Обява

Свий
Няма добавени обяви.

AMA SUPERCROSS 2010 - коментари на състезанията

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: AMA SUPERCROSS 2010 - коментари на състезанията

Ама, Рики май е понадебелял, а?

Коментар

Определено Наскар си е казал думата при него

Само на мен ли ми се струва така или на някои части от трасето като че ли Пурсел е една идея по-добър от всички останали и като че ли е най-самообладаният пилот на трасето
      Последно редактирано от viki terzieva; 08-03-10, 14:30.
      SUZUKI RMZ 250

Коментар

По мое мнение на Пурсел много сериозно му провървя на последното състезание. Макар, че съм съвсем съгласен с коментара на Рики - "Точно за това той е с номер 1 на мотора", след като заради поредица от какви ли не случки по трасето, той пак се оказа първи.
        Много се радвам, че другите имат вече неговата скорост дори и за малко. Интересно ще е.
        А Канард пък също ме зарадва
        К. Кулев

Коментар

Мина още едно състезание на Дайтона. Какво да кажа? По мое мнение не беше толкова напрегнато като предишните. Може би така ми се стори, защото беше доста дълго и на моменти доскучаваше. Трасето беше като на мотокрос проектирано от Кармайкъл. Нямаше кой знае какви изненади, но не мога да отреча, че имаше и интересни моменти. Жалко за Лангстон. Аз още преди два кръга, когато Хил беше на върха исках да кажа, че той няма да издържи и даже слагах в борбата Милсап. Може и да не съм прав за него, но се видя, че на такова трасе не му достигат силите, не техниката. Поздрави за вечните заподозряни.
          Риид се появи колкото да загрее мотора. Сигурно ще го видиме в следващият кръг в Торонто.

Коментар

Гледах Дайтона сега, гледам го Дънджи - това момче, ако не вземе старта, не може да стане първи. Сравнението с Карлмайкъл си беше направо обида с Рики. Дънджи по-скоро е втория Рийд - същото нежно излъчване и нерешителност да даде газ ... не ме кефи.
            Последно редактирано от viki terzieva; 08-03-10, 14:29.
            [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Дънджи, да, все едно кара просто постоянно, без да прави много излишни рискове. Докато Вилопото наистина беше "заварил" газта, наистина летеше по пистата, особено първите 10 обиколки. Направо беше се откъснал доста напред, караше много агресивно и даже Рики каза, че направо лети по трасето и си създава свои собствени линии, а не използва бързите стандартни. Заслужава засега с карането си той най-много да вземе титлата, но ще видим, има още състезания!
              Последно редактирано от viki terzieva; 08-03-10, 14:28.
              [I][B][COLOR=DarkOrange]КТМ 525 ЕXC[/COLOR][/B][/I]

Коментар

Съгласен съм с Борис. Дънджи, ако не вземе старта, просто не става. Пистата беше просто страхотна.Скоростна и технична.
                За Вилипото .... Показва постоянство и скорост.
                Просто ги дръпна още в началото и до края не направи грешка и заслужи 1-во място на подиума.

Коментар

Е аз пък не съм съгласен с вас
                  Дънджи след старта беше 5ти. За кратко време отиде на втора позиция, но Вило определено беше решил да спечели.
                  А и не мисля, че се откъсна кой знае колко пред Дънджи.
                  По скоро двамата се откъснаха значително пред останалите.

А че Вилопото е постоянен хич не мога да се съглася - първите 4-5 кръга караше супер посредствено, последните няколко се активира и на моменти показва наистина бързина. Но с моментни изблици титла не се печели.

Според мен стана хубаво състезание.
                  А трасето ми допадна страшно много, жестоко сътворено.
                  Някаква комилация от мотокрос и суперкрос, която много радва.

Но коя беше кулминацията на този 9 кръг???! Видяхте ли я?
                  - времената от квалификациите

1 място Пурсел
                  2ро Рийд
                  3то Дънджи
                  4то Вилопото
                  5то Уилсън
                  Като Пурсел беше на цяла секунда преднина пред Дънджи

Коментар

Малко си в грешка Дънджи беше 5 преди да прекратят състезанието след това стартира 3 ти ... а Вилопото първите състезаня не беше в кондици то това се знаеше от всички
                    [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от borisgp Преглед на мнение
                      след това стартира 3 ти ...
                      За да сме максимално точни - на втория старт излезе 4-ти.

Коментар

Аз пък мисля че Канард се представи много добре, при условие че не се бори за титлата, и независимо че при втория старт стартира лошо, това не му попречи да излезе 3ти още в началото.

Относно Дънджи - кара си човека, просто нямаше смисъл да се бори с Вилопото и да рискува на тази писта, всички видяхме колко е коварна. Не случайно коментаторите споменаха, че доста често се чува "panic rev" от моторите

Коментар

Ако някой очаква на този етап на шампионата Дънджи с 20 точки преднина да се хвърли с рогата напред, просто го подценява. Вилопото наистина кара много вдъхновено. Страшно ме изкефи. Не вярвам обаче това да му стигне за титлата... Трябва Дънджи нещо пак да се издъни за да стане пак интересно. Абе разчитаме на Рийд и Буба.
                          Пурсел искам да го видя в 450. Лайта му е отеснял отдавна.
                          К. Кулев

Коментар

Уникално състезание за поредна година в Дайтона.
                            Голямо браво и на екипа по отразяването, оператори и режисьори, с тези летящи камери беше върха.
                            Относно Вилопото и Дънджи е много трудно да се каже от сега. Тия 20 точки са нищо. Едно падане на Вилопото предния кръг се видя как го върна рязко назад в точките, същото може да стане и с Дънджи, гаранции няма.
                            Определено за момента Вилопото е този който диктува правилата, а в началото на сезона това беше Дънджи, сега ролите се размениха, да видим кой колко ще изкара. Вилопото кара на ръба и рискува много, Дънджи пък залага на сигурното каране което принципно е по-гарантирания вариянт за трупане на точки.
                            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Кулев Преглед на мнение
                              Пурсел искам да го видя в 450. Лайта му е отеснял отдавна.
                              Аз се надявам догодина вече да го гледаме при големите.
                              Определено ще има какво да покаже, а и в младоците е бъдещето.
                              Не искам да подценявам Рийд, но ми се струва, че даде каквото имаше да даде от себе си през годините, едва ли ще ни изненада за напред със свирепа бързина.
                              Буба, Дънджи и Вилопото са хората с възможност за спечелване на титла в следващите години.
                              А от малките лично аз разчитам на Стрюп и Пурсел още от догодина да внесът свежест при 450то.
                              От западната също има един, двама, които се открояват.

Коментар

Точно обратното. Равнис по Дънджи Сега той може да се напъв за победа, ама може и да не се напъва. Вилопото има само един вариант- пълна гас и да се надява на карък за Дънджи. Но грешките стават когато рискуваш повече, а за Дънджи всички казват че е много постоянен. Не мисля, че ще има много екшън между тях, макар че има достатъчно състезания за да стане пак обрат, а и два фактора, които едва ли могат да остават двамата претенденти спокойни - Стюърд и Рийд. Когато те се върнат всичко може да се случи.
                                Дайтоне беше едно от най-малко напренатите състезания. Дано следващите да са пак 100% екшън!
                                К. Кулев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X