Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕРЦБЕРГ РОДЕО 23-26.06.2011

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ЕРЗБЕРГ РОДЕО 23-26.06.2011

Сега се разрових из ютуб и забелязвам доста клипчета съдържащи в заглавието си думи като Erzberg 2011 training и т.н. и в тях кадри от самия Ерзберг. Примерно от април месец мисля че имаше някакво клипче където някакви пичове си караха там. Та разрешено ли е да се кара там през годината? Може би и някаква предварителна подготовка на място би била полезна за догодина.
    Иван Маринов
    Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
    ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Първоначално публикуван от morosport Преглед на мнение
      Жорка питай МАЛКИТЕ ПИЧОВЕ как стигнаха сами до 9-та контрола???
      Приятелю...разликата между теб и "МАЛКИТЕ ПИЧОВЕ" е...абе..."кой си ти и за какво се бориш", както беше казал поета.
      Но, вероятно "Жорка-та" те познава и ще го питам...
      Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
      KTM 350 SX 2011

Коментар

Жорка, това че има ред, е много хубаво, но вие сте свикнали да си правите каквото искате. И си мислите, че като водите парада в БЪЛГАРИЯ, ще го водите и ТАМ,,,,,,,,,,,,,да, ама не. По въпроса с тапите, това не са вашите уредени състезания. Понеже няма как да се направите на интересни и няма какво да напишете за вас, се започва с теорията на конспирацията. Ние бяхме и на двата улея, където качваха камъните и никой не помагаше, момчетата се качваха сами, без да ги докосва някой, но нали ние сме свикнали все да ни помагат да побеждаваме, сега ни е трудно. ЗА ВСИЧКИ, КОИТО НЕ СА ХОДИЛИ ДА ГЛЕДАТ-и без да омаловажавам труда на нашите участници, които се бориха достойно, особено КУЛЕВ. И час преднина да им дадат, пак няма да стигнат до финала. Просто, първите са друго ниво. Тези, дето плачат за въжетата и цирка, явно са сбъркали мястото-циркът е някъде в БЪЛГАРИЯ, по нашите писти. А за 50 евро такса, какво плачете бе, баровци, минали сте около 2500 км. само да отидете до там, а ревете за сто лева. А как ще коментираш хеликоптерите, линейките, автобусите, които возеха зрителите, това сигурно е безплатно. Мога да изкоментирам още един, колкото българи видяхме в петък и събота и чуеха родна реч, бързаха да избягат от диалог. Единствен КУЛЕВ говореше нормално, дори и преди старта. Това ли ви е БЪЛГАРСКОТО?
        Последно редактирано от nickbochev; 28-06-11, 02:15. Причина: корекция на правописни грешки

Коментар

Жорка още нещо никой не спираше публиката да ходи по трасето нагоре.Поне десетките зретели които бяхме по високите точки тоест които не ни мързеше да вървим пеша.Но вие сигурно искате да се качите със колите, повярвай ми и аз исках амаааааааааааааа НЕ .Ако всички тръгнат със коли и мотори какво ще стане,ти поне си бил там я кажи.

Коментар

Кулев напиши два - три реда за състезанието стига със това плакане. Нещо през твоите очи,като човек които е участвал,но честно и от сърце.Поздрави от Троян.

Коментар

Първоначално публикуван от ostar Преглед на мнение
              Жорка това че има ред е мого хубаво, но вие сте свикнали да си правите каквото искате.И си мислите че като водите парада в БЪЛГАРИЯ ще го водите и ТАМ,,,,,,,,,,,,,да ама не.По въпроса с тапите това не са ваши те уредени състезания.Понеже няма как да се направите на интересни и нямя какво да напишете за вас се започва с теорията на конспирацията.Ние бяхме и на двата улия кадето качваха камъните и никой не помагаше момчетата се качваха сами бес да ги докосва някой,но нали ние сме свикнали все дани помагат да побеждаваме сега ние трудно. ЗА ВСИЧКИ КОИТО НЕ СА ХОДИЛИ ДА ГЛЕДАТ-и без да умаловажавам труда на нашите участници които се бориха достоино,особено КУЛЕВ.И час преднина да им дадат пак няма да стигнат до финала.Просто първите са друго ниво.Тези дето плачат за въжетата и цирка явно са збъркали мястото-цирка е някъде в БЪЛГАРИЯ по нашите писти.А за 50 евро такса какво плачете бе баровци,минали сте около 2500км.само да отидете до там а ревете за сто лева.А как ще коментираш хеликоптерите линейките автобусите които возеха зрителите,това сигурно е бесплатно.Мога да искоминтирам още един ,колкото българи видяхме петък и събота и чуеха родна реч бързаха да избягат от диалог.Единствен КУЛЕВ говореше нормално дори и преди старта .Това ли вие БЪЛГАРСКОТО.
              Абе ти защо говориш глупости! Май за първа година идваш......Бай дъ уей, Ади и Марти отвяха моя приятел Кулев на 8-ма контрола.А и Кулев не е да не го дърпаха.
              Кадри искаш ли?
              Тук говорим за представяне на българите, а не за Кулев и другите

Може и едни други кадри да постнем при желание от страна на Чинела.На помагачите с екип на КТМ, качени горе предварително
              offroad фен
              1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
              TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                На 17 годишните Мартин и Ади много малко им е помагано. По сипеите са се справили сами и само на 7-ма контрола са им помогнали. Повечето българи или не са били на точните места, или не им е пукало кой как ще се представи от нашите ... типично българска черта !
                Дали не са ти сбъркали нещо там с хапчетата..., типично българска черта е да се коментира нещо което не си видял САМ!!!
                Съжалявам, че се налага да съм груб с теб, /нищо лично/ но не си прав, не знам кой австриец или българин те информира, но качването на всеки един българин на правилното място, тая година беше чиста доза КЪСМЕТ.

Жорка още нещо никой не спираше публиката да ходи по трасето нагоре.Поне десетките зретели които бяхме по високите точки тоест които не ни мързеше да вървим пеша.Но вие сигурно искате да се качите със колите, повярвай ми и аз исках амаааааааааааааа НЕ .Ако всички тръгнат със коли и мотори какво ще стане,ти поне си бил там я кажи.
                Това все едно не съм го прочел.....ОСВЕН, ЧЕ СПИРАХА ПУБЛИКАТА ОЩЕ ОТ 6:40 СУТРИНТА, А И КОГОТО ХВАНЕХА НАГОРЕ ГО ВРЪЩАХА С ПОЛИЦЕЙСКИ ДЖИП И ПОНЕЖЕ НЯМА МЯСТО ЗА ВСИЧКИ СЕ НАЛАГАШЕ ДА ХОДИШ СЛЕД ДЖИПА ВСЕ ЕДНО СИ КАТОРЖНИК.
                Бяхме готови още в 7:00 с въжета и раници, но ни ИЗНЕНАДАХА с тези драконовски мерки, наложи се да се промъкваме в гората все едно сме партизани и немците ни гонят.
                Такъв срам не съм брал, затова заявявам публично, ТОВА МИ БЕШЕ ПОСЛЕДНИЯТ ЕРЗБЕРГ!!!!!!!!!!!

А и да добавя за колегата OSTAR, тези ДЕСЕТКИ зрители, преди години бяхме ХИЛЯДИ нагоре по високите точки!!!!!!!!!!!!!!!!

НАЙ-ТЪПИЯТ ЕРЗБЕРГ НА КОЙТО СЪМ БИЛ....

П.П. Имам около 1000 снимки, но ще ги пусна когато се успокоя, сега съм бесен и отивам да бачкам, май ще е по-приятно отколкото друг път.
                И за съжаление не можахме да помогнем на нито един българин, но пък станахме свидетели на ДРАМАТА на състезанието, тоест изпреварването на Джарвис и пропускането на контролата, бяхме точно ТАМ.
                Пак да повторя, ако ми мине скоро ще разкажа ОТ ПЪРВА ръка за разлика от ...............
                Последно редактирано от Chinela; 28-06-11, 08:24.

Коментар

ИЗВИНЯВАМ СЕ НО ЯВНО НЕ СТЕ МЕ РАЗБРАЛИ.Нямам нищо против представянето на българите.Всички учасници имат моето голямо уважение за смелостта труда който са положили.Защото като се покажеш на сипея е друго.Чета това което съм напесъл и никъде не видях да плюя някой състезател.Да малко съм рязък но стига сме плакали и обвинявали други за нашите неволи.Ако нещо не сме направили значи не сме намерили начин.Аз съм против помагането,ТОВА НЕ Е състезание за публиката,което много ми харесва.И ДРУГО- нас никои не ни спираше,за вас незнам.И КУЛЕВ не го познавах до преди няколко дена . Просто беше единствения БЪЛГАРИН който говореше и се държеше нормално със други БЪЛГАРИ,за това го помолих за коментар.В краина сметка всеки си има мнение,и на мен много неща неми харесват променям тези който мога,асъс другите продължавам да се боря.

Коментар

ИЗВИНЯВАМ СЕ НО ЯВНО НЕ СТЕ МЕ РАЗБРАЛИ.Нямам нищо против представянето на българите.Всички учасници имат моето голямо уважение за смелостта труда който са положили.Защото като се покажеш на сипея е друго.Чета това което съм напесъл и никъде не видях да плюя някой състезател.Да малко съм рязък но стига сме плакали и обвинявали други за нашите неволи.Ако нещо не сме направили значи не сме намерили начин.Аз съм против помагането,ТОВА НЕ Е състезание за публиката,което много ми харесва.И ДРУГО- нас никои не ни спираше,за вас незнам.И КУЛЕВ не го познавах до преди няколко дена . Просто беше единствения БЪЛГАРИН който говореше и се държеше нормално със други БЪЛГАРИ,за това го помолих за коментар.В краина сметка всеки си има мнение,и на мен много неща неми харесват променям тези който мога,асъс другите продължавам да се боря.
                    ха ха !!
                    [SIZE=1][B][SIZE=2][URL="http://sixdayscrazyjob.com/"][IMG]http://ftp.domainbg.com/JORO_HD/Six-days-logo.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/B]
                    [B][SIZE=1]КТМ 450EXC-R '09[/SIZE][/B]
                    [B][SIZE=1]-------------------------[/SIZE][/B]
                    [B][SIZE=1]Ендуро клуб "Луда работа" - Стара Загора[/SIZE][/B]
                    "Колкото по-трудно , толкова по-лесно"
                    [/SIZE]

Коментар

За първи път Ерцберг ми оставя тегави чувства. Следил съм го през последните 4 години само от компа, за съжаление, така и не отидох на живо. Това състезание за мен бе най-големия празник на хобито ми. Спомням си настроението, тук във форума, което успяваха да ни предадат уникалните репортажи на Чинела и другите колеги. Тази година, обаче, не е така. Чакам да се уталожат страстите, и отново да видим кадри и коментари. Чинел, аде по-бързо да ти мине, щото сме гладни. Поздрави!
                      Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

Коментар

Ще ме извините, ама по начина по който е тръгнала приказката тука (както в повечето сериозни теми)....
                        Не ми се пише!!!
                        К. Кулев

Коментар

И все пак, добър или лош, Ерцберг си е Ерцберг. Ясно е, че няма начин да се пребори с първите 10 засега, важно е участието и трупането на опит.

А 30 000 читатели, чакат разказ и снимки
                          Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

По отношение на състезанието май от никого до сега не чуд някакво позитивно мнение. Но мерките се затягат тотално навсякъде. Навремето гледахме световното от 1 метър и усещахме всяко потрепване на газта, сега гледаме театър от 100 метра и само гледаме, без да усещаме звука и вибрациите с тялото си. Явно така ще е за напред и вместо да ходим по чукарите , ще гледаме такива прояви на големите си модерни телевизори с 3 4 и 5D.

По отношение на нашите момчета, мисля, че на всички трезво мислещи хора е ясно, че хората които завършват, а и много след тях, са про състезатели, прекарали по-голямата си смислена част от живота на 2 колела, със сериозен опит в траяла най-вече, ендуро и мотокрос. Така че няма как да искаме от тях малко възможни неща, поне на този етап.
                            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

На мен лично ми беше първи Ерзберг и много ми хареса. Имаше екшън, имаше емоции, имаше дърпане на мотори (включително и нашенски) и много впечатляващи гледки.
                              Наистина контролните постове и проверките ме бяха малко, но така организацията е по-добра, предполагам.
                              Относно помагането на участниците - практиката показва, че и на най-добрите им се помага на определени места.
                              Това е нормално и прави зрителите, непосредствени участници в събитието.
                              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image00638.jpg
Прегледи:1
Размер:122.0 КБ
ID:5287564

Име:Image00917.jpg
Размер:229.3 КБ
ID:5287560

Име:Image00320.jpg
Прегледи:3
Размер:222.9 КБ
ID:5287561

Име:Image00150.jpg
Размер:261.7 КБ
ID:5287562

Име:Image00214.jpg
Размер:272.8 КБ
ID:5287563

Име:Image00434.jpg
Размер:251.3 КБ
ID:5287568

Име:Image00407.jpg
Размер:257.5 КБ
ID:5287566

Име:Image00576.jpg
Размер:191.0 КБ
ID:5287567
                              Прикачени файлове
                              Последно редактирано от Chinela; 29-06-11, 15:33. Причина: добавени снимки

Коментар

Според мен ,за да се представиш добре на Ерзберг ти трябва: Яко каране на рали и мотокрос за пролога. Ще е хубаво да се влезе в първите 2 редици. (Аз на пролога карах на места "на смърт" и в крайна сметка се оказа ,че първият на пролога ми слага по 5 секунди на 1 км. Това според мен значи ,че имаме реални шансове догодина да влезнем по напред!) Това е за пролога, а за "Here Scramble" само траял и много добра физическа подготовка! Също така трябва да си изключително нагъл и да не чакаш никой! И да МИСЛИШ (най-важното!)
                                KTM sx-f 350 2011
                                Honda Montesa Cota 250
                                KTM exc 450 Supermoto

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X