Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕРЦБЕРГ РОДЕО 23-26.06.2011

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ЕРЗБЕРГ РОДЕО 23-26.06.2011

Единствената помощ която се вижда да оказва публиката е един мъж който размести няколко камъка под мотора на Джони Уокър ако не се лъжа и другата помощ се изразяваше във викове от типа на "Го Теди, би керфул" и т.н. Дори след като си вземаха контролите не им помагаха. А за грешката на Греъм Джарвис малко ми е трудно да я разбера. Публиката ли не видя, търговски трик ли беше със заповеди спуснати отгоре или какво? Само те си знаят.
    Иван Маринов
    Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
    ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Извинявайте, че започнах така жлъчно първото си включване по темата, но нервите ми не издържаха.
      Няма да коментирам все още, защото освен псувни, друго на ум не ми идва.
      Нека разведря атмосферата със снимки от съботата.

Това беше някакъв си ....коптер с камера.

Коментар

Благодаря, че си ми оправил снимките.От това не разбирам.Ако ти се псува нямам нищо против,няма да го приема лично.В крайна сметка форума не е книга само за похвали.Живеем в свободна страна.Между другото не помня да съм те обидил с нещо,просто прочетох изказване на Жоро и го коментирах през моите очи,но вие го приехте твърде лично.Давай снимки давидим какво си снимал.

Коментар

Тук има доста клипове.http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...50&pagenumber=

Коментар

благодарим за хубавите снимки

Коментар

Ей Чинел, тези снимки чаках.
              Много си задобрял, а и техниката изглежда е с последен ъпдейт.
              Хич недей да коментираш, пускай още снимки да не си разваляме настроението без време.
              Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от ostar Преглед на мнение
                Благодаря, че си ми оправил снимките.От това не разбирам.Ако ти се псува нямам нищо против,няма да го приема лично.В крайна сметка форума не е книга само за похвали.Живеем в свободна страна.Между другото не помня да съм те обидил с нещо,просто прочетох изказване на Жоро и го коментирах през моите очи,но вие го приехте твърде лично.Давай снимки давидим какво си снимал.
                Нищо не си разбрал, не съм атакувал или обиждал нито теб, нито Жоро, ако искам да псувам някой то това са тъпите австрийци.
                Просто коментирах малко по-остро фактите от моя гледна точка, пускай снимки, аз ще ти ги оправя, и на всеки друг разбира се.

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                Ей Чинел, тези снимки чаках.
                Много си задобрял, а и техниката изглежда е с последен ъпдейт.
                Хич недей да коментираш, пускай още снимки да не си разваляме настроението без време.
                Ник благодаря, но нито съм задобрял, нито техниката ми е върхът.
                Снимам с Канон 40Д и 70/200/ф4...при това всичко съм купувал втора употреба.
                По нататък обаче ще има и снимки със сапунерка за 200лв....

Коментар

Ей тоя е задобрял, снима с два апарата едновременно...

Това са избрани кадри от събота, от самото състезание ще започна да пускам от утре!

Коментар

Хей мъже...... Моля ви, бъдете братя и покажете всичко, което можете. Като ми е кофти и спек си пускам старт от едно старо Еродео... Пък и не е редно само мъжове във форума...От името на всички ендуро духом жени, БРАВО.

Коментар

• От: ЕРЗБЕРГ РОДЕО 23-26.06.2011

По нататък обаче ще има и снимки със сапунерка за 200лв....
                      Aз тия снимки чакам да видя. Кой знае къде си се покатерил пак и не е било удобно да носиш големия.
                      Последно редактирано от Chinela; 29-06-11, 08:09.

Коментар

Ей, Чинел много яки снимки си направил. Тоя с двата апарата не може да те стигне. Браво !

Коментар

Ванка, отново страхотни кадри.
                          Друго си е да ги видиш в нормален размер
                          Благодаря!
                          Per aspera ad astra.

Коментар

Бойко, ти да не се притесни нещо от Чинела.
                            И твойте кадри ще уважиме, стига да ги пуснеш.

Коментар

Ванка, абе все пак имаше 10 наши участника в пролога петък и събота, както и 4 в неделя.
                              Е...
                              Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                              KTM 350 SX 2011

Коментар

Чинел толкова си надобрял, че спокойно може да те пускаме по сватби да снимаш булките отблизо с големия................обектив
                                Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X