До: AMA SUPERCROSS 2010
Да, ама аз за всеки случай дори не доближавам темата преди да съм гледал състезанието 
Състезанието беше едно от най-интересните, най-сензационните и най-вече най-обещаващите! Не знам кой какво не харесва, на кого му е малко интригата, ама ако е така явно сте сбъркали спорта момчета.
По едно време състезанието изглеждаше, че ще завърши без да има трилър, за какъвто чакаме, но нещата се обърнаха само за 2 обиколки. Ама и да беше завършило така, пак щеше да е ужасно интересно, дори само заради крайния резултат.
В края на краищата извода ми е- МАЙКО МИЛА!!!!
Няма още да коментирам резултатите. Мисля поне ден два да мълча, за да не разваляме на хората кефа от гледането, обаче съветвам всеки, който се интересува да го гледа.
Сезона изглежда ще е дори по-интересен отколкото очаквахме!
От къде и как го гледа това, а и то какво е, че сега на линка се отваря нещо дето не мога да го разгадая.
Първоначално публикуван от spotbeam
Преглед на мнение

Състезанието беше едно от най-интересните, най-сензационните и най-вече най-обещаващите! Не знам кой какво не харесва, на кого му е малко интригата, ама ако е така явно сте сбъркали спорта момчета.
По едно време състезанието изглеждаше, че ще завърши без да има трилър, за какъвто чакаме, но нещата се обърнаха само за 2 обиколки. Ама и да беше завършило така, пак щеше да е ужасно интересно, дори само заради крайния резултат.
В края на краищата извода ми е- МАЙКО МИЛА!!!!
Няма още да коментирам резултатите. Мисля поне ден два да мълча, за да не разваляме на хората кефа от гледането, обаче съветвам всеки, който се интересува да го гледа.
Сезона изглежда ще е дори по-интересен отколкото очаквахме!
Първоначално публикуван от 6onte

Сетих се за МакГрат , който така е дошъл в класа и ги е разцепил, макар и не точно от първото състезание.

Коментар