Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕРЦБЕРГ РОДЕО 23-26.06.2011

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ЕРЦБЕРГ РОДЕО 23-26.06.2011

Много готин разказ!
    Поздрави!
    Yamaha WR 200

Коментар

Страхотни снимки....отново Не знам как си успял за толкова кратко време да си всеки път на точното място!Струва ми се че бутоните на задните гуми на повечето състезатели са по-къси ,явно има ограничение и не се допускат агресивни гуми?Може и да бъркам но следи от износване не виждам а друго обяснение нямам.

Коментар

• От: ЕРЗБЕРГ РОДЕО 23-26.06.2011

Аз мога да кажа само едно браво на нашите момчета.
        Последно редактирано от Жоро Донечки; 01-07-11, 00:08. Причина: не е по темата!
        МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Благодаря на всички, които ни направиха съпричастни с този ендуро празник! И снимките, и разказите на зрители и участници са уникални и пресъздават атмосферата на Ерцберг родео.
          Напълно съм съгласен с Калин, че не само спортните умения на състезателите, но и добрия съпорт и късмета могат да донесат по-добро класиране. Горд съм от постигнатото от всички Български състезатели, които имаха смелостта да се наредят на старта на това изпитание на спортните умения и дух.

П. П. Следя с нетърпения темата, очаквам още снимки, клипове, коментари.
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Сега чакаме есето на Ади. Ако може, един малък жокер само. Имаше ли, Ади, камера на гърдите си и ще има ли кадри с коментари?
            Въпрос към Чинела и Мики 64.
            Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

Коментар

Брандауер тази година също беше съпорт на този млад участник.
              Почистваше камъните по трасето и го съветваше къде и как да мине.

Тук станахме свидетели на изпреварване, нещо рядко срещано на Динамита.

Има какво да научим от този човек, при това много.

Единственият 4тактов мотор, който успя да качи динамита в рамките на 4-те часа.

При това доста атрактивно както сами виждате.

И накрая искам да завърша с един поздрав към всички фенки на Ендурото /особено една/

Благодаря на всички които оцениха труда ми и се извинявам още веднъж за нервното появяване в темата.
              Ако някой има въпроси, то нека не се стеснява, а да ги зададе тук в темата.
              Сигурен съм, че или някой от състезателите, или пък някой от публиката ще отговори веднага.

Коментар

Защо повечето карат двутактови и тази четворка с какъв работен обем е?
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                  Защо повечето карат двутактови и тази четворка с какъв работен обем е?
                  Защото са по - леки с около 20 кила; 449 сс.

П.П. Хускварната е с двигателя, който слагаха на BMW G450X, всъщност може и 510 сс. - на външен вид са еднакви.
                  Последно редактирано от ЗМЕЙ; 01-07-11, 13:20. Причина: Допълнение

Коментар

Предполагам килограмите на машината са решаващи.

Oп, Змея ме е изпреварил
                    Последно редактирано от БИЖО БИЖЕВ; 01-07-11, 13:59.
                    Който оцелее ще закусва!

Коментар

Тази снимка най ми харесва от всички.

Коментар

Първоначално публикуван от offar Преглед на мнение
                        Сега чакаме есето на Ади. Ако може, един малък жокер само. Имаше ли, Ади, камера на гърдите си и ще има ли кадри с коментари?
                        Въпрос към Чинела и Мики 64.
                        За есето на Ади не знам, ще трябва да питате учителката му по БЕЛ...Но съдейки по бележника му за тази година - тя не му е фен.

Ади нямаше камера на гърдите, но...имаше радиостанция със слушалка, за да може да се оповестява по трасето къде е...Не че е имало други от съпорта с радиостанции и не че някой го е чул.
                        Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                        KTM 350 SX 2011

Коментар

Благодаря на всички, които се постараха да ни зарадват с невероятните снимки и клипчета. браво на всички участници
                          Последно редактирано от Жоро Донечки; 01-07-11, 21:52. Причина: Ч

Коментар

Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнение
                            За есето на Ади не знам, ще трябва да питате учителката му по БЕЛ...Но съдейки по бележника му за тази година - тя не му е фен.

Ади нямаше камера на гърдите, но...имаше радиостанция със слушалка, за да може да се оповестява по трасето къде е...Не че е имало други от съпорта с радиостанции и не че някой го е чул.
                            Еееее, кофти. Сори, че не го е чул никой. Просто се надявах, че ще се накефим от кадри, както от Казанлък. Беше страхотно, както ги бяха използвали за първия стойностен репортаж по ТВ, по повод Ендуро. В случая беше Канал 1. Помечтах си за нещо подобно и съпроводено с коментари. Но нейсе! Пак ще чакаме, есето де. Поздрави!
                            Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

Коментар

А защо Брандауер е толкова назад в класирането, чак 155-ти и 7ма контрола, доста след Марти, Ади и Кулев ?

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                              Тази снимка най ми харесва от всички.
                              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                                А защо Брандауер е толкова назад в класирането, чак 155-ти и 7ма контрола, доста след Марти, Ади и Кулев ?
                                Защото е използвал тактиката, че между състезатели не е забранена помощта.
                                Минал е първите две, три контроли и после не караше по трасето.
                                На 16-та контрола Карл'с Динър дойде по пътя за да помага на младото момче, после се спусна до арката на Динамита пак по пътя,
                                остави си мотора извън лентите и се качи пеша да му почиства камъните, и да му помага пак.
                                Явно това е хита на лятото, за да можеш да се включиш към съпорта на някой.
                                Същата картинка беше и с Пол Болтън.
                                Утре като се върна ще ви пусна снимки да видите....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X