Обява

Свий
Няма добавени обяви.

AMA SUPERCROSS 2010 - коментари на състезанията

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: AMA SUPERCROSS 2010 - коментари на състезанията

Kak изведнъж всички се надъхаха за титлата ..... не виждам обаче шампионско каране от нито един. Днеска има добър ден Милсапс и условията му пасват утре ше е Вилопото, други ден Дънджи няма да падне ....Ако Чад беше тука щеше да удари джакпота с неговото постояннство. В общи линии без шампионите все едно гледаме два лайт класа ....
    [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

+1
      Чад притежава невероятно прецизно каране и постоянство,за разлика от други фаворити ,щеше да е като акула в свои води
      "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
      MG Racing Team

Коментар

Тази вечер ще гледате и Джеймс Стюард.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
          Тази вечер ще гледате и Джеймс Стюард.

Да,само че при коментаторите
          Каза че се оправя до колкото разбрах.
          Много интересно състезание.Няма да кажа кой е спечелил, за да е по интересно като гледате.

Коментар

Първоначално публикуван от FoReVeRcHo Преглед на мнение
            ...., за да е по интересно като гледате.
            За да е по интересно трябваше да не коментираш поста ми, а да ги оставиш да ореват орталъка....

Коментар

Абе нали за това я направихме темата за да си коментираме като го изгледаме?Поне аз така разбрах.

Трасето много ми хареса, но сякаш нямаше много спиращи дъха моменти.Голяма част от състезанието не бях много съсредоточен, но най-помня завъртането на Дънджи и после когато изпревари Милсап.
              Иван Маринов
              Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
              ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

От това състезание, на мен най-интересно ми беше нивото на Дънджи.
                Пак отлагме появата на новия Кармайкъл...
                Ако е решил да се посъвземе, че се претрепа последните състезания и е по-добре да охлаби малко отколкот да се контузи... добре. Ама така ако мисли да кара!
                Аз се радвам че шампионата е толкова непредвидим между другото, но... Това баша най-скучното състезание тази година (до колкото може да има АМА суперкрос скучен де )
                К. Кулев

Коментар

Е тъкмо сутринта като го изгледах се чудех абе скучно ли беше състезанието или аз си въобразявам .....нямаше екшън изобщо. И Дънджи нещо....ама другата седмица ше се принуди да дава повече газ може и да гледам пак лупинги.

Коментар

Да, верно нямаше много интрига... Дънджи нещо спихна напоследък, но разцепи добре два пъти Милсапс. Явно добра спойка се получава между него и Сузукито щом така дърпа на газ, но има нещо нередно - най-вероятно ментално. Рики трябва да го изповяда и пак ще тръгнат нещата

Вилопото си е направо претендент за титлата, нищо , че му е общо 4-та победа в този клас и, че е 3 точки назад. Това за мен е стабилен карач- бърз, съсредотчен и постоянен. Скоро ще го броиме и за старо куче.

За разлика от Дънджи, Хил продължава да си кара. Ще е голяма изненада да стане шампион, но с всяко състезание си заздравява репутацията.

Радвам се, че вероятно ще видим Стюарт и Рийд в мелето. Дори и да не гонят титлата, можем да разчитаме на зрелище , поне що се отнася до Джеймс.

а за темата: аз не влизам тук преди да съм гледал кръга. Нали това беше целта.

Коментар

Аз като казах още в началото да не бързате да коронясвате Дънджи, никой не слушаше Иначе Милсапс ми се струва много пасивен карач, кара си там с едно темпо и тва е, няма да се защитава, да се бута, да настъпи малко повече, не.
                      Иначе много се радвам за подиума на Windham той е от наща група - карачите пенсионери , а и на кормилото на CRF'a ми пише Windham, хаха

Сега като гледам всички в челото карат на горе долу едно ниво, няма някой който да е много пред останалите.
                      Стю като дойде ще ми е много интересно дали като останалите ще се бори за място или за минута преднина
                      Последно редактирано от Jister; 17-02-10, 00:00.

Коментар

Любимец винаги ми е бил Вилопото и винаги е имал страхотно каране мн атрактивно кето показва наи-добре на мотокроса но тази година кара мн добре и на суперкроса,но мн ми изглежда извън форма малко е понапалнял и като цяло трябва да поработи над фитнеса ако иска да е 1 или 2 мн е качил особено от преди не е в такава форма както стю или дънджи обаче пък тои има талант които каквато и форма да има кара мн яко...иначе последните състезание мн ми харесва Хилл как кара мн атрактивно !!
                        [I][B][COLOR=DarkOrange]КТМ 525 ЕXC[/COLOR][/B][/I]

Коментар

Къде отидоха краставичките?
                          Следващите четири състезания ще ги дават на живо.

Коментар

Ехаа!
                            Аз все още смятам Дъднджи за основен претендент. С лед 3 доста слаби състезаниея (двете извън подиума) и два сериозни лупинга, все още е водач. Мисля, че ще се окопити. Хил може да ги изненада, защото е много постоянен, макар и без победа за сега. Вилопото ми е любъмец особено в мотокроса, но тук за съжаление вече не очаквам от него повече от моментни проблясъци...
                            Лошото е, че когато Чад и Буба се върнат, тия малките по-скоро ще гледат да не се бутат между шамарите, за да е рискуват отпадане. Много по-важно за претендента е да завърши пред другите претенденти, а не да се самоубива, като атакува Джеймс... Ама ще видим де. Дано не съм прав.
                            Кога се врищат двамата шампиони? И какво е тва за 4-те легенди (пак питам) че не схванах съвсем.
                            К. Кулев

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Кулев Преглед на мнение
                              И какво е тва за 4-те легенди (пак питам) че не схванах съвсем.
                              Документален филм ще е за МакГрат, Рики, Буба и Чад на CBS и Speed. Няма да е състезание между 4-мата Това щеше да е интересно.

Коментар

Още едно готино филмче за колецията
                                Дънджи ако не съвземе Вилопото е човека според мене Хил постоянен, постоянен ама Вилопото е по-бързия бая го респектира миналата седмицата

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X