От: Monster Energy AMA Supercross 2013 - коментари и прогнози
Абе явно съм пропуснал нещо...ама М.Мускин къде е?!?!?
Абе явно съм пропуснал нещо...ама М.Мускин къде е?!?!?
)
Кога ги пускат там? Slicknick пуска торента неделя вечер (наше време) и понеделник до обяд обикновено ми е SUPERCROSS midday, но ми се е случвало да пусне малко по-рано и с по-малките файлове 2011 съм успявал да го гледам неделя вечерта. Ако от тубата дойде неделя вечер, за мен ще е малък празник!
!
)).Споменах отначало в прогнозите за агресивното каране на Барша...и видяхте,мисля че се оакзах прав,доста кофти "избиване" на зъбите,тва е много гадно,преживял съм го същото +счупено чине
))))/това беше отклонение/.Канард се представя все по чудесно.....черния...хмм...кво да кажа за него,остави,че забравя да стартира,пък и ако не си "полегне" дори веднъж...няма да е той...силен квалификатор..слаб на мейна...ама тва е...ясен е той..за него залагам на Дайтона еиднствено....цар е там и на дългите трасета като цяло..помним как им правеше мин.година по 3сек на обиколка...но пак ПАДНА!!!Нека само да отбележа без лоши чуства и Дънджи...че никакъв го нямаше...опита 1-2 атаки н Уаймър на финала,неуспешни,и тва беше...
))))) и така...айде приятно гледане..и този кръг ни донася много приятни емоций
)

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар