Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕРЦБЕРГ РОДЕО 23-26.06.2011

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ЕРЗБЕРГ РОДЕО 23-26.06.2011

Първоначално публикуван от ostar Преглед на мнение
    Жорка, това че има ред, е много хубаво, но вие сте свикнали да си правите каквото искате. И си мислите, че като водите парада в БЪЛГАРИЯ, ще го водите и ТАМ,,,,,,,,,,,,,да, ама не. По въпроса с тапите, това не са вашите уредени състезания. Понеже няма как да се направите на интересни и няма какво да напишете за вас, се започва с теорията на конспирацията. Ние бяхме и на двата улея, където качваха камъните и никой не помагаше, момчетата се качваха сами, без да ги докосва някой, но нали ние сме свикнали все да ни помагат да побеждаваме, сега ни е трудно. ЗА ВСИЧКИ, КОИТО НЕ СА ХОДИЛИ ДА ГЛЕДАТ-и без да омаловажавам труда на нашите участници, които се бориха достойно, особено КУЛЕВ. И час преднина да им дадат, пак няма да стигнат до финала. Просто, първите са друго ниво. Тези, дето плачат за въжетата и цирка, явно са сбъркали мястото-циркът е някъде в БЪЛГАРИЯ, по нашите писти. А за 50 евро такса, какво плачете бе, баровци, минали сте около 2500 км. само да отидете до там, а ревете за сто лева. А как ще коментираш хеликоптерите, линейките, автобусите, които возеха зрителите, това сигурно е безплатно. Мога да изкоментирам още един, колкото българи видяхме в петък и събота и чуеха родна реч, бързаха да избягат от диалог. Единствен КУЛЕВ говореше нормално, дори и преди старта. Това ли ви е БЪЛГАРСКОТО?
    Ей, не се обръщай към мен с "Жорка", защото нито сме приятели, нито ще станем някой ден !
    Съветвам те да правиш коментари за състезанието, както правим всички останали тук, а не да дрънкаш глупости за каквито ти дойде на ум ! Обещавам вече да пиша само с прости изречения, че докато прочетеш едно съставно изречение, вече си забравил за какво е ставало въпрос отначало !
    Да, аз мога да правя каквото си искам и на Ерзберг Родео (в рамките на правилата), защото организаторите ме уважават, пия си уискито с тях и те тримата (Карл Катох, Петер Несута и Мартин Кетнер ще карат на едно много обичано от тях състезание, което се казва: "Six days crazy job" !
    Това, че пращаме 5 състезатели без такса на Ерзберг Родео достатъчно красноречиво говори за уважението, което имат към мен и за това, което съм извоювал за българското ендуро. Сега съм в болница в Австрия и вчера тримата дойдоха при мен, за да ме видят как съм и да ми помогнат ако имам нужда от нещо. Отказах помощ разбира се, защото аз не желая да обременявам приятелите си.
    Аз това, което съм написал тук, ще им го кажа и на тях в очите, и ще го обсъдим дори. Ако искаш да им препоръчам да вземем и теб като консултант по контактите...
    Не ми се пише тук заради ей такива дрисльовци !
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

• От: ЕРЦБЕРГ РОДЕО 23-26.06.2011

Е Жоро, щом си ядосан, значи си вече добре, слава Богу !
      Като беше писал, че има противоречие между долната и горната глава и ти предстои операция, се притеснихме да не ти резнат долната .
      Ама щом се нервираш и ти е все така дебел гласеца и точни определенията, значи всичко е наред.

А лигльовци винаги е имало, просто мигрират към по -сериозните форуми, докато не си намерят майстора .
      Последно редактирано от Nik Nikolov; 29-06-11, 15:51.
      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Все още ще се въздържа от разказ за състезанието, но за сметка на това ще коментирам някоя и друга снимка.
        Това намерихме на 16-та контрола, недвусмислено показваше, че май сме на правилното място.

Без коментар.

Ето въпросната контрола която пропусна Греъм Джарвис, той мина над дърветата и не я видя.

Гас гас България тиим...

Това е операторът на австрийската национална телевизия, там където минава той, минават и моторите.

Арката и трасето под нея, мнооо лесно ако си врабче.

Щом се показа ей тоя, за всички стана ясно, че Тади е под него и води.

Тази година за първи път се спускаха към арката, преди само минавах до нея и обратно.

Тади разбира се, въпреки наклона се опитваше да спуска на мотора, нали го снимаха...

Само да допълня, че аз никога не бих си и помислил, да спускам по тея мокри камъни дори пеша.

И естествено точно пред мен реши да ми направи снимката на деня.

Вече беше по внимателен, явно наклона и хлъзгавите камъни си взеха своето.

Тук пък операторът на австрийската телевизия се подхлъзна и падна пред него, Тади му се разкрещя подобаващо.

Забележете какъв е терена под мотора.

Караше се по тези камъни до гората в дъното, после следваше спускане и връщане пак по същите такива камъни обратно.

Греъм Джарвис беше на около 3-4 минути след него, но той излезе по далновиден.

Видя, че наклона е голям, спускането е поне 150метра, камъните са мокри и мърдат, и слезе до мотора.

Тук вече трябваше да завие към арката и да премине под нея.

След арката трябваше да кара по такъв терен поне още 400-500метра, за да стигне до оня череп от първата снимка.

Залитна от мокрите камъни

Дъг Лампкин, той веднага започна с падане, но не го хванах защото вървях след Джарвис по камънака.

През това време момчето с име на уйски показваше завидна техника.

Лампкин

12 години световен шампион по траял и вижте мъката изписана на лицето му...изводът е за вас.

Това беше на тази тераса, когато стигнеха до черепа състезателите се пускаха по една пътека,
        по която ние едвам слязохме пеша и се връщаха още 400-500метра по камънак към още една пътека,
        но за това след малко.
        Последно редактирано от Chinela; 29-06-11, 16:09.

Коментар

Ванка ето го и падането на Теди, австрийския ти колега го е хванал идеално

http://tvthek.orf.at/programs/70021-...-Erzberg-Rodeo
          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Точно преди секунди Джарвис задмина на ей тези камъни Тади, не съм снимал, гледах в захлас.
            Джарвис мина Тади все едно е спрял, на тоя калдъръм.

Тади го следваше, но брат му му показваше на кой камък и къде да стъпи...

Братя Блазузиак

Друго се е да те водят, през това време Джарвис вече беше пред пътеката.

Лампкин

Джони Уокър, момчето караше с Реклуз и стана трети.

Пътеката по която се излизаше до контролата която пропусна Джарвис.

Тоя два пъти ми издухва шапката на около 40-50метра от мен, толкова ниско летеше над Тади, имам чувството, че го охлажда.

Джарвис се засилва към пътеката, която качи от РАЗ, но Тади не можа и се връща 2 пъти.

Един мой много стар приятел, ще оставя на вас да отгатнете кой е и защо ми е приятел.

Ако познаете, ще има продължение, при това много интересно.

Коментар

Пиина една студена българска водица?
              MG RACING

Коментар

да и кара КТМ

Коментар

Ето малко видео от Carls Diner, падането на Теди.

Пътеката към CP16, на която само Jarvis се качи от раз, но пропусна да се чекира.

GAS GAS
                  EC 450 =>=> EC 300 2013

Коментар

Жоро ако исках да съм приятел с теб щях да ти кажа.Не ми давай съвет какви коментари да правя,както аз не давам на теб.Просто коментирах това което си написал.Не съм те питал с кой си пиеш уискито или дали си плащаш таксите,нито кой каде кара.Още повече къде си и кой ти идва на гости.Тези изречения достатъчно прости ли са да ме разбереш.Това което си ми написал е в стил ВИЖТЕ МЕ КАКЪВ БАРОВЕЦ СЪМ че някакъв ДРИСЛЬО да изказва мнение върху моето изказване. Даспазваш реда и правилата които някой е създал там е наложително.В крайна сметка никой от нас не е отишъл на сила.Това което съм написал е мое лично мнение,не трябва да го взимаш лично.Дрисльото те пита защо на състезанията у нас има петнаисетина участника и няма никакви ограничения, даже ваши хора толкова лесно махат маркировките, а там с фашиския ред има 2000 участника.И ако думата Жорка те обижда ще те наричам ДРИСЛЬО.

Коментар

...и тази тема стана като лафа " А вие защо биете негрите?!"......Та съвсем в стила на темата (да се чете "нема такъв") ето го и целия "уж" виц:......." По некое си време другаря Хрушчов се събудил с идеята, че в Куба трябва да се сложат ракети, насочени към братския ни (вече) хАмерикански народ. Речено-сторено. Президента на хАмерика се засегнал и приел нещата твърде лично...и попитал той: " ама защо така Другарю?!"....Другаря си допил пиенето (поредното) и казал: "А вие защо биете негрите?!".....а стига мерене,а?!
                      A stupid man's report of what a clever man says is never accurate because he unconsciously translates what he hears into something he can understand

Коментар

А стига вече, де. Иии не се сдържах вече...

Коментар

Винаги съм казвал, че този форум е голям. Никъде в нета няма да намерите по-подробна и нагледна информация за това състезание от тук.
                          Едно ме огорчава обаче, във фейсбук където не е профилиран сайт, има стотици коментари по темата, а тук нищо.
                          Щом не ви е интересно няма да пускам повече снимки, аз каквото трябва съм видял, с когото трябва съм споделил.
                          Явно тук май темите за оффроуд и ендуро вече са табу.

Дайте да го оставим Жоро на мира, и аз не съм влюбен в него, но фактите, че е патриарха на българското ендуро не мога да отрека.
                          Ако искате да коментираме състезанието давайте, ако ли не трия спама и заключвам темата. Наздраве.

Коментар

Чинел, скъзах се от бачкане за да пусна нета, тъй като в блока дето са сървърите имаше пожар и изгоряха и двете независими захранвания.
                            90% от усилията ми, бяха във връзка с твоя готин репортаж, инак не бих си дал толкоз труд.
                            Айде не спирай, моля те.
                            Знаеш , че на всяко голямо състезанив се явява един всезнайко - младши участник, дето спори със всички и после изчезва от форума.
                            По добре игнорирай заядиците, че чакаме снимки.
                            Бойко също моля да качи нещо. На вас чакаме, информацията е оскъдна.
                            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Все пак се вижда , че правилата не са за всички състезатели , това да ти показват от къде да минеш е по-голяма помощ от това да те дърпат и бутат , освен това няма как да пропуснеш контрола.
                              В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Ееее бай Чинел иска ли питане дали искаме снимки,ъъъ, все едно мен да ме питаш дали ми се кара мотор и дали ми се пие бира,през 10 минути щракам на темата в очакване на нещо ново.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X