От: AMA SUPERCROSS 2011 - коментари на състезанията
Верно как я взимаше тази секция Милсапс. Май само той и Буба така са я взимали. Някаква различна физика..
Добре, че Стюарт оцеля и този път. Лош старт направи и се наби на неподходящо място. То и с Вилопото стана нещо подобно, но и през балата как мина в хийта
Канард много ме изкефи с тия чупки и скръбове и най-вече с борбата срещу старата лисица Рийд, който все по-стабилно и бързо кара. Новата срещу старата школа. Видях го Рийд като шампион за малко, промъкнал се между грешките на малките, но щом Буба е добре, Вилопото и той се бухна леко в стената...нищо му няма... Ще има още екшън. Както е ясно нищо не се знае в този спорт. Най-зрелищната и сериозна форма на моторно състезание в галактиката.
Верно как я взимаше тази секция Милсапс. Май само той и Буба така са я взимали. Някаква различна физика..
Добре, че Стюарт оцеля и този път. Лош старт направи и се наби на неподходящо място. То и с Вилопото стана нещо подобно, но и през балата как мина в хийта
Канард много ме изкефи с тия чупки и скръбове и най-вече с борбата срещу старата лисица Рийд, който все по-стабилно и бързо кара. Новата срещу старата школа. Видях го Рийд като шампион за малко, промъкнал се между грешките на малките, но щом Буба е добре, Вилопото и той се бухна леко в стената...нищо му няма... Ще има още екшън. Както е ясно нищо не се знае в този спорт. Най-зрелищната и сериозна форма на моторно състезание в галактиката.
България е "номер едно организатор" и по супермото и по мотокрос", това в рамките на майтапа. Иначе както снимат американците няма други а това допринася до голяма степен и за интереса към спорта. В деветия рунд ако не са лъжа бяха забили уникални кадри с подвижна камера по цялата дължина на една от ритъм секциите. Направо размазващи кадри. И само като се сетите Канал 1 как отразяват нашите състезания, направо отблъскват и публика и спонсори.
, но ако си караше по този начин без да прави и грешки, щяха да го дръпнат за правителствени тайни експерименти. Напоследък не мога да се отпусна да го гледам как лети, все съм на нокти , че ще се плесне. Много искам да ги сцепи, както заслужава. Поне едно ниво е пред всички, само че играта е кой ще стигне първи след 20 обиколки, а не кой е най-големия майстор.
Коментар