Обява

Свий
Няма добавени обяви.

AMA SUPERCROSS 2010 - коментари на състезанията

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: AMA SUPERCROSS 2010 - коментари на състезанията

Дават го на живо на:
    http://www.gledaisport.com/p-38634.html

Е, за някои ще е прекалено късно (3.00часа)

Коментар

Който не го гледа това състезание ще изпусне много.
      Даже и LCQ-тата бяха изключително интересни. Аз за първи път съм се "напъвал" и подскачал от стола гледайки LSQ.
      Имаше и едно феноменално изпреварване на Пърсел при малките.
      Абе дали аз греша или екрана ми разширяваше, но ми се струва, че Кармайкъл е понатрупал доста около него.

Коментар

Състезанието просто беше унилано.
        Гледайте го няма да съжалявате
        Няма да издавам нищо за да може да ви е интересно.

Коментар

Евала и при малките и при големите Monster Energy Kawasaki обраха 1 места да не говорим че и техен спечели west 250..мн добри пилоти са подбрали за тази година ааа и изобщо а за тази седмица мн добро състезание беше при 450 мн ми хареса имаше мн борбаа и евала на моя любимец Вилопото отново се представи мъжки и се бори здраво за това!А при малките си го знаем "вещият французин" но със сигорност съм за Justin Barcia мн хъс и талант има в това момче и кара мн здраво но това състезание извади късмет заради тия изоставащите!!!
          [I][B][COLOR=DarkOrange]КТМ 525 ЕXC[/COLOR][/B][/I]

Коментар

Първоначално публикуван от FoReVeRcHo Преглед на мнение
            Състезанието просто беше унилано.
            Гледайте го няма да съжалявате
            Няма да издавам нищо за да може да ви е интересно.
            Нали за това е тази тема- тук влизат само хора, които са го гледали.

Страшно състезание! Разтуптя ми се сърцето като стана борбата

Вилопото захапа здраво. Много авторитетно каране. Предполагам след като падна, се нахъси още повече и всичките му задминавания бяха доста недвусмислени. Чак лидера на LCQ му каза: -минавай, мир да има
            Както кара ми изглежда като шампион Не мисля, че Дънджи може много да го притесни. Точките са добре... сметките натам отиват.

Дънджи май се върна Много добро състезание за него. Чизхолм пак прави бели по трасето. Май му трябва предупреждение. Не че Дънджи щеше да настигне Вилопото, а камо ли да го мине, но неприятни прояви има- сбори се с Вилопото, пречка се на Дънджи, а миналата година се заби в Чад Рийд.. Явно не обича да го затварят с обиколки...

Голямо удоволствие беше да гледам Кевин Уиндам през хийта и в състезанието. Много мазно! Иска ми се и аз да карам така един ден. ама едва ли. Толкова прецизно и безгрижно каране , без нито грам излишни движения... жалко, но не можа да издържи на напористите младежи.

За малките. Барша е сензация и има защо. Само му вижте клипчетата в YouTube. Страхотно кара- с такава лекота дъни мотора до прекъсвач и наистина си личи детската магия в карането му.

Последно редактирано от iassen; 23-02-10, 13:28.

Коментар

Уникален е просто.Да му мисли механикът му
              sigpic

Коментар

Хубаво състезание.
                Аз се радвам, че Дънджи се връща в играта.
                Трябва му още един кръг психо терапия с такова по-спокойно каране с една добра крайна позиция и ще е готов да отваря повече газта, и да поема повече рискове. Защото АМА Суперкрос само така може да се спечели.
                Поздравления за Вилопото, много добре се върна в битката след отпадането в хийта.

При малките Пурсел прави невероятно представяне - много стабилен и в същото време страшно бърз.
                Барша също е много бърз, но и много импусливен, което на тоя етап го държи извън борбата за лидерство.
                Не знам от къде идва и какви са му предишните изяви, но неговия екип трябва да работи в една друга посока струва ми се.
                Барша, ако успее да намери стабилността на Пурсел, ще изглежда по много различен начин.

Все пак се радвам за Французчето, че държи положението и гради една добра визия на европейската школа на сред щатско.
                И то не как и да е, а просто доминиращо.

Коментар

Вилипото показа страшен хъс за победа.
                  Много добро каране и постоянство.Дънджи също се завръща в битката.
                  Дано само няма контузий и травми който да им попречат да се състезават.
                  Да се надяваме скоро да видим Стюард и Риид за да стане още по-интересно.

Коментар

Съжалявам, не намерих линк за стреем на живо.
                    И този кръг заслужава да се гледа. Аз се бях подготвил за дрямка при леките, но още на 4-5 обиколка ме изправиха на крака. Имаше изненади. И в двете състезания просто за секунда нещата се обръщат наопаки.
                    Гледайте ги, няма да съжалявате.

Коментар

Само Windham

Двете Хонди като се дърпаха в началото на Мейна беше много красиво

Иначе очаквах Canard да завърши поне в десятката, ама явно си трябва повече опит при големите.

Коментар

Първоначално публикуван от Jister Преглед на мнение
                        Само Windham

Двете Хонди като се дърпаха в началото на Мейна беше много красиво

Иначе очаквах Canard да завърши поне в десятката, ама явно си трябва повече опит при големите.
                        Ти май си още на предишният кръг.

Коментар

Първоначално публикуван от spotbeam Преглед на мнение
                          Съжалявам, не намерих линк за стреем на живо.
                          И този кръг заслужава да се гледа. Аз се бях подготвил за дрямка при леките, но още на 4-5 обиколка ме изправиха на крака. Имаше изненади. И в двете състезания просто за секунда нещата се обръщат наопаки.
                          Гледайте ги, няма да съжалявате.
                          Леките и на мен много ми харесаха, обаче 450 те беше пълна скука.
                          Жалко за Барша голяма щуротия направи, беше се пренадъхал да е първи и можеше да го направи ама... както се изказа Рики малко иронично : "....Руки стаф..."
                          Като че ли ще наблягам повече на леките тая година Поне до 11 рунд де
                          Последно редактирано от viki terzieva; 08-03-10, 14:31.
                          [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от spotbeam Преглед на мнение
                            Ти май си още на предишният кръг.
                            Ами да не видях че е излезнал новия, и реших да си пуна мнението за стария макар със закъснение

Коментар

Едно клипче правено от мен за всички любители на AMA SUPERCROSS.Дано да ви хареса.
                              http://vbox7.com/play:a8f39e21
                              Когато хората не могат да достигнат нивото ти,започват да те плюят!
                              GSM - 0877851214

Коментар

Ее... не е истина... Малките направиха фурора на тоя кръг.
                                Жестока конкуренция. А Пурсел показа, че когато не е лидер има слаби страни върху, които трябва още доста да работи.
                                Все пак с малко късмет пак грабна победата.
                                Но битката беше жестока. Особено Барша и Пурсел се ядяха много здраво по едно време ... Изкефих се на макс.

При големите нещата се връщат към началните кръгове.
                                Летящият старт на Дънджи и след него скука...
                                Направи 3сек на втория Вилопото... Вилопото се опитваше с трипъли да наваксва, не успяваше и на края много кофти се наигра... Жалко за него, заслужаваше си второто място, много ми хареса как изпревари Канард в битка за второто място...
                                Много агресия и жажда за победа има в това момче
                                Но определено Дънджи даваше яка газ, щом Вилопото не му смогваше да го настигне, на третия направи 15сек, а 11тия го затвори с обиколка

Клипът на BigI2Kе жесток...
                                Последно редактирано от Жоро Донечки; 02-03-10, 21:04.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X