Всичко ще стане, както трябва.
Само време иска. И твоят куфар ще пристигне. Ти все бързаш...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Памир - 2025
Свий
X
-
Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
-
Днес имам съобщение за 2 пратки и едната почти сигурно е от испанците с адаптерите за мигачи на хонда-та.
Другата нямам предположение каква е освен да е от поляците.
И двете са от Интайм - с кой куриер се довлече твоят?
Дори куфара да е това няма да промени с нищо мнението ми за безхаберието им.
И само не ми казавай, че вършат работа!
Ако аз или сина ти работим по този начин няма да ни държат дори до края на месеца!
-
-
Изобщо не ми е за куфара а за това, че НИЩО не направиха както трябва тия мизерници.
Едно нещо да не им се получи, две или три - не съм перфекционист.
Но да усерат ВСИЧКО и аз да съм доволен - нема как да стане.
Даже да не бързам
Враг усраине
Коментар
-
Не знам с кой куриер. Те поляците предложиха да го пратят с ДПД, което при нас е Спиди. Дадох им адрес на офис на Спиди в Пазарджик. Но някакъв друг куриер се обади каза, че не е от Спиди, а после направо във Величково у дома ми донесе куфара. Нищо не съм плащал, но не съм се интересувал, кой точно е куриера. Нали свърши работа?
Последно редактирано от ВладиЧ; 09-12-25, 18:14.Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Сега си прегледах съобщенията в телефона. Наистина имам съобщение за пратка от Ин тайм куриер от неделя 7-ми декември. Ама аз тогава бях в Германия в Кьолн и изобщо не съм обърнал внимание...

От там се прибрахме със самолета в неделя вечерта. И вече на 8-ми към обяд ми доставиха куфара у дома.
Последно редактирано от ВладиЧ; 10-12-25, 08:55.Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
Коментар
-
Даааа. Нямаше да откажа... За съжаление само моят багаж беше вътре.
Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
Коментар
-
Златомир Попов - Forry
Коментар
-
И моят багаж е пристигнал вчера, днес по-късно ще проверя дали не са турили по шише водка за компенсация.
Учудва ме, че са го пакетирали предвид, че те ги транспортират на палета.
Вероятно е било изискване на DPD.
Ами това е: Все пак станаха 5 месеца и 2 седмици от началото до края - А ВладиЧ ?
Враг усраине
- 1 like
Коментар
-
Те го карат по азиатски. Времето не е от значение. Всичко ще стане, но трябва чакане...

Тия хора от средна Азия живеят така бавно и лежерно все едно ще живеят 1000 години. В началото преди много години, когато за първи път отидох там (май беше през 1997 год, когато за първи път отидох в Непал) и аз се шашках и се нервех, но отдавна се научих да не бързам там, защото нашите европейски представи и планове за време, за дни, за часове, и минути, нищо не означават там.
И това няма да се промени, а поляците вероятно също са го разбрали и се съобразяват с това, а пък ние, като няма на кой си го изкарвахме на тях.
Златомир Попов - Forry
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар