Обява

Свий
Няма добавени обяви.

AMA SUPERCROSS 2011 - коментари на състезанията

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: AMA SUPERCROSS 2011 - коментари на състезанията

Голямата новина е че Кен Рокцен ще кара първите няколко кръга в лайтс сериите. Мисля че може да им покаже кой е, УСПЕХ !!!
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Опаа... Намирисва ми, че малките ще правят екшъна тая година... не че миналата не бяха в екшън...
      Дано инфото се потвърди в събота.

Коментар

За съжаление прочетох че Марвин се е контузил

Коментар

То направо не се чака вече Спретнахме един бърз обзор на наличните и не-толкова наличните хиени за старта на мазалото. Дано да сме в полза на инетересуащите се.

Коментар

Наистина прекрасно представяне.Някъде четох почти същото в Американските сайтове. Само не съм сигурен (ако може да проверите) че Chad Reed има ако не се лъжа 38 победи с една повече от Stewart.

Коментар

Първоначално публикуван от project-x Преглед на мнение
              То направо не се чака вече Спретнахме един бърз обзор на наличните и не-толкова наличните хиени за старта на мазалото. Дано да сме в полза на инетересуащите се.
              Респект за това което правите !! Има много фенове които нямат възможност да следят развитието на събитията (такива като мен) , надявам се да продължавате в същия дух!
              Предлагам всеки да сподели кой му е фаворит и защо ...и разбира се като футболните фенове да започнат залагания , спорове и сбивания (ако трябва ,да се отвори тема за за това),защото тоо екшън си заслужава к'во ш каете ,а?!
              "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Емоционално искам шампиона да е Вилопото или Буба, но рационално ми се струва, че Дънджи ще е пак.

Иначе се надявам победи да имат Канард, Шорт и Уиндъм.

Нищо се не знае в тоя космически спорт То да са един-два фактора добре, ама... талант, постоянност, дисциплина, сила, издръжливост, психика, машина, настройки, отбор, подготовка, хъс, трасе, конкуренция, шанс, здраве...,а 1-во място е само едно

Коментар

Първоначално публикуван от yurgana Преглед на мнение
                  Предлагам всеки да сподели кой му е фаворит и защо ...и разбира се като футболните фенове да започнат залагания , спорове и сбивания (ако трябва ,да се отвори тема за за това),защото тоо екшън си заслужава к'во ш каете ,а?!
                  Това е темата, пишете на воля

Единствено като стартират кръговете ще отворим нова тема за пускане на линковете за сваляне на състезанията, както миналата година...
                  Тук ще са само коментарите.

Коментар

Аз ще "викам" за Вилопото!! Дано има повече късмет тази година и да не се контузва . Кефи ме агресивния му стил ,граничещ с безумие - много газ дава и постоянно е "на ръба"(напомня ми на мен ,преди да се пребия) , да залагаш на него си е чисто тото . Ще го подкрепям !
                    Последно редактирано от yurgana; 05-01-11, 23:45.
                    "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

И аз съм твърдо за Вилопото,тои си ми е любимец още от времето когато беше в 250 класа и се състезаваше със съотборника си Ben Townley и всяка седмица правеше страхотно състезание!Твърдо за Villopoto,а вече след него си ми остава вторият любимец Mike Alessi,а също стискам палци и на Josh Hill.
                      [I][B][COLOR=DarkOrange]КТМ 525 ЕXC[/COLOR][/B][/I]

Коментар

Supercross 2010 - втора част

Марвин Маскуин ще участва в AMA Motocross, щеше да е интересно да го видим и тук.

Коментар

Много добре изглежда Вилопото...

http://motocross.transworld.net/1000...yan-villopoto/

Коментар

Пресконференциите
                            Рийд

Стюърт

Дънджи
                            Последно редактирано от Тануцо; 07-01-11, 21:05. Причина: форматиране на клипчета.

Коментар

http://www.vitalmx.com/ тук има няколко интерюта с Lites райдърите (има едно ис брата на Джеймс по-надолу) и онборд от петъчните тренировки
                              + интервю с Джеймс и Дънджи в което отговарят на въроси на фенове (интересно е) и първият епизод от втория сезон на Bubba's World
                              може да го следите нататък, постоянно излизат интересни неща не само покрай състезанията, но покрай нововъведенията по мотоциклетите на отборите и техните презентации преди сезона

от тук разбрах, че Албертсън ще кара няколко кръга, интересно как ще се представи
                              SUZUKI RMZ 250

Коментар

Вилопото се завърна на върха

ето и класиранията от днес

http://209.169.8.8/pdfresults/sx/dat...s/sxpoints.pdf

http://209.169.8.8/pdfresults/sx/dat...s/ltpoints.pdf
                                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X