Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Памир - 2025

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Всичко ще стане, както трябва. Само време иска. И твоят куфар ще пристигне. Ти все бързаш...
    Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
    Златомир Попов - Forry

Коментар

• Esper
      Esper коментира
      Редактиране на коментар
      Днес имам съобщение за 2 пратки и едната почти сигурно е от испанците с адаптерите за мигачи на хонда-та.
      Другата нямам предположение каква е освен да е от поляците.
      И двете са от Интайм - с кой куриер се довлече твоят?

Дори куфара да е това няма да промени с нищо мнението ми за безхаберието им.
      И само не ми казавай, че вършат работа!
      Ако аз или сина ти работим по този начин няма да ни държат дори до края на месеца!

• Изобщо не ми е за куфара а за това, че НИЩО не направиха както трябва тия мизерници.
    Едно нещо да не им се получи, две или три - не съм перфекционист.
    Но да усерат ВСИЧКО и аз да съм доволен - нема как да стане.
    Даже да не бързам
    Враг усраине

Коментар

• Не знам с кой куриер. Те поляците предложиха да го пратят с ДПД, което при нас е Спиди. Дадох им адрес на офис на Спиди в Пазарджик. Но някакъв друг куриер се обади каза, че не е от Спиди, а после направо във Величково у дома ми донесе куфара. Нищо не съм плащал, но не съм се интересувал, кой точно е куриера. Нали свърши работа?
      Последно редактирано от ВладиЧ; 09-12-25, 18:14.
      Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
      Златомир Попов - Forry

Коментар

• Що ли питам като знам, че вий сте над тия работи
        Както и предположих - точно такива са пратките.
        Само че ги отложих за четвъртък - утре не мога.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot 2025-12-09 180258.png
Прегледи:128
Размер:57.5 КБ
ID:7017787

По всичко изглежда, че са изпратили нещо но предвид всичко до сега - дано да не са проводили чужд багаж
        Враг усраине

Коментар

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          🤣🤣🤣🤣🤣 Каква ЛЮБОВ струи само,спомени незабравими

• Esper
          Esper коментира
          Редактиране на коментар
          Абе опитвам се да не си припомням тазгодишният дизастър а след тази пратка се надявам да стане по-успешно

• Сега си прегледах съобщенията в телефона. Наистина имам съобщение за пратка от Ин тайм куриер от неделя 7-ми декември. Ама аз тогава бях в Германия в Кьолн и изобщо не съм обърнал внимание... От там се прибрахме със самолета в неделя вечерта. И вече на 8-ми към обяд ми доставиха куфара у дома.
        Последно редактирано от ВладиЧ; 10-12-25, 08:55.
        Златомир Попов - Forry

Коментар

• trapper
          trapper коментира
          Редактиране на коментар
          Провери ли дали не са сложили некое шише Зубровка за компенсация на забавянето?

• Даааа. Нямаше да откажа... За съжаление само моят багаж беше вътре.
        Златомир Попов - Forry

Коментар

• Норали премина Бартанг.
          https://www.youtube.com/watch?v=2klYjv0Vnj0
          Златомир Попов - Forry

Коментар

• И моят багаж е пристигнал вчера, днес по-късно ще проверя дали не са турили по шише водка за компенсация.
            Учудва ме, че са го пакетирали предвид, че те ги транспортират на палета.
            Вероятно е било изискване на DPD.
            Ами това е: Все пак станаха 5 месеца и 2 седмици от началото до края - А ВладиЧ ?

Враг усраине

Коментар

• Те го карат по азиатски. Времето не е от значение. Всичко ще стане, но трябва чакане... Тия хора от средна Азия живеят така бавно и лежерно все едно ще живеят 1000 години. В началото преди много години, когато за първи път отидох там (май беше през 1997 год, когато за първи път отидох в Непал) и аз се шашках и се нервех, но отдавна се научих да не бързам там, защото нашите европейски представи и планове за време, за дни, за часове, и минути, нищо не означават там. И това няма да се промени, а поляците вероятно също са го разбрали и се съобразяват с това, а пък ние, като няма на кой си го изкарвахме на тях.
              Златомир Попов - Forry

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
              X