От: ЕРЗБЕРГ РОДЕО 23-26.06.2011
Здравейте от ... Брук он дъ Мур !
Налага се да коментирам от тук, защото се оказа, че кръвта ми не е правилно разпределена към двете глави и горната остава по-малко кръвоснабдена. Отделно умората от 48 часа безсъние и всичко накуп ми осигуриха ... престой до понеделник в близката болница.
Е, това не ми пречи постоянно да бъда информиран за състезанието и обстановката от приятели австрийци, които постоянно минават от тук.
КТМ factory team май ще си изядат ташаците, че загубиха двата пролога, след като много разчитаха на легендата Евертс, но "ракетата" Ози сложи край на всички техни надежди, на което се кефят повечето тук на Ерзберг. Отделно "лудият" Сепи Фоли също измести легендата от второто място ! Говорих с доста австрийци и те самите са настроени негативно към прекаленото старание на домакините да покажат, че от КТМ по-яка работа нема
 ... само дето от Сузуки и Кавазаки не са на същото мнение !
Няколко думи още за двата пролога ...
В петък времето беше по-благоприятно и затова повечето състезатели дадоха по-добри времена. В събота се проявиха по-находчивите и изобретателните ... стига да не те видят, разбира се. Иначе знаете - DNS !
 ... стига да не те видят, разбира се. Иначе знаете - DNS ! 
Едва ли Евертс ще покаже нещо кой знае какво днес, затова отново се залага на машината Блазусияк, но и англичаните са тук, така че ... нищо не е сигурно за КТМ !
Имам информация, че Калин Кулев е тръгнал много добре, но сега къде е никой не знае ...
Скоро са мярнали Мартин Иванов на 5-та контрола и толкова.
"Трасето тази година е променено коренно" - ми каза току-що Данчо от 9-та контрола, където чакат нашите, за да им помагат.
Тук в болницата на Б/М постоянно кацат хеликоптери от Ерзберг Родео. Явно има доста ударени и дано няма от нашите момчета !
След около час всичко вече ще е ясно.Тогава ще се появя отново тук ...
					Здравейте от ... Брук он дъ Мур !
Налага се да коментирам от тук, защото се оказа, че кръвта ми не е правилно разпределена към двете глави и горната остава по-малко кръвоснабдена. Отделно умората от 48 часа безсъние и всичко накуп ми осигуриха ... престой до понеделник в близката болница.
Е, това не ми пречи постоянно да бъда информиран за състезанието и обстановката от приятели австрийци, които постоянно минават от тук.
КТМ factory team май ще си изядат ташаците, че загубиха двата пролога, след като много разчитаха на легендата Евертс, но "ракетата" Ози сложи край на всички техни надежди, на което се кефят повечето тук на Ерзберг. Отделно "лудият" Сепи Фоли също измести легендата от второто място ! Говорих с доста австрийци и те самите са настроени негативно към прекаленото старание на домакините да покажат, че от КТМ по-яка работа нема

Няколко думи още за двата пролога ...
В петък времето беше по-благоприятно и затова повечето състезатели дадоха по-добри времена. В събота се проявиха по-находчивите и изобретателните
 ... стига да не те видят, разбира се. Иначе знаете - DNS !
 ... стига да не те видят, разбира се. Иначе знаете - DNS ! Едва ли Евертс ще покаже нещо кой знае какво днес, затова отново се залага на машината Блазусияк, но и англичаните са тук, така че ... нищо не е сигурно за КТМ !
Имам информация, че Калин Кулев е тръгнал много добре, но сега къде е никой не знае ...
Скоро са мярнали Мартин Иванов на 5-та контрола и толкова.
"Трасето тази година е променено коренно" - ми каза току-що Данчо от 9-та контрола, където чакат нашите, за да им помагат.
Тук в болницата на Б/М постоянно кацат хеликоптери от Ерзберг Родео. Явно има доста ударени и дано няма от нашите момчета !
След около час всичко вече ще е ясно.Тогава ще се появя отново тук ...

Коментар