи дойде за около 7-8 минути Ларс Еньокъл....така мина, че всички, дори Тади и Джарвис водя тряба да му носят.
                  Всички извикахме от изненада, дори не успях да снимам, той се изстреля от бетона, прелетя около 3-4 метра и се качи на скалата.
                  Всички, дори и хората ба Джарвис които за момента бяха там се развикаха и ръкопляскаха от кеф.
                  За мен от малкото което видях тази година, това минаване беше черешката на тортата, после вижте как минаха всички останали.

Втория, но му забравих името....на 6-та контрол де, не в оверала

Ето го и Джарвис, мина 5 или 6ти покрай мен, но почти незабележимо и си помогна с крака....спря и пак тръгна.

Ето така минаха тези от първа редица.....не като Еньокъл, който пак повтарям, скочи право горе на пътя.

И този опита, но после падна...помогнахме му и замина..

Още един с неуспешен опит да се качи право горе.....само първият го направи и понеже е австриец, ме навежда на мисълта, че е спал там поне месец.

Ето от тук се засилваш и минаваш на бетона, после има един дирек в земята и релси....

Тук вече се излизаше и след 50 метра имаше един отвес на който беше 6-та контрола.

Хави Галиндо...

Този също е от първа редица...но мина по-зле от Мартин

Отидох замалко и до 6-та контрола, ходех и се връщах, двете места бяха само на 50 метра едно след друго.

Ето още един който бързаше и се опита да прескочи дори въжето с което влачеха поредната льохма от първа редица.

6-та...

Вече настана задръстване, събраха се от първа, втора о трета редица....

И се почна, никой вече не можа да се качи без въже, никой до самият край на състезанието...

Доброто обаче беше, че тази година извозиха публиката с рейсове доста нависоко и имаше помагачи в изобилие.

Ако има интерес и са ви харесали снимките утре ще продължа, а може и да си редактирам тоя пост ако се присетя още нещо на зарана, че сега тоя портокалов сок във водката си казва своето. Лека нощ.

Коментар

Евала Ванка ще чакаме следващия репортаж

Коментар

• От: Ерцберг родео 2012 - помощ при участието на българските състезатели

Охо чакаме.
                      Съдийката във ваната, верно, че руса ама много дебела бре.
                      Пак си взел бъчвообразния обектив.
                      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Аз имам интерес към състезанието и снимките! Радвам се супер много за нашите и мога да им кажа само едно голямо БРАВО!

Коментар

Е, срамота!
                          Тъкмо се зачетох, отпих първата глътка от кафето... И край
                          Много съжалявам, че тази година не бях там, след като са пускали публиката толкова нависоко. Дано и догодина е така, че и наче всичко приключва със сипеитена старта...
                          Горещо те уверявам, че интерес има, затова бързо пускай следващата порция. И да е по-голяма, моля

Коментар

Как не са обезопасили тези зъбати, стърчащи релси - предпоставка за сериозен инцидент?
                            Силата е нищо без контрол.

Коментар

хайде Ванка пускай поредната порция снимки че бирата ми се стопли вече

Коментар

Подкрепям Вики и смятам, че имаше интерс към състезанието. Четирима приятели се бяхме втренчили в монитора, както не правим и след 00.00 ч при канал за възрастни ! Набързо се преместих в офис на приятел, за да имам под ръка два компютъра. На единия вървеше живото предаване, а от другия следях инфо от различни сайтове. Във форума си задвахме въпроси и отговаряхме на такива още по време на състезанието. Зарибените, от мен, гледащи приятели ми звъняха постоянно за повече инфо. Изкарах си незабравима неделя, като поставих личен рекорд пред компа- около 5-6 ч. общо. При такова българско участие и резутати, въпреки проблемите с Марти, смятам че интересът ще се повишава, особено при следващите издания. Напълно споделям мнението на Жоро Хаджиев, относно израстването на младите ни надежди и това на старите кучета, покрай първите. Ние, неприсъствалите, сме жадни за всичко, случило се там. Ванка, не се скъпи, а пускай снимки и коментари, моля! Миналата година Анди Чулев бе пубикувал уникален пост, след завръщането си. Ако някой, от тазгодишните участници, реши да направи същото, ще го аплодираме. Поздрави!
                                Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X