От: Honda Africa Twin RD04 много въпроси.
Точно за тях говорех. Аз смених лявото огледало на БМВ-то с такова, че нещо си гледах рамото с оригиналното кръгло огледало.
Само че го удължих това новото с един болт и изправих малко ъгъла, за да не е толкова ниско. Лявото кръглото огледало на БМВ-то си го оставих. Огледалото от КТМ струва 25 лева.
Колкото до рязане на огледала от камион, или от Уазка, за мотора тези номера съм ги правил още някъде 80-та година за МЗ-та. Но не ставаше от първият опит. Лесно се чупеха при изрязването. Малко странно гледат и приближават изведнъж такива огледала, но стават.
Точно за тях говорех. Аз смених лявото огледало на БМВ-то с такова, че нещо си гледах рамото с оригиналното кръгло огледало.
Колкото до рязане на огледала от камион, или от Уазка, за мотора тези номера съм ги правил още някъде 80-та година за МЗ-та. Но не ставаше от първият опит. Лесно се чупеха при изрязването. Малко странно гледат и приближават изведнъж такива огледала, но стават.

Сега също едно от тези овални огледала от КТМ ми върши много добра работа на БМВ-то. Видимоста ми се подобри много, а и БМВ-то има много по малко вибрации от Африката, въпреки че няма демпфери на кормилото. Освен това едно такова огледало струва 25 лева, а едно огледало на БМВ струва над 100 лева... Определено тези огледала вършат работа и при КТМ-ите. За това, че при ДР-а не вършат работа аз нямам вина.
Коментар